Activate Link and Sign in Problems

Welcome to the Life is Feudal community! Here you can ask your basic starters questions.
User avatar
Borgar
True Believer
 
Posts: 3
Joined: 12 Aug 2017, 22:57

Activate Link and Sign in Problems

Post by Borgar » 13 Aug 2017, 03:11

I have recently purchased the Life is Feudal MMO Bronze Edition and after the payment I get sent an email to the activate link I go to the activate link and sign in (my details are all correct) then it does nothing the pages refreshes and then asks to create an account again, I've even tried creating a new account but that doesn't work just again refreshes and ask to create an account. Is it something on my end. Help?

Thanks
Harry


Stahlfuchs
True Believer
 
Posts: 2
Joined: 11 Aug 2017, 11:27

Re: Activate Link and Sign in Problems

Post by Stahlfuchs » 13 Aug 2017, 13:24

I have the same problem as Harry478, so the fault seems to be on LIF's side.

User avatar
Arrakis
Website & Forum Manager
 
Posts: 2810
Joined: 25 Oct 2013, 14:11
Location: Poland

Re: Activate Link and Sign in Problems

Post by Arrakis » 13 Aug 2017, 16:00

There is an issue with the activation process. We are already working on fixing it.



Stahlfuchs
True Believer
 
Posts: 2
Joined: 11 Aug 2017, 11:27

Re: Activate Link and Sign in Problems

Post by Stahlfuchs » 15 Aug 2017, 09:59

I manage to activate the account now. It's all good!


Warclo
True Believer
 
Posts: 1
Joined: 10 Aug 2017, 22:32

Re: Activate Link and Sign in Problems

Post by Warclo » 16 Aug 2017, 16:15

I still have a problem ...

Please confirm your Life is Feudal account by clicking the confirmation button bellow.


By clicking on "Validate now"


Error

010-003. Invalid request


What am I doing wrong?

User avatar
Arrakis
Website & Forum Manager
 
Posts: 2810
Joined: 25 Oct 2013, 14:11
Location: Poland

Re: Activate Link and Sign in Problems

Post by Arrakis » 16 Aug 2017, 23:33

Warclo wrote:I still have a problem ...

Please confirm your Life is Feudal account by clicking the confirmation button bellow.


By clicking on "Validate now"


Error

010-003. Invalid request


What am I doing wrong?

Your package seems to be activated. It's all good.


Return to Newcomer Section