Nábor klanu BIA

Moderator: Falkvard

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Nábor klanu BIA

Post by Kazar » 22 Jan 2017, 11:49

Ďalši YO server za nami, ďalšie slzy na globale, ďalšie viťaztvo a na záver sa ako vždy prejavil badmin.

Všetko zle je na niečo dobré a týmto chcem privítať u nas nového člena ktory dokázal zahodiť predsudky a dokázal sa odtrhnúť od tej nezmyselnej propagandy a prišiel sa presvedčiť osobne. Sme velmi radi za takyto krok a dúfame že sa ti u nás bude páčiť.
Ave BIA

User avatar
Pajkazed
True Believer
 
Posts: 31
Joined: 17 Jan 2016, 21:46

Re: Nábor klanu BIA

Post by Pajkazed » 22 Jan 2017, 19:12

Nadešel čas, abych se tady podělil o své zkušenosti... :oops:
S lifkem jsem začal asi tak jako většina- sen o malém baráčku na samotě, kde si člověk může craftit, nejlépe na serveru kde je cz/sk komunita, abych se v pohodě domluvil.Byl jsem ale kopyto a moc jsem craft nechápal první hodinu ve hře a chytnul jsem se prvního rodu, co projevil zájem.Nebudu lhát, craftění mě hodně bavilo, ale po 200 hodinách craftu se objevili dva lidi, co změnili můj herni život ve hře Life is Feudal. :D Nemluvili sprostě, chovali se slušně, poradili a byli to první dva hráči které jsem potkal a uměli pvp, což pro mě byla v lifku zatím velká neznámá.Co si budeme povídat, BIA je kontroverzní pojem, ale nejsem typ člověka, co by odsuzoval něco, co osobně nepozná, tak jsem s klukama začal hrát.Týden po týdnu se naše "jednotka" začala rozšiřovat a přišlo velké rozhodnutí- odejít z cz/sk serverů a začít se věnovat pořádně pvp.
Konečně jsem se dočkal toho, na co jsem byl zvyklý z předchozího klanu v jiné hře.Profesionalita.
Každý věděl co má dělat a dělal to nejlíp.Spolupráce byla neskutečná, ekonomika fungovala a na boji jsme začali pracovat.Bojovali jsme ze všech sil, ale bylo to málo.Zahraniční klany byly holt někde jinde.Nás to ale neodradilo, šlo vidět jak nás každá porážka posiluje a světe div se, dostavili se první výhry, první dobité hrady, ubráněné hrady, fungovalo to.
Přístup dostanu na prdel a půjdu za adminem aby zabanoval ty prevíty co mi přes ni dali nefunguje.Člověk se nikam nedostane, je zavřený ve své bublině, kde si žije svůj vlastní svět...
Přístup ponaučení se z porážky a hledat chyby na vlastním prahu funguje zaručeně nejlíp a jen tak se člověk posune dál, z poučení se z vlastních chyb...Jedna z obrovských výhod klanu BIA, zbořený hrad nás vždy semkl a posílil, jsme vděčni za to, když nám někdo ukáže místa, kde nám to skřípe.A't už se jedná o malý počet repair kitů, nebo o dobře zdolatelné místo na hradbách...
Naše řady jsou k dnešnímu dni podstatně početnější, udělal se větší nábor lidí a na nás je, abychom předali plynule tyto zkušenosti dál.
Všichni děláme chyby, ale na nás je, abychom se z nich poučili a pracovali na tom, aby naše cesta lifkem nekončila vlastním claimem, nýbrž pokračovala claimem nepřátelským. :evil: :D

Je na každém, jakou cestou chce jít.Jestli se někdo naloguje akorát tak na sklizeň pole a v případě spatření nepřítele se zase odlogoval, má hodně možností kde hrát...
Já chci jít s vzpřímenou hlavou, bojovat a zabíjet do posledního dechu s tím, že se nemusím bát o svá záda, protože vždy tam je někdo, kdo mi je hlídá a tím nemyslím jen mého věrného nejlepšího parťáka v boji Hanze, ale i všechny ostatní z klanu.Je stále co zlepšovat a máme kopec práce před sebou, když jsem ale viděl úroveň ostatních gild v té naší milované komunitě, tak se nemáme za co stydět.
Díky vám všem, za super zážitky ze hry. :beer:
8-)

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Nábor klanu BIA

Post by Kazar » 28 Feb 2017, 04:54

Ahojte feudálisti,

druhý testovací beh na MMO je v plnom prúde a my sme sa zase stretli s veľa členmi ktorý čakajú iba na wave 2 kde budú mať prístup úplne všetcia ľudia.
Reportovali sme ako o dušu a prišli sme na veľa zaujímavých(zabugovaných) vecí ktoré sa dúfajme že v najbližšej dobe odstránia.

Sme veľmi radi že sa schádzame v takom hojnom počte a že medzi sebou dokážeme fungovať nie ako v stredovekom spoločenstve. Ale ako kamaráti v modernej spoločnosti :beer:

Každý kto nás spoznal zmenil názor na nás o 180°. Asi to dáme ako naše druhé moto :D Tak ak nás narazíte, nebojte sa spýtať, pokecať, pridať k nám :good: a vyskúšať či ti klan sadne.

Ak nemáte chuť sa pridať priamo k nám, (nesadli sme si) o tom sa tiež môžeme porozprávať. A vysvetliť si veci ktoré vás trápia.

Skrátka o čom chcete stačí prísť a uvidíte sami. ;)
Ave BIA


Jajinek
 
Posts: 3
Joined: 07 Jun 2016, 00:00

Re: Nábor klanu BIA

Post by Jajinek » 09 Mar 2017, 23:40

Nu, byl bych opatrný s velkohubým prohlášením, že každý, kdo vás poznal, otočil názor o 180 stupňů. Já si s vůj názor na vás pouze potvrdil. ale pravda, bude to už dost dávno. Hrál jsem s vámi i proti vám a uznávám, že jste spolek, který umí a zná. Technicky jako hráči, bez debaty super. Jako lidé- hráči... No, jak to napsat. Od opravdu kvalitního hráče očekávám určitý respekt ke hře toho druhého. Když vidím, že si někdo sám lopotí hrad, po nikom nic nechce a nebo pobíhá po serveru v hadrách a nahání ovečky, asi bych si ho prostě nevšímal, chce si stavět, ať si staví. Až ho to přestane bavit, možná sám přijde vyzkoušet něco víc. Ale to při vší úctě váš klan neumí. Prostě ve hře je meč, takže je to hra o zabíjení a koho potkám, chcípne, protože můžu a já to tak hraju, protože tu stavěcí fázi už mám za sebou a nudím se. A budu ho zabíjet tak dlouho, až se naštvaně odloguje, nebo uteče na jiný server a když se ohradí, začnu mlít svou píseň o brečení a středověku. Ale meč je i v minecraftu a nevím, že by se na serverech vybíjeli na potkání.

Takže si napište něco ve stylu, baví tě zabíjet pořád dokola všechno co se pohne? Umíme to skvěle a bude tě to s náma bavit. Ale pokud ti nepřijde cool zabíjet přetížené naháče u vchodu do dolů, nebo osamělé farmáře, co si zkouší hru, asi se za sebe(nás) budeš občas trošku stydět.

Jako sorry, to vaše poplácávání se po ramenou, jací jste pašáci už se fakt nedá vydržet. I to o něčem svědčí.

PS: nezapomeňte na mantru "life is feudal" a ve středověku se všeci vybíjeli na potkání (jste tam určitě žili, tak to víte) a taky to o brečení.


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Nábor klanu BIA

Post by Mishsuli » 10 Mar 2017, 00:11

Jajinek wrote:Nu, byl bych opatrný s velkohubým prohlášením, že každý, kdo vás poznal, otočil názor o 180 stupňů. Já si s vůj názor na vás pouze potvrdil. ale pravda, bude to už dost dávno. Hrál jsem s vámi i proti vám a uznávám, že jste spolek, který umí a zná. Technicky jako hráči, bez debaty super. Jako lidé- hráči... No, jak to napsat. Od opravdu kvalitního hráče očekávám určitý respekt ke hře toho druhého. Když vidím, že si někdo sám lopotí hrad, po nikom nic nechce a nebo pobíhá po serveru v hadrách a nahání ovečky, asi bych si ho prostě nevšímal, chce si stavět, ať si staví. Až ho to přestane bavit, možná sám přijde vyzkoušet něco víc. Ale to při vší úctě váš klan neumí. Prostě ve hře je meč, takže je to hra o zabíjení a koho potkám, chcípne, protože můžu a já to tak hraju, protože tu stavěcí fázi už mám za sebou a nudím se. A budu ho zabíjet tak dlouho, až se naštvaně odloguje, nebo uteče na jiný server a když se ohradí, začnu mlít svou píseň o brečení a středověku. Ale meč je i v minecraftu a nevím, že by se na serverech vybíjeli na potkání.

Takže si napište něco ve stylu, baví tě zabíjet pořád dokola všechno co se pohne? Umíme to skvěle a bude tě to s náma bavit. Ale pokud ti nepřijde cool zabíjet přetížené naháče u vchodu do dolů, nebo osamělé farmáře, co si zkouší hru, asi se za sebe(nás) budeš občas trošku stydět.

Jako sorry, to vaše poplácávání se po ramenou, jací jste pašáci už se fakt nedá vydržet. I to o něčem svědčí.

PS: nezapomeňte na mantru "life is feudal" a ve středověku se všeci vybíjeli na potkání (jste tam určitě žili, tak to víte) a taky to o brečení.


Hmmm a mozem sa spytat preco si sa ozval prave sem a prave teraz kedze uz to nie je kratka doba co na YO moc nehrame a ked sa aj objavime tak ano mozno zabijeme aj pretazeneho aj nahaca no z nepriatelskych klanov,, a tam je to jedno v akej situacii moj nepriatel je a ked s tym nesuhlasis tak ok,, nie si s nami,, nezdielas nas nazor,,,, ale pytam sa znova,,, preco tento prispevok po tak dlhej dobe??? :) Zaujimalo by ma ci je majitel uctu Haci / Norda / Alan alebo len niektori z jeho poslusnych ucnov ktory siria tieto trapne kecy staaale dookola a ziju v minulosti lifka.... A mimochodom spoznat neznamena niekde si s nami zahrat,, spoznat bolo myslene spoznat nas ako ludi,, ti co mali zaujem nas spoznat to skusili a si myslim ze neolutovali a ti co si isli preletet klanom,, isli nazbierat skusenosti,, popocuvat si nazory a podobne tak uz s nami zrejme nehraju,, vies ono podla teba ako hraci sme zrejme fajn ale ako ludia asi nie,, vsak?? ale vyzera to ze vies o tom velke gulove,, sme jediny velky a stabilny klan v cesko-slovenskej komunite ktory tuto hru hrame uz dlho a este moc dlho hrat budeme a preco myslis ze tomu tak je?? Lebo sa s nami neda hrat?? Nech posudi kazdy sam ;)


Kutilek.jaromir
Banned
 
Posts: 1
Joined: 09 Mar 2017, 11:09

Re: Nábor klanu BIA

Post by Kutilek.jaromir » 10 Mar 2017, 06:04

Ono je jedna věc nejdříve si zamést před vlastním prahem a pak tu psát jak jsou Bia nejlepší guilda, že ostatní nestojí za nic. Viděl jsem pár videi od Masonu kde Blood pact dostal krasně na zadek s spolu s Biou. Nevím jestli to děláte schválně že tu lidi dostávají bany na forům za svůj názor a pohled na vaši guildu vlastníma očima nebo jste tak vlezlí, že se tu snažíte všechny co by jen sebemenší pravdu o vás napsali eliminovat. Hlavně,že vy tu špiníte WhiteNordu,Alana a podobně. Že se nestydíte za to jak se tu vlstně chováte a přivlastnujete si tohle forum pro svůj egoistycky prospěch. Nikdo sem nesmí psát jen sebemenší krytiku na vás aniž by dostal ban. V tom případě můžu s Jajinkem plně souhlasit. Takový jací jste jste nejen na LiF,ale tak i na jiných hrách. Proto vás lidi nemají rádi a ti co vás neznají ti vás poznají.


Není všechno zlato co se třipítí a vy jste jen kočičí zlato. (Falešné a ošklivé)


Filipsss
Beta Tester
 
Posts: 85
Joined: 16 Feb 2016, 21:35

Re: Nábor klanu BIA

Post by Filipsss » 10 Mar 2017, 08:07

Kutilek.jaromir wrote:Ono je jedna věc nejdříve si zamést před vlastním prahem a pak tu psát jak jsou Bia nejlepší guilda, že ostatní nestojí za nic. Viděl jsem pár videi od Masonu kde Blood pact dostal krasně na zadek s spolu s Biou. Nevím jestli to děláte schválně že tu lidi dostávají bany na forům za svůj názor a pohled na vaši guildu vlastníma očima nebo jste tak vlezlí, že se tu snažíte všechny co by jen sebemenší pravdu o vás napsali eliminovat. Hlavně,že vy tu špiníte WhiteNordu,Alana a podobně. Že se nestydíte za to jak se tu vlstně chováte a přivlastnujete si tohle forum pro svůj egoistycky prospěch. Nikdo sem nesmí psát jen sebemenší krytiku na vás aniž by dostal ban. V tom případě můžu s Jajinkem plně souhlasit. Takový jací jste jste nejen na LiF,ale tak i na jiných hrách. Proto vás lidi nemají rádi a ti co vás neznají ti vás poznají.


Není všechno zlato co se třipítí a vy jste jen kočičí zlato. (Falešné a ošklivé)


Episode VI, Return of the shitposter

O chovaní, že píšeš zrovna ty. Individum čo dostalo ban za opakované porušovanie pravidiel.
Ešte, že ťa už väčšina komunity pozná a vie čo si zač.


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Nábor klanu BIA

Post by Mishsuli » 10 Mar 2017, 08:57

Kutilek.jaromir wrote:Ono je jedna věc nejdříve si zamést před vlastním prahem a pak tu psát jak jsou Bia nejlepší guilda, že ostatní nestojí za nic. Viděl jsem pár videi od Masonu kde Blood pact dostal krasně na zadek s spolu s Biou. Nevím jestli to děláte schválně že tu lidi dostávají bany na forům za svůj názor a pohled na vaši guildu vlastníma očima nebo jste tak vlezlí, že se tu snažíte všechny co by jen sebemenší pravdu o vás napsali eliminovat. Hlavně,že vy tu špiníte WhiteNordu,Alana a podobně. Že se nestydíte za to jak se tu vlstně chováte a přivlastnujete si tohle forum pro svůj egoistycky prospěch. Nikdo sem nesmí psát jen sebemenší krytiku na vás aniž by dostal ban. V tom případě můžu s Jajinkem plně souhlasit. Takový jací jste jste nejen na LiF,ale tak i na jiných hrách. Proto vás lidi nemají rádi a ti co vás neznají ti vás poznají.


Není všechno zlato co se třipítí a vy jste jen kočičí zlato. (Falešné a ošklivé)


Clovece ty nemozes byt normalny,, ty naozaj nemas ani trosku hanbi v sebe?? Raz si tu uz bol vybanovany za porusovanie pravidiel,, za urazanie,, nadavky a podobne a ty si prides s novym uctom aby si pokracoval?? :D :D Mali by ti vytvorit vlastnu sekciu s upravenymi pravidlami pre spokojnost vsetkych :D


Jajinek
 
Posts: 3
Joined: 07 Jun 2016, 00:00

Re: Nábor klanu BIA

Post by Jajinek » 10 Mar 2017, 16:05

Mishsuli wrote:
Jajinek wrote:Nu, byl bych opatrný s velkohubým prohlášením, že každý, kdo vás poznal, otočil názor o 180 stupňů. Já si s vůj názor na vás pouze potvrdil. ale pravda, bude to už dost dávno. Hrál jsem s vámi i proti vám a uznávám, že jste spolek, který umí a zná. Technicky jako hráči, bez debaty super. Jako lidé- hráči... No, jak to napsat. Od opravdu kvalitního hráče očekávám určitý respekt ke hře toho druhého. Když vidím, že si někdo sám lopotí hrad, po nikom nic nechce a nebo pobíhá po serveru v hadrách a nahání ovečky, asi bych si ho prostě nevšímal, chce si stavět, ať si staví. Až ho to přestane bavit, možná sám přijde vyzkoušet něco víc. Ale to při vší úctě váš klan neumí. Prostě ve hře je meč, takže je to hra o zabíjení a koho potkám, chcípne, protože můžu a já to tak hraju, protože tu stavěcí fázi už mám za sebou a nudím se. A budu ho zabíjet tak dlouho, až se naštvaně odloguje, nebo uteče na jiný server a když se ohradí, začnu mlít svou píseň o brečení a středověku. Ale meč je i v minecraftu a nevím, že by se na serverech vybíjeli na potkání.

Takže si napište něco ve stylu, baví tě zabíjet pořád dokola všechno co se pohne? Umíme to skvěle a bude tě to s náma bavit. Ale pokud ti nepřijde cool zabíjet přetížené naháče u vchodu do dolů, nebo osamělé farmáře, co si zkouší hru, asi se za sebe(nás) budeš občas trošku stydět.

Jako sorry, to vaše poplácávání se po ramenou, jací jste pašáci už se fakt nedá vydržet. I to o něčem svědčí.

PS: nezapomeňte na mantru "life is feudal" a ve středověku se všeci vybíjeli na potkání (jste tam určitě žili, tak to víte) a taky to o brečení.


Hmmm a mozem sa spytat preco si sa ozval prave sem a prave teraz kedze uz to nie je kratka doba co na YO moc nehrame a ked sa aj objavime tak ano mozno zabijeme aj pretazeneho aj nahaca no z nepriatelskych klanov,, a tam je to jedno v akej situacii moj nepriatel je a ked s tym nesuhlasis tak ok,, nie si s nami,, nezdielas nas nazor,,,, ale pytam sa znova,,, preco tento prispevok po tak dlhej dobe??? :) Zaujimalo by ma ci je majitel uctu Haci / Norda / Alan alebo len niektori z jeho poslusnych ucnov ktory siria tieto trapne kecy staaale dookola a ziju v minulosti lifka.... A mimochodom spoznat neznamena niekde si s nami zahrat,, spoznat bolo myslene spoznat nas ako ludi,, ti co mali zaujem nas spoznat to skusili a si myslim ze neolutovali a ti co si isli preletet klanom,, isli nazbierat skusenosti,, popocuvat si nazory a podobne tak uz s nami zrejme nehraju,, vies ono podla teba ako hraci sme zrejme fajn ale ako ludia asi nie,, vsak?? ale vyzera to ze vies o tom velke gulove,, sme jediny velky a stabilny klan v cesko-slovenskej komunite ktory tuto hru hrame uz dlho a este moc dlho hrat budeme a preco myslis ze tomu tak je?? Lebo sa s nami neda hrat?? Nech posudi kazdy sam ;)



10 dní je dlouhá doba?? Tak to pardon, já sem chodívám cca 1-2x měsíčně. Nu, v tom případě se omlouvám. Já reaguju na post z 28.2. A ten post je napsaný tady, tak mi prosím napiš, kde jinde na něj mám reagovat?

Jinak z tvé odpovědi nejsem úplně moudrý. Nejsem, ani osobně neznám nikoho z uvedených lidí, pokud vím, jsou to admini různých českých serverů kde jsem samozřejmě hrával, jsem tedy jejich učeň, čili člověk nehodný vyjádřit svůj názor? Tedy druhá omluva. Že jsem si vůbec dovolil.

Nikde jsem nepsal, že jste dobří hráči, psal jsem, že dobrý hráč se umí přizpůsobit stylu ostatních a respektuje jej, a to vy neumíte, četl jsi to vůbec?? Nebo jak to nebylo oslavné hýkání, jak jste skvělí, hned rudo před očima a urážky oponenta?

POřád očekávám, že se třeba jen slůvkem zmíníte, že jste to možná občas přehnali a že váš agresívní styl možná odradil pár hráčů, kteří si nehodlali kazit večery, aby si na nich někteří hráči tohodle klanu léčili pochroumané ego.

Místo toho čtu jak jste dokonalí, skvělí, jak vás všichni milují a nebýt vás, ani LIF snad nevzniklo. A je mi z toho na blití.

A k tomu jestli vás chci osobně poznat, abych se přesvědčil, neber to doslovně, ale na sjezd KSČ taky nepojedu a přitom znám spoustu členů, kteří jsou jinak docela fajn a nad pivem si s nima o babách skvěle pokecám. (A sorry, je to stabilní dlouholetá strana se spoustou sympatizantů a ještě dlouho bude) Ale jinak prostě vyznávám jiné hodnoty a KSČ si do klopy nebo za příjmení nikdy nedám. Musel bych se stydět a je to už přes dvacet let.

A s tím hráčem si taky dovolím příměr:

Kdybych slyšel, že tenista Štěpánek objíždí amatérské turnaje a drtí tam protihráče včetně dětí tak, že jim znechutí celý tenis, tak pořád to bude světová špička, ale v mých očích taky duševní chudák, a fakt nevím, proč bych s ním měl chtít jít na pivo. Polopatičtěji svůj názor na vás už vyjádřit neumím..

Tak prosím více pokory. Ale to asi chci moc co?

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: Nábor klanu BIA

Post by Sainse1 » 10 Mar 2017, 16:29

S pár bodama s tebou souhlasím, stejně tak již jsem jě několikrát vyslovil (viz, to že BIA celkově by měla vysypat popel na hlavu a omluvit se) , řikal jsem to ještě jako člen BIA.

Nicméně s pár i nesouhlasím.

Za A) v Offtopicu se rozebíraj tyto věci, můžeš citaci bez problému postnout tam.

Za B) Porovnávat politické strany nebo reálny sport na jakékoli úrovni a v jakémkoli sportu s hrou, my nepříde tak uplně v pořádku

Za C) lidem, který to PvP vadí a jak řikáš, řadši si staví atak, by měli především vyhledávat non-PvP teda PvE server a na MMO se vykašlat, protože si akorát tak přihodí mozkovou příhodu

Jinak tvoje psaní je v celku rozumný a dobře se čte, nicméně hodnotíš moc subjektivně
Image

User avatar
Pajkazed
True Believer
 
Posts: 31
Joined: 17 Jan 2016, 21:46

Re: Nábor klanu BIA

Post by Pajkazed » 10 Mar 2017, 16:31

Jajinku já bych si taky nikdy ksč za klopu nedal. :D
S Rusama nepaktujeme a nehodláme na tom nic měnit, rádi to přenecháme jiným. ;)
Ale teď vážně.
Přiznávám, že náš styl hraní mohl dřív x lidí odradit.Ono je to ale hlavně tím, že pve hráč přijde na pvp server a pak se diví, to ale není naší vinou.
Dřív se hrálo hodně agresivně.Co se jen přiblížilo, nebo projelo kolem, to se zabilo.Pak bylo spousty nájezdů, kde se nepřítel nevybíral.Ano, to bylo agresivní, ale to je snad přes rok dozadu co si pamatuju.Vznikalo z toho spousta situací, jakože přijel člověk do claimu a my ho zmasakrovali lopatama, načež se spustila několika hodinová sprcha nadávek a urážek.Ale to, že v claimu nemá bez pozvání cizí člověk co dělat, to už bylo jedno...Po spršce nadávek se uspořádal raid na claim daného nepřítele a ten byl zmasakrován.A takových situací bylo nespočet.Ale po pravdě, už nějaký ten pátek se hraje o 100% míň agresivněji.Bohužel osobně to vidím tak, že naše komunita se skládá převážně z pve hráčů hrajících na pvp serverech, k tomu nemám co dodat.
Sečteno podtrženo- samozřejmě že jsme mohli hráčům znechutit hru, převážně dřív.Poslední necelý rok ale necháváme vše žít.Jak jeden nejmenovaný člověk řekl, "Bia vyměkla".Ano, dá se to tak říct. :)
Již dávno jsou pryč ty doby, kdy se masakrovalo vše co se pohlo.
Na závěr bych dodal k příměru- Tady se ale žádná exhibice nekonala.Jen si někteří pletou amatérskou ligu s první ligou.Tím nesrovnávám gildy, ale pvp-pve servery.

Jinak klidně piš, píšeš celkem v pohodě na to co se tady vše odehrálo. :D Ale náborové fora slouží k jiným účelům no, je to spam...O nás je psáno snad v každém vláknu, možností je dost. :D
8-)

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: Nábor klanu BIA

Post by Sainse1 » 10 Mar 2017, 16:33

Pajkazed wrote:Jajinku já bych si taky nikdy ksč za klopu nedal. :D
S Rusama nepaktujeme a nehodláme na tom nic měnit, rádi to přenecháme jiným. ;)
Ale teď vážně.
Přiznávám, že náš styl hraní mohl dřív x lidí odradit.Ono je to ale hlavně tím, že pve hráč přijde na pvp server a pak se diví, to ale není naší vinou.
Dřív se hrálo hodně agresivně.Co se jen přiblížilo, nebo projelo kolem, to se zabilo.Pak bylo spousty nájezdů, kde se nepřítel nevybíral.Ano, to bylo agresivní, ale to je snad přes rok dozadu co si pamatuju.Vznikalo z toho spousta situací, jakože přijel člověk do claimu a my ho zmasakrovali lopatama, načež se spustila několika hodinová sprcha nadávek a urážek.Ale to, že v claimu nemá bez pozvání cizí člověk co dělat, to už bylo jedno...Po spršce nadávek se uspořádal raid na claim daného nepřítele a ten byl zmasakrován.A takových situací bylo nespočet.Ale po pravdě, už nějaký ten pátek se hraje o 100% míň agresivněji.Bohužel osobně to vidím tak, že naše komunita se skládá převážně z pve hráčů hrajících na pvp serverech, k tomu nemám co dodat.
Sečteno podtrženo- samozřejmě že jsme mohli hráčům znechutit hru, převážně dřív.Poslední necelý rok ale necháváme vše žít.Jak jeden nejmenovaný člověk řekl, "Bia vyměkla".Ano, dá se to tak říct. :)
Již dávno jsou pryč ty doby, kdy se masakrovalo vše co se pohlo.
Na závěr bych dodal k příměru- Tady se ale žádná exhibice nekonala.Jen si někteří pletou amatérskou ligu s první ligou.Tím nesrovnávám gildy, ale pvp-pve servery.

Jinak klidně piš, píšeš celkem v pohodě na to co se tady vše odehrálo. :D Ale náborové fora slouží k jiným účelům no, je to spam...O nás je psáno snad v každém vláknu, možností je dost. :D


Klidně mě jmenuj Pajky ! Jen do něj do černýho ! :D :D
Image

User avatar
Hanz_knife
Devoted Believer
 
Posts: 70
Joined: 10 Jul 2015, 10:43

Re: Nábor klanu BIA

Post by Hanz_knife » 10 Mar 2017, 19:09

Já se za nic omlouvat nehodlám a nikdy nebudu ať už v bia či ne, ať už hrát lifko budu nebo nebudu. Prasárny jsem dělal a klidně budu dělat dál (celkem se mi po nich i stýská), pokud to někdo bere jako aroganci je mi to...vyvítekde. Není můj problém že někdo chytne rage jen kvůli tomu že mu zabiju imaginární postavičku, to by si měl řešit spíš on svoje psychické problémy.
A už vůbec se nehodlám omlouvat někomu kdo se skrývá za jakousi identitou (žádného jajinka si teda nepamatuju), nevím kam bych si ho vůbec měl zařadit, jak dlouho s náma hrál, kde a kdy.
Jo jasně my neumíme jinak hrát no, je uplně jedno že třeba někomu jsme někdy pomohli, někomu rozdali věci...Né to není možný přeci! BIA jen zabíjí každýho! Nudíte se? Kupte si medvídka mývala, ale nepište šitposty kam nepatří.
"Jistě, byl to narušitel a nejspíš vrah a s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou děti."


Jajinek
 
Posts: 3
Joined: 07 Jun 2016, 00:00

Re: Nábor klanu BIA

Post by Jajinek » 10 Mar 2017, 22:59

Ok, poslední post.


Nikde jsem nepsal, že se máte omlouvat, jen jsem požádal, aby jste krotili vášně jako nejlepší, spasitelé CZ/SK všehomíra, které vlastně všichni milují, protože ... Nebudu se opakovat.

Požádal jsem slušně, máte mé svolení to klidně smazat, ale já reagoval sem, protože tady to bylo.

Já ty příměry používám, protože moje životní zkušenost je, že lidé jsou pořád stejní, jestli je to hra, nebo reál život. Kdo byl práskač, byl v životě i hře, kdo byl egoista, byl v životě i hře. Jen se více či méně krotí. Toliko k postu Sainse.

HAnzi, já taky nevím kdo jsi a upřímně jsi mi ukradenej. Nebo se snad jmenuješ Hanz Knife? TAkže se taky skrýváš pod nějakou identitou. Ani nevím, jestli jsi ty konkrétně zrovna pořád dokola i 3x denně zabíjel některou z mých postav. Když jsem se k vám přidal, myslel jsem, že je to třeba omyl a prostě jedou tři skupiny nezávisle a já se vám třikrát jen připletl do cesty. Když jsem tu chvilku s vámi byl, zjistil jsem, že to náhoda nebyla, prostě jste se tak bavili "se mi nechce flatovat, pojďme vyzabíjet ty nováčky na jihu". Byl jsem i na TS, ale neprojevoval se. Možná blbá konstelace hvězd, ale já si tenkrát na vás udělal ten názor. A nikdy neměl důvod jej změnit. Nevzpomínám si, že bych i následná setkání s BIA přežil, nebo mi snad pomohli. A vidíš, rage jsem nechytal, když si mně nepamatuješ, dycky jsem si o vás něco pomyslel a až to bylo neúnosné, prostě odešel. Hrával jsem většinou sólo pod spoustou jmen, neměl jsem čas ani náladu hrát denně a intenzivně, většinou jsem si někde v koutku "osahával" hru. Možná bych se na to PvP dostal, ale buď jste mně otrávili, nebo se WIP(E)nul server, tak mně LIF po čase přestalo bavit. Vlastně jsem ten svůj hrádek nikdy nepostavil. A 967 hodin (dle Steamu) není zase tak málo

A k tématu PvP, PvE. Nevím, kolik PvE serverů bylo, já na CZ scéně neviděl v těch dobách ani jeden. Byla bohemka, terra a pařan. Vše PvP. Vyhnout se vám nedalo a tenhle styl byl jen váš.
Tak ze sebe přestaňte dělat spasitele CZ/SK scény, spíše jste ji rozbíjeli, než spojovali.

BTW, co ty děcka na ten amatérskej turnaj lezli, když jsem jim tam "JÁ!!!" chtěl ukázat profi ligu. Mají si pinkat na zahradě, nýmandi. Pořád to z některých příspěvků cítím. A já jsem názoru, že opravdu dobrej hráč umí hrát turnaj i pinkat na zahradě.

Jo a je to subjektivní, taky píšete subjektivně.

Tak to smažte a zapomeňte, Vy jste přece nejlepší, já nicka jsem si ulevil a jdu spát, dyť je to jen hra. Ale na MMO jsem se těšil, než jsem pochopil, že to pro mou náturu asi nebude. V tomhle jste mi vlastně pomohli, tak beru zpět, že v ničem. Dobrou noc

User avatar
Hanz_knife
Devoted Believer
 
Posts: 70
Joined: 10 Jul 2015, 10:43

Re: Nábor klanu BIA

Post by Hanz_knife » 10 Mar 2017, 23:31

Opět nám podsouváš nějaké myšlenky, vychloubání a tak, ale nemáš ani krapet slušnosti se představit. Já s tím problém nemám, snad každý biák mě zná pod jménem Hanz případně ingame Eithne a nemám potřebu se za něco krýt.

Byl jsem jeden z těch naivních blbů co si řekl dost bylo půtek v czsk komunitě, dost bylo nevraživosti, přestal jsem chodit na české servery zabíjet, po delším čase nabídl i vstřícnou ruku k postupnému usmíření prostřednictvím tohoto fora a diskuse na tsku a všichni víme jak to dopadlo.

Jakej já jsem v relným životě nemáš ani šajnu, drobet potuchy může mít leda tak možná Pajkazed ale jinak o mně v podstatě neví nic ani další biáci takže zase proč mi potažmo bia podsouváš že jsem hrůzostrašný egomaniak?

Kde přesně ze sebe děláme spasitele? Na lidumily jsme se taky nikdy nehráli, ono když máš nahráno tolik hodin co mají staří biáci a za sebou máš stavbu x hradů, potřebuješ se prostě bavit něčím jiným a někdy to holt odnesl pro naší zábavu nějaký farmář. Dobrovolně se k tomu doznávám a dodávám no a co? Je to jen hra, já sám byl zabit tolikrát že by to snad zaplnilo hřbitov pro oběti D-daye, no a co?

Poslední věc. Kdybys opravdu pochopil o čem bia je, věděl bys, že bia je v podstatě demokracie, teď ještě víc než kdy jindy, a každý má právo říct hele kluci nedělejme to bla bla a taky že se tak přičiněním kafča, falkyho nebo frazera či pajkazeda mnohokrát stalo.

Je to ale asi jedno, je mi fuk co si o nás myslíš (byť to vedení BIA asi uplně fuk nebude, holt asi nejsou zas tak velcí egomaniaci jako já aby jim to bylo jedno) ale fakt nechápu proč tím musíte plevelit každej post na tomhle fóru? Založte si klidně hejtovací vlákno kde si hromadně budete brečet na ramenou jak je svět plný hrůzných egomaniaků co si neúspěchy léčí zabíjením v lifku (omg lituju cskové progamery), ale NEPLEVELTE každý vlákno, KAPIŠTO?
"Jistě, byl to narušitel a nejspíš vrah a s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou děti."


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Nábor klanu BIA

Post by Mishsuli » 10 Mar 2017, 23:38

Jajinek wrote:Ok, poslední post.


Nikde jsem nepsal, že se máte omlouvat, jen jsem požádal, aby jste krotili vášně jako nejlepší, spasitelé CZ/SK všehomíra, které vlastně všichni milují, protože ... Nebudu se opakovat.

Požádal jsem slušně, máte mé svolení to klidně smazat, ale já reagoval sem, protože tady to bylo.

Já ty příměry používám, protože moje životní zkušenost je, že lidé jsou pořád stejní, jestli je to hra, nebo reál život. Kdo byl práskač, byl v životě i hře, kdo byl egoista, byl v životě i hře. Jen se více či méně krotí. Toliko k postu Sainse.

HAnzi, já taky nevím kdo jsi a upřímně jsi mi ukradenej. Nebo se snad jmenuješ Hanz Knife? TAkže se taky skrýváš pod nějakou identitou. Ani nevím, jestli jsi ty konkrétně zrovna pořád dokola i 3x denně zabíjel některou z mých postav. Když jsem se k vám přidal, myslel jsem, že je to třeba omyl a prostě jedou tři skupiny nezávisle a já se vám třikrát jen připletl do cesty. Když jsem tu chvilku s vámi byl, zjistil jsem, že to náhoda nebyla, prostě jste se tak bavili "se mi nechce flatovat, pojďme vyzabíjet ty nováčky na jihu". Byl jsem i na TS, ale neprojevoval se. Možná blbá konstelace hvězd, ale já si tenkrát na vás udělal ten názor. A nikdy neměl důvod jej změnit. Nevzpomínám si, že bych i následná setkání s BIA přežil, nebo mi snad pomohli. A vidíš, rage jsem nechytal, když si mně nepamatuješ, dycky jsem si o vás něco pomyslel a až to bylo neúnosné, prostě odešel. Hrával jsem většinou sólo pod spoustou jmen, neměl jsem čas ani náladu hrát denně a intenzivně, většinou jsem si někde v koutku "osahával" hru. Možná bych se na to PvP dostal, ale buď jste mně otrávili, nebo se WIP(E)nul server, tak mně LIF po čase přestalo bavit. Vlastně jsem ten svůj hrádek nikdy nepostavil. A 967 hodin (dle Steamu) není zase tak málo

A k tématu PvP, PvE. Nevím, kolik PvE serverů bylo, já na CZ scéně neviděl v těch dobách ani jeden. Byla bohemka, terra a pařan. Vše PvP. Vyhnout se vám nedalo a tenhle styl byl jen váš.
Tak ze sebe přestaňte dělat spasitele CZ/SK scény, spíše jste ji rozbíjeli, než spojovali.

BTW, co ty děcka na ten amatérskej turnaj lezli, když jsem jim tam "JÁ!!!" chtěl ukázat profi ligu. Mají si pinkat na zahradě, nýmandi. Pořád to z některých příspěvků cítím. A já jsem názoru, že opravdu dobrej hráč umí hrát turnaj i pinkat na zahradě.

Jo a je to subjektivní, taky píšete subjektivně.

Tak to smažte a zapomeňte, Vy jste přece nejlepší, já nicka jsem si ulevil a jdu spát, dyť je to jen hra. Ale na MMO jsem se těšil, než jsem pochopil, že to pro mou náturu asi nebude. V tomhle jste mi vlastně pomohli, tak beru zpět, že v ničem. Dobrou noc


Pekne si tu zhrnul tvoju ucast v YO z pohladu amatera no ked chce niekto hrat life is feudal trosku vaznejsie tak sme zrejme jedina volba ak chce hrat za svoj narod a to ci sa to tebe paci alebo nie,, no bohuzial a ako pisal Pajky,, chces hrat lifko v mieri?? vyber si server PVE tam na teba nedociahneme,, beres tuto hru vazne a chces nieco dosiahnut?? sme tu pre teba :D ;)

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Nábor klanu BIA

Post by Kazar » 20 Jul 2017, 09:56

Tak skúsme zase niečo náborové :Yahoo!:

V tomto test rune otestujeme Trading posty a ak boh dá tak aj prvé verzie Instanced Battles(IB), čo v podstate znamená prvé CW (clan war)

IB by znamenali konečne posun v bitkách o územie a v konečnom dôsledku aj v bitkách o hrad, na čo sme všetci už tak netrpezlivo čakali. Každá vyhraná bitka zníži obranný monument o jeden stupeň. O úroveň 1. monument sa bude viesť siege. Čo bude asi ďalší event typu IB, alebo JH.

Poďte si s nami vyskúšať ako budú fungovať IB. Radi vás medzi nami privítame a naučíme novým trikom.
Ave BIA


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Nábor klanu BIA

Post by Chuto » 21 Aug 2017, 19:55

Ahojte všetci. Vzhľadom k tomu, čo sa za poslednú dobu v klane udialo a hlbokým nesúhlasom s rozhodovaním v klane, som sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie. Mnohých z vás považujem za svojich priateľov nielen v hre ale aj v skutočnom živote a dúfam, že to tak aj naďalej ostane. Tí čo nevedia o čo sa jedná. Posledným klincom bolo vyhadzovanie ľudí z klanu. Mimochodom to bol človek, ktorý pomohol aby sa BIA dostala tam kde je teraz (a bohužiaľ je to doslovné a tí, ktorí chcú uvidia len to zlé, tí čo pamätajú časy Syngaming serveru a nasledujúcich budú vedieť o čom hovorím). Som hlboko sklamaný, že osobné ambície jednotlivcov sú viac, ako úspech skupiny; a niektorí doslova zabudli, že aj Krava bola teľaťom; a že sú tu ľudia, ktorí nepozerajú na to, že vyhadzujú z gildy svojich priateľov, a priateľov svojich spoluhráčov. Nebudem ani spomínať koľko shitu bolo ohľadom toho, keď si dal pauzu Hanz, z čoho som bol nadmieru znechutený. Mnohým tým, čo sú tu kratšie, toto nepríde ako nejaká závažná vec, ale mne vadí, že niekto má tú drzosť a zakáže mi hrať s mojimi kamarátmi /príklad. akoby rada rozhodla, že Noumenka ostáva a Mishsuli dostáva vyhadzov/.


Za to čo napíšem ďalej ma možno niektorí budú považovať za zradcu ale to čo chcem urobiť, robím v dobrej viere, že sa podarí a pomože dať dokopy ľudí, kamarátov, a dať šancu aj tým, ktorí s nami kedysi dávno hrali a odišli, prípadne boli vyhodení, a tým, ktorých sme ani nemali možnosť spoznať, lebo proste boli naši nepriatelia a nikto ani nevie vlastne prečo ostala taká nenávisť.

Spolu s enerťákom sme sa rozhodli, že skúsime vybudovať skupinu ľudí, ktorí si chcú zahrať. Nie riešiť kadejaké politické sračky a nepodstatné keci čo povedal ten a čo henten. Máme v záujme vytvoriť priestor pre všetkých, nezávisle od akejkoľvek klanovej príslušnosti. Zahodiť všetky staré rozopre a urobiť hrubú čiaru za tým čo bolo a začať nanovo a spolu.
Budeme kontaktovať všetky gildy a ľudí čo pôsobia na cz/sk scéne a spýtať sa ich na to, či majú vôľu začať spolu, bez akejkoľvek politickej, ekonomickej, vojenskej závislosti na iných gildách v LIF.
Bližšie info postnem na ofiko webe. V prípade, že sa bude chcieť niekto pridať, dvere majú otvorené všetci, ktorí sú nato pripravení.


Čo sa týka prebiehajúcej vlny testov, prenechám vám všetky claimy nad ktorými mám kontrolu a budem rád, ak ma necháte v claime s postavami a nezakážete mi s vami v tejto vlne ešte dobojovať. Ak sa rozhodnete, že ma vyhodíte, chápem to a budem vaše rozhodnutie rešpektovať.
Na oplátku dúfam,že vy budete rešpektovať to moje.

Chuto

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Nábor klanu BIA

Post by Kazar » 21 Aug 2017, 20:28

Rob si nábor vo svojom topicu a shit nechaj na offtopic.
Ave BIA

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: Nábor klanu BIA

Post by Sainse1 » 21 Aug 2017, 20:30

Kazar wrote:Rob si nábor vo svojom topicu a shit nechaj na offtopic.


Nebuď mrzout, žádný nábor tu neprobíhá. :angel:
Image


Filipsss
Beta Tester
 
Posts: 85
Joined: 16 Feb 2016, 21:35

Re: Nábor klanu BIA

Post by Filipsss » 21 Aug 2017, 20:35

Sainse,

len 2 veci, a reaguj na mna ako chces:

1) tvoj post je trochu offtopic mal by si to napisat do svojho vlakna v style: versus reaguje na situaciu v BIA

2) je to interny spor a s politikou nema absolutne nic spolocne, uz vobec nie s BP a USH

respektuj to pls

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: Nábor klanu BIA

Post by Sainse1 » 21 Aug 2017, 20:41

Filipsss wrote:Sainse,

len 2 veci, a reaguj na mna ako chces:

1) tvoj post je trochu offtopic mal by si to napisat do svojho vlakna v style: versus reaguje na situaciu v BIA

2) je to interny spor a s politikou nema absolutne nic spolocne, uz vobec nie s BP a USH

respektuj to pls


Klidně to překopíruju i do mého topicu jako UP.

Druhá věc, to že Chuto chce založit klan, kde budou hrát skoro všichni, nebo by to tak měli být , je interní věc BIA ?

Naopak, pokud přijde na MMO Chuto s jiným klanem, který svým způsobem zatím nikdo nezná, tak polovina lidí co ho zná řekne "To je ten z BIA, oni jsou s BP" ... Proto jsem napsal, že mu můžu v tomto pomoci, a napsat klukům z UHS, že nemají s BP nic společného, tudíž aby na něj nepodnikali zbytečné nájezdy a nekazili hru novým hráčům.
Image

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Nábor klanu BIA

Post by Kazar » 21 Aug 2017, 20:45

Zase shit... Presuň sa do tvojho topicu. BP na nikoh nepodniká len tak nájazd.
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: Nábor klanu BIA

Post by Haci » 21 Aug 2017, 20:47

Kazar wrote:Zase shit... Presuň sa do tvojho topicu. BP na nikoh nepodniká len tak nájazd.


Prosimtě kazare SHIT tu děláš jen ty, tak prosím mlč pokud nemáš něco co má hlavu nebo patu.

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: Nábor klanu BIA

Post by Sainse1 » 21 Aug 2017, 23:33

Kazar wrote:Zase shit... Presuň sa do tvojho topicu. BP na nikoh nepodniká len tak nájazd.


Jediný SHIT tady, je tvoje čtení :D Nepsal jsem nic o tom, že by BP podnikalo na někoho jen tak nájezdy. Přečti si to znovu, a napiš něco co má hlavu a patu 8-)

Ave Versus
Image

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Nábor klanu BIA

Post by Kazar » 22 Aug 2017, 03:16

Ano zle som si to prečítal.

To ale nič nemení na tom že tu nemáš v tomto topicu verbovať do nejakého iného klanu ako BIA.
Ave BIA

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: Nábor klanu BIA

Post by Sainse1 » 22 Aug 2017, 21:15

Kazar wrote:Ano zle som si to prečítal.

To ale nič nemení na tom že tu nemáš v tomto topicu verbovať do nejakého iného klanu ako BIA.


Jasný pohoda. Nikdo tu nikam, nikoho neverboval. Takže tak 8-)
Image

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Nábor klanu BIA

Post by Kazar » 25 Aug 2017, 05:08

Ahojte feudálisti,

vidím vám na očiach taký istý zmätok a sklamanie ktorý by vzal srdce aj mne. Možno niekedy príde deň, keď všetci ľudia z BIA odídu, keď vernosť ľudí z BIA zlyhá.
Ale dnes to nebude.
Určite čelíme našej najtemnejšej hodine ale je to práve noc, čo odhalí všetko, ale aj najjasnejšie hviezdy.
Ja tu budem stáť ako jedna z nich. Každú noc budem aj keby mám byť posledná z nich. Spolu dokážeme noc posiať hviezdami a z noci spraviť znova deň. Som odhodlaný čeliť každému problému čelom, obetovať čo mi zostalo a byť tu pre klan.

Kto sa pridá a bude s nami stáť ?
Ave BIA


LukerSVK
 
Posts: 2
Joined: 29 Mar 2016, 19:26

Re: Nábor klanu BIA

Post by LukerSVK » 25 Aug 2017, 13:21

Kazar wrote:Kto sa pridá a bude s nami stáť ?


S hrdostou stojim za klanom BIA.

User avatar
Hanz_knife
Devoted Believer
 
Posts: 70
Joined: 10 Jul 2015, 10:43

Re: Nábor klanu BIA

Post by Hanz_knife » 01 Sep 2017, 14:12

Tímto formálně žádám o znovuzařazení do nejlepší cz/sk guildy co kdy byla a bude i dál. :beer:
"Jistě, byl to narušitel a nejspíš vrah a s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou děti."

Return to Česko slovenská diskusia