Knights and Merchants

Moderator: Falkvard


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Knights and Merchants

Post by Chuto » 28 Aug 2017, 10:37

Knights and Merchants (KaM)

máme záujem vytvoriť spoločenstvo hráčov z česko-slovenského jazykového okruhu, ktorí si chcú hru zahrať pre potešenie. KaM vznikla ako forma alternatívy pre hráčov z tých gíld, ktoré sú momentálne "v ponuke".

Cieľom našej gildy je ísť na MMO, byť neutrálny a obchodovať. Nemáme záujem viesť akúkoľvek útočnú vojnu, napádať iných hráčov a gildy. V prípade, že budeme napadnutí, budeme sa brániť a ak to bude nevyhnutné pre prežitie našej gildy, nepriateľa zničiť alebo iným spôsobom prinútiť, aby prestal voči nám vykonávať akékoľvek agresívne akcie a provokácie.
Čo sa obchodu týka, sme ochotní obchodovať s kýmkoľvek, kto bude ochotný platiť. Ceny a ponuku budeme riešiť najmä cez Trading post, prípadne cez LIF MMO discord Trade channel. Budeme predávať všetko a každému. V prípade, že budeme mať voľné kapacity bojovníkov, budeme ich prenajímať, ale IBA na INSTANT BATTLE (IB) - (žiadne presuny ľudí medzi gildami). Všetko bude len otázkou ceny. V prípade, AK sa dohodneme na cene a tá bude zaplatená, žoldnierske vojsko sa presunie ku gilde, ktorá ho kúpila, prihlási sa na bitku a odíde preč pričom stále bude zachovávať neutralitu a nebude pomáhať žiadnej z bojujúcich strán mimo IB. V stanovenom čase sa vojsko pripraví a zúčastní IB využijúc všetky svoje sily a schopnosti k porazeniu protivníka nehľadiac na vlastné straty.

(teoreticky sa môže stať, že jeden IB môžeme bojovať na strane útočníka a druhý na strane obrancu)
Gilda KaM sa nebude účastniť siege ani podobných udalostí. Podstatou je a stále bude ZACHOVAŤ SI NEUTRALITU. My týmto sledujeme len vlastný prospech a možnosť využitia bojovníkov k materiálnemu obohateniu našej gildy.
Gilda KaM príjme každého, kto splňa nasledovné:

- nebuď "neprispôsobivý"
- ochota spolupracovať
- schopnosť zachovávať neutralitu (neútočiť za žiadnych okolností, neprovokovať, nekradnúť)
- úprimné jednanie! keď sa niekomu niečo nepáči ozvať sa a neurážať sa kvôli každej hlúposti
- po zabití neplačeme ... gf nám robí radosť
Last edited by Chuto on 21 Sep 2017, 12:07, edited 2 times in total.


GeorgeBia
True Believer
 
Posts: 9
Joined: 14 Dec 2016, 19:26

Re: Knights and Merchants

Post by GeorgeBia » 28 Aug 2017, 15:52

gl

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: Knights and Merchants

Post by Sainse1 » 28 Aug 2017, 19:08

Situace si vždy vyžádá to co je potřeba 8-)

Jde vidět, že né všichni tento nový začátek dobře snášejí :D

Přeju hodně zdaru a těším se na nějakou tu kooperaci.
Image


Frazer
True Believer
 
Posts: 28
Joined: 30 Mar 2016, 17:28

Re: Knights and Merchants

Post by Frazer » 02 Nov 2017, 14:08

Otevírá se nám nový Svět. Svět, kde život jednotlivce už nehraje roli. Jsou to tři měsíce, co se Knights and Merchants spojili, aby vytvořili něco většího.

Svět MMO otevírá nové možnosti Diplomacie, i my jsme nezaháleli a uzavřeli několik paktů o neutočení, důvodem je naše myšlenka Neutrality, tak aby u nás byl prostor i pro craft, obchod a budovaní. Naši PvPeři budou mít možnost nabídnout své služby do velkých bitev (Instance Battles) jako žoldnéři.

CZ/SK komunita není velká a měla by držet pospolu, proto jsou pro nás dohody o neutočení či vzájemná výpomoc prioritou, nesmí však ohrozit naše neutrální postavení.

Naše první působení bylo na Terrasanctě, server převážně PvE, přidalo se k nám několik nováčků, ale i tak jsme dělali co jsme mohli, aby pochopili základy ekonomiky a boje . Domluvené boje s klanem Versus byly těžké, při prvních bojích padly domy, zbrojnice a zásoby. Klobouk dolů před obsluhou jejich Katapultu. Stavěli jsme znovu, lépe. Ačkoliv Versus verboval, kde se dalo a stalo se z nich Česko Slovensko Polské uskupení, už se jim nepovedlo udělat větší škody.

Chtěli jsme víc, větší výzvu. Tu nám poskytl server BiA. Tento server je čistě PvP a plný dobrých válečníků. Respekt ke klanům plných PvPerů byl na místě, každodenní raidy doplňující až chorobné ohlížení přes rameno. Několik Bersekrů se na server přidalo a naše vztahy se prohloubily. Společná obrana při JH a raidech přináší úspěch, přestože domy a dílny podléhají zkáze trebuchetů, srdce claimu "KEEPA" stále drží. Několik nováčků se přidalo i zde a rychle pochopili, kdy se mají chopit meče a kdy lopaty..

Zaujali jsme tě? Není to všechno, máme vlastní trénovací server. Zkušení a hlavně ochotní válečníci poskytnou radu a trpělivost. I zde se pořádají vetší bitvy, o které na MMO nebude nouze. Chceš se dozvědět víc? Ozvi se.


Henry_KaM
Zealous Believer
 
Posts: 17
Joined: 16 Dec 2015, 05:55

Re: Knights and Merchants

Post by Henry_KaM » 15 Nov 2017, 22:52

Už je to tady :Yahoo!: :Yahoo!: posledních 24 hodin čekání


Robill
 
Posts: 1
Joined: 17 Nov 2017, 21:48

Re: Knights and Merchants

Post by Robill » 25 Nov 2017, 20:35

Ahoj, rád bych se k vám přidal, zatím běhám po Avalonu sám. Hrou jsem nadšený a jako absolutní začátečník i zmatený. Ale snažím se :) Jelikož jsem zaměstnaný otec rodiny tak nemúžu být ve hře furt což nemusí samozřejmě vyhovovat. Pokud by vám to nevadilo tak budu rád. Nemám problém poslouchat zkušenější hráče a učit se. Jestli vám nevadí začátečník a časově "neposlušný" hráč ( dělám na směny + rodina) tak dejte vědět, jestli jo tak dejte vědět taky :D


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Knights and Merchants

Post by Chuto » 26 Nov 2017, 18:08



Frazer
True Believer
 
Posts: 28
Joined: 30 Mar 2016, 17:28

Re: Knights and Merchants

Post by Frazer » 12 Jan 2018, 17:14

Na jižních ostrovech nám roztál první sníh a naše guilda Knights and Merchants za necelé čtyři měsíce vstupuje do druhého roku v kruté zemi Avalonu. Co odkryl ustupující sníh? Hromady těl tlejících okolo naší farmy, po moři bezvládně unášená těla nad kterými krouží hladoví kondoři.
Bylo to těžké období, každá válka má svou cenu. Drsné boje proti nevyzpytatelnému protivníkovi z Číny nás stály mnoho sil.
Na druhou stranu sjednotili náš lid od prostého rolníka až po naše rytíře. V jedné bojové linii jsme stáli všichni při sobě a nepříteli se nepovedlo naše řady prolomit.
Budiž toho důkazem chátrající opevnění našeho soka. Naopak naše obydlí se i v těchto časech rozrůstaly, soudruzi trpaslíci pomalu našli většinu cenných ložisek na našem ostrově a díky tomu
jsme mohli budovat žulové zdi, kovat zbraně a zbroje válečné kvality a tavit tu nejtvrdší ocel v naší "horúcej" kovárně.
Doufejme, že nám bohové ve zbytku tohoto roku dopřejí klid a mír, krve již bylo prolito na mnoho vaniček.

Naši nejlepší malíři odložili meče, vzali do rukou štětce a dovolili si vám namalovat pár obrazů z našeho ostrova.

Image
Image
Image
Image
Image

Máš rád teplé jižní krajiny? Nebojíš se budovat, vyrábět či bojovat? Přijď se podívat na náš online discord https://discord.gg/FdnZDcB


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Knights and Merchants

Post by Chuto » 03 Feb 2018, 11:51

Po odchode čínskeho súpera nastalo dlhé obdobie hojnosti a pokoja. Dva týždne sa gilda venovala stavbe, príprave a výrobe s vedomím, že ďalší protivník sa onedlho ukáže.
A nastala hodina, kedy gilda zo severu začala presúvať svoju aktivitu do našej blízkosti. I vypočuli sme mnohé hlasy o pomoc a uvedomujúc si potrebu podpory proti nájazdníkom na pevnine vyslali sme vojsko na pomoc. Strety boli krvavé, mnoho bolo mŕtvych na oboch stranách.
Úloha však bola splnená a protivník neprerazil.
Vojna však stále pokračuje, už cítit' únavu protivníka, ale stále sa nevzdáva ...
Si vytrvalý? Si ochotný budovať a brániť svoj nový domov? Pridaj sa!
https://discord.gg/nqSG4ZT

https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/ ... nknown.png

Return to Česko slovenská diskusia