Geto-Dacii Recruiting

For the sole purpose of guilds recruiting members.

Dragos_nazare
 
Posts: 5
Joined: 19 Jan 2020, 20:08

Geto-Dacii Recruiting

Post by Dragos_nazare » 28 May 2020, 22:32

-Geto-Dacii- is a small group of multilingual people with big intentions. We are recruiting feudalists of all skill levels. What important is your commitment to the guild and team mates. please contact us on discord UlfHreda#9644 or Phat-Bob#0212


Virgiltoporjinschi
 
Posts: 1
Joined: 08 May 2020, 08:40

Re: Geto-Dacii Recruiting

Post by Virgiltoporjinschi » 09 Jun 2020, 07:08

741x525.png
741x525.png (119.63 KiB) Viewed 1642 times


Moșnean, Razeș sau Rumân... te invităm in ceea mai mare ghildă românească!
Domeniile ținutului Geto-Dacic sunt întreținute cu ajutorul rumânilor(țăranilor dependenți) sau al țăranilor așezați cu învoială.

Alături de această țărănime aservită există și o puternică țărănime liberă, organizată în obști sătești, reprezentanții acestor sate libere se numesc moșneni și răzeși. Însă ca în întregul răsărit al Godenland-ului, călătorii(străinii) se remarcă ca numărul redus al brațelor de muncă.

Contribuțiile tuturor față de ținut este dijma (a zecea parte din produse), venituri bănești sau claca.

RUMÂNII sau așezații cu învoială cu sau fără pământ, ce meșteresc cu prisosință în întreg ținutul, ce dau dijma(zecimea) și mai mult, ei lucra numai pentru ținut trudesc și străjuiesc.

Poți fi RĂZEȘ, ei sunt fără pământ și fără pricepere, ce lucră în meheiele(atelierele) satului contribuind cu: sârguința munci comune ale cătunului, înțelegerea altor săteni, dar și cu clacă pentru gloria ținutului Geto-Dacic.

Poți fi MOȘNEAN, ei sunt fără pământ dar cu meșterie, ce lucră în meheiele(atelierele) satului contribuind cu: sârguința munci, priceperea, îndrumarea altor săteni dar și cu clacă pentru gloria ținutului Geto-Dacic.



Intră pe site sau pe discord pentru mai multe detalii.
https://discord.gg/wHr6xEH
http://geto-dacii.mystrikingly.com/

Return to Guild Recruitment