A big problem

Have some feedback for Life is Feudal? Post it here!

Federicogjm
 
Posts: 48
Joined: 16 Dec 2017, 23:36

A big problem

Post by Federicogjm » 19 Feb 2018, 01:04

Goodnight everyone:
Well today I want to express it because I am really tired of losing horses and all kinds of items when I cross maps or the game fails and disconnects me or whatever happens when the maps are turned off individually.

TODAY I HAVE WORKED IN RESOURCES DURING ALL THE AFTERNOON AND A GREAT PART OF THE YEAR'S EARLY MORNING. I HAVE CHARGED A HORSE CART WITH A LOT OF THINGS AND I STARTED A SMALL JOURNEY.

NEITHER I HAVE CAME OUT I HAVE LOST THE HORSE IN A DISCONNECT BECAUSE THE MAP 20 HAD BEEN PLACED IN RED ... FUCK, OK. I HAVE RETURNED TO ANOTHER HORSE, AND AT THE CROSS OF MAP I APPEAR IN THE WATER AND THE HORSE THAT DOES NOT MAKE ANY CASE, I LEAVE IT ABANDONED AND I RETURN TO ANOTHER HORSE, ON ARRIVING THE HORSE CART IS NO LONG ... IT WAS WAITING. ..

I WORK VERY HARD AND I RETURN TO RECOVER ALL THE RESOURCES AND PREPARE THE MATERIALS THAT I NEED TO RETURN TO START WITH A NEW HORSE CART.

PAFF !!! THAT I DISCONNECT AND I APPEAR DOWN THE WATER WITHOUT ANY HORSE CART, EVEN ALSO I DIE ALSO ...

FOR HOLY GOD ADD MORE TIME TO THE DECAY OF THE ITEMS UNTIL YOU SOLVE THE PROBLEM OR WHAT IT IS, THAT YOU HAVE 2 MINUTES TO HANDLE A CRASH OF THE GAME AND DO NOT DELAY LESS THAN 5 MINUTES IN DOWNLOADING ANY UPDATE AND TO LOAD IT AGAIN.

1. ADD MORE TIME TO THE DECAY OF THE ITEMS LIKE HORSES AND TRANSPORTS OR ANYTHING YOU ARE SUBJECTING. PUT THEM ONE HOUR AT LEAST.
THESE FAILURES PRODUCE DEATH AND LOSS OF COMPLETE DAYS OF GAME AND NOBODY COMPASSES NOTHING HERE.

2. IF YOU DISCONNECT YOUR HORSE OR CART OR WHATEVER YOU HAVE, YOU ARE ONE OF YOUR OTHER ITEMS.

WE HELP A BIT THE BALANCE OF THE FAULTS OF A BETA, AT LEAST THAT CAN BE PLAYED QUIET.

I'M ALREADY AFRAID OF THE MAP CROSSINGS, FUCK! WHY DO I WANT A BIG WORLD IF I CAN NOT LEAVE A MAP FOR FEAR TO LOSE EVERYTHING AND DIE IN THE ATTEMPT ... :no: :O:


Federicogjm
 
Posts: 48
Joined: 16 Dec 2017, 23:36

Re: A big problem

Post by Federicogjm » 19 Feb 2018, 01:58

ok there it goes again!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Return to Feedback Section