Česko slovenská MMO komunita

Moderator: Falkvard

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Česko slovenská MMO komunita

Post by Kazar » 02 Mar 2016, 16:23

Čujte čujte československý ľud,

dátum vydania sa blíži a mali by sme sa spojiť vo väčšom množstve ako sme boli doteraz. Guildy na MMO budú v počte 100-500 ľudí. Samozrejme budú aj menšie ale ak nechceme ako Česi a Slováci hrať druhé alebo tretie husle treba mať aj počty.

Dajte sem vaše názory, dojmy a nápady, nech vybudujeme niečo životaschopné a nerozutekáme sa po celej Európe.

V jednote je sila !
Ave BIA

User avatar
Potky
 
Posts: 7
Joined: 07 Nov 2015, 15:30

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Potky » 02 Mar 2016, 19:55

Ahoj,
doufám, že budu mít příležitost juknout se již do open bety. Rád vybuduji společné království. Přihlášku do BIA vyplním časem.

Je potřeba si dobře rozvrhnout vymezený skillcap. V tom upřímně ještě nemám jasno. Těším se na kooperaci. :Yahoo!:
Member of TerraSancta.cz
webmaster, admin, co-founder

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Kazar » 03 Mar 2016, 11:23

Bol by som veľmi rád ak by som sa mohol dozvedieť o našej komunite, že v akej nálade a aké vízie majú do MMO. S veľa ľudmi som už komunikoval či už osobne alebo písomne, no nie zo všetkými dokonca si myslím že s málo ľudmi na to koľko nás je. Nepoznáte nejaké vedúce osobnosti za ktorými ľudia pôjdu, že by nám predstavili ich plány a vízie.

Je to nakoniec hra na niekoľko mesiacov a nie ako YO na pár týždňov a koniec.
Ave BIA

User avatar
Potky
 
Posts: 7
Joined: 07 Nov 2015, 15:30

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Potky » 03 Mar 2016, 13:44

Určitě to chce oslovit nejhranější CZ/SK servery:

TerraSancta.cz - odkaz jsme na našem webu již umístili, takže hráči mají šanci se o MMO zde dozvědět

ČeskejPařan.cz - postovat na web nebo TS

CZ/SK Bohemia - zřejmě jen na Steamu či TS

Ex Drungor.cz - přechod především na TerraSancta.cz, nicméně další zástup by mohl být WhiteNorda, který plány na MMO mít musí, neboť si pro tyto účely založil vlastní fórum
Member of TerraSancta.cz
webmaster, admin, co-founder

User avatar
Hanz_knife
Devoted Believer
 
Posts: 70
Joined: 10 Jul 2015, 10:43

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Hanz_knife » 04 Mar 2016, 19:08

Upřímně jsem dost skeptickej jestli něco takovýho vůbec kdy bude možný.... Každej si akorát bude chtít dělat svý obrovský a neubránitelný hrady protože prostě on nejlíp ví jak to postavit.

Myslím si že alignment odvedl medvědí službu a přechod do mmo divočiny bude pro většinu lidí z cz/sk komunity obrovský šok a docela pochybuju, že se s nim dobře popasují. Velmi rád bych se mýlil aby bylo jasno, ale jako obvykle jsem dost skeptický.
Výsledek podle mýho bude několik cz/sk království s hromadou menších a větších měst která nebudou schopná čelit konkurenci a budou dobývána, lidi budou chodit z jednoho království do druhýho a bude trvat než se udělá nějaké schopnější cz/sk království.

Doufám, že to nebude znít nějak namyšleně, protože tak to fakt myšleno není, ale fakt nechápu proč je smrt v týhle hře a to zejména na cz/sk serverech brána jako ta nejhorší katastrofa, když to rozhodně není tak brutální jako v jiných hrách.

I v tom Sim City je Godzilla která rozdupe mrakodrap...
"Jistě, byl to narušitel a nejspíš vrah a s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou děti."


Zubatej
 
Posts: 1
Joined: 27 Sep 2014, 17:19

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Zubatej » 04 Mar 2016, 19:35

Bohužel musím souhlasit. Vetšina CZ/SK hráčů není absolutně připravena na realitu MMO. Co se týče snach o sjednocení pod jeden prapor, hmmm. Nechci se kluků dotknout, ale o Nordovi poslední rok ve hře nikdo neslyšel. BIA? No kluci nám několikrát vyprázdnili servr, jak před nima hráči zdrhali jinam, takže tam taky moc šancí není. Já s Alanem sem si taky stopro vytvořil hráče, kteří by snáma nechtěli mít nic společného a Bohemka se o to ani nesnaží a co se týče Terry, přiznám se že netušim. Za poslední rok sem z Bohemky nevytáhl paty.
Za sebe můžu říct, že se do MMO podívám a zjistím co a jak a potom zvážím co dál.
Zubatej


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Alanpc » 04 Mar 2016, 19:41

Zdravim vas a jdu za vami spise s prosbou , aby vsichni zapomeli na nejake zabomysi valky , ktere kdy vznikly na ceskych a slovenskych serverech a zacali se bavit o tom jak to udelat tak , aby vsichni mohli delat svou vec , ael za spolecnym uspechem . Pokud to bude na MMO tak ze kazdy Admin z ceskeho serveru bude chtit svuj obrovsky klan skoncime vsichni v propadlisti dejin Lifka nekde v hnoji. Mozna by to chtelo aby jsme mi admini techto serveru si sedli a zkusili se domluvit nejakym zpusobem jak na tento MMO server dostat ceskou komunitu , na kterou ostatni jen tak nezapomenou. Ale pokud tu kazdy bude mlatit jen svou malou slamu a nekoukat na ostatni a jen prijit kdyz neco potrebuje , tak to nebude fungovat . ten chce jmeno ten chce funkci ten chce kralovat , lae nikdo nechce ustoupit ze sveho kralovani. Kluci sedneme si a prizveme i ostatni velke klany napr BIA a sedneme si a nejdeme reseni . Mame par navrhu jak vyresit tuto situaci , ale musime se na tom dohodnout . A to vsichni bez vyjimky . Pojdme udelat server ktery bude vice o domluve a respektovani druhych nez o podrazenosti a nadrazenosti . TS teamu bohemia ts3.cz:9070 vsichni jste vitani s vasimi nazory . Alan Bohemia

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Kazar » 04 Mar 2016, 20:14

Zubatej viem že BIA mala pár prešlapov, nevystupovali sme vždy ako najmilší, ale nevidel by som to tak čierno. Áno hrali sme agresívne. Všetko so zámerom pripraviť sa na MMO a pripraviť cz/sk komunitu na MMO. Nie každý server to zvládal.

Možno ste BIA klan spoznali z toho zlého konca. Možno ste spoznali tých nesprávnych ľudí(čo už v klane niesú resp. v ňom nikdy neboli). No jednu vec stále nedokážem pochopiť.

Prečo tá koncovka ľudom tak vadí?
Ave BIA

User avatar
Pajkazed
True Believer
 
Posts: 31
Joined: 17 Jan 2016, 21:46

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Pajkazed » 04 Mar 2016, 20:34

Protože to pro spoustu lidí zmanená čisté stělesnění zla. :evil:
Jen škoda, že to :evil: je vlastně :angel: oproti tomu co nastane na mmo. :shock:
(Super smajly tady, to jsem ani nevěděl. : :D )
A ted vážně.Nechci být skeptický jako Hanz, ale v podstatě palec hore za to co napsal, naprosto souhlasím... :good:
8-)


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Chuto » 04 Mar 2016, 20:49

Je smutné, že každý si chce robiť svoj kingdom. Len ako ste sami mohli vidieť, bude veľmi ťaždé si ho vytvoriť, a ešte ťahšie si ho aj udržať. A kedže vidíme, že väčšina z cz/sk komunity sa bojí bojovať a ešte viac umierať, neviem, či sa niekedy podarí spojiť sa.
Vačšina ludí stále plače že ho niekto zabil.. ludia..skúste niekedy server, kde niesú žiadne pravidlá, kde proste silnejší berie...a biedny poser sa. Tak to nejak bude na MMO, kde som presvedčený, že budú veľké bandy krvilačných banditov, pripravení si užiť zabíjanie nepripravených a slabých (budem jeden z tých krvilačných a nebudem sám).
Rozhodnite sa múdro, pod vedením ktorej gildy chcete hrať. A zabudnite na malicherné spory kto, koho kedy zabil, kto čo povedal a urobil. Zahodte všetko čo sa stalo za hlavu a začnite na novo, pridajte sa k tým, čo vedia bojovať, budovať, sú dobre zorganizovaní a výborná parta ľudí,kde sa dá po robote oddýchnuť, nie ťahať ďalšiu šichtu.
Preto hovorím, pridajte sa k BIA.


Gr0ng41
 
Posts: 1
Joined: 05 Jan 2016, 19:08

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Gr0ng41 » 04 Mar 2016, 21:04

Nezbyva mi nez souhlasit s Hanz-knifem, Zubym i Alanem v nekterych vecech.. Take jsem velmi skeptickej k CZ/SK komunite... Spousta sporu a krivd se jiste bude resit i v MMO. Coz je zaroven i problem BIA clanu...

Tedy ke zkratce BIA

Spousta lidi ma problem mit za rodovym jmenem/rodove jmeno BIA uz z duvodu ktere jsi sam naznacil. Nekdo proste nedelal dobrou reklamu. Je mozne ze nejste vsichni stale takovi ale obcas preci jen ano(vlastni zkusenost).

Dale me Kazare nezarazuj spatne, ja nemam obsolutni problem prejit vsechna ta zversta a spolupracovat s vami, akorad jako hrac chystajici se zapojit do CZ/SK komunity nesouhlasim s tim mit nick BIA... Jeste pred hodinou jsem si ani poradne nebyl jistej co to vlastne znamena. Nakonec sice vyslo najevo ze jsem si to myslel spravne ale proc mam jako clen CZ/SK komunity vystupovat pot obycejnym, neprilis originalnim, anglickym nazvem?

A dalsi vec kterou uplne nechapu...Kdyz jsi obchazel hrace na vsech serverech a navrhoval jim vstup pod vase kridla, pobavili jsme se, Trnavak Ti o me rekl,tak jsem mel i chut se pripojit, ale trosku me nasledne odradilo to vase: kdyz se budes chtit pripojit, musis se registrovat a prihlasit na naboru a my se rozhodneme.... CHapu ze nechcete brat kazdyho ******, ale pokud jsi Ty prisel za mnou s nabidkou vstupu, proc pak tehle celej silenej proces? Dyt to nedava smysl kdyz jste me sami sli verbovat...

Musi se to nejak vystribrit... A resit i kompromisy...

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Kazar » 04 Mar 2016, 21:18

K nášmu menu. Komunita BIA bola založené ešte dávno pred hrou Life is Feudal. Teraz komunitu tvorí tak 400+ ľudí čo hrajú rôzne hry ale prevažne tanky. Ja ako bývalý hráč tankov som sa rozhodol že založím divíziu pre Life is Feudal. Vždy keď sme hrali sme vystupovali ako BIA a našli sme si spojencov ktorí poznajú klan BIA. Zmenou mena by sme prišli o celé naše meno ktoré sme budovali.

K prihláške. Neviem či si niekedy hral vôbec v nejakom klane, pretože všade kde sa len pozreš do každého klanu si posielaš prihlášku. Načo ? Aby som si ťa mohol kedykoľvek nájsť že ano podával si prihlášku. Registrácia preto že sa musíš aby si podal prihlášku. Aj na toto fórum si sa musel registrovať.
Ave BIA

User avatar
Potky
 
Posts: 7
Joined: 07 Nov 2015, 15:30

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Potky » 04 Mar 2016, 21:50

Pokusím se to zde zkrátit, ať se všude neopakuji. :crazy:

Máte pravdu, že CZ/SK hráči trpí již na YO a neunesou spoustu věcí a zřejmě si nejsou ani schopni představit význam MMO.

Nedokáži si osobně představit, že se nám podaří sjednotit všechny do jedné guildy. Diskuzím jsem plně otevřený.

BIA klan znám osobně krátce, ale zapsali se alespoň u mě velmi slušně. Mají jasná pravidla a hlavně jsou schopni férového jednání. Toť má zkušenost. Nikoho aktuálně nezavrhuji ani nepodporuji.

Těším se na spolupráci. V tomto příspěvku mluvím sám za sebe, nikoli za server TerraSancta.cz.

Mám radost, že je spousta z nás otevřena veřejné komunikaci a běžnou rivalitu můžeme hodit stranou.

God's love for everyone. :friends:
Member of TerraSancta.cz
webmaster, admin, co-founder


Alangar
 
Posts: 7
Joined: 29 Mar 2014, 00:31

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Alangar » 04 Mar 2016, 23:03

Ahojte,

jen nasdílím své pocity a názory.

1) Nemyslím si že budou vznikat guildy o počtu 500 lidí, takhle velké guildy obvzláště v tomto typu hry, nebude možné uřídit :) Můj reálný odhad jsou guildy o velikosti 50-100 hráčů.

2) Proč spojovat celou CZ/SK do jedné guildy? To je naprostá blbost, já osobně bych byl pro verzi že se lidi domluví udělá se CZ/SK aliance 4-5 guild a každej si vybere tu, která mu bude vyhovovat.

Moje vize je taková že tady těch 4-5 guild (může být i méně třeba 2-3)si udělá hrady/města poblíž sebe. Každej si to bude hrát jak mu to bude vyhovovat a teprve v případě napadení jedné z guild v alianci se všichni sjednotí do bitvy... Samozřejmě hráči nesmí být pitomci a musí si pomoci bez ohledu na to, kdo komu kdy "ublížil"...

Henry

User avatar
Caffe
 
Posts: 47
Joined: 19 Jan 2016, 18:03

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Caffe » 05 Mar 2016, 02:24

Ahoj Henry, prvá časť príspevku bude reakcia na tvoj príspevok a v druhej opíšem ja svoje pocity.
1) Guildy s počtom ľudí 50 - 100 sú už teraz len kapacita serverov ( max 64) nedovoľuje guildám pripojiť sa vo väčšom počte. Poznáme to zo serverov kde počas JH je full a nemáš šancu sa pripojiť, pretože z 3-4 väčších guild čaká z každej na pripojenie cca 10 ľudí (to je len môj odhad), aby mohli zasiahnuť do bojov a len čakajú kedy to niekomu padne, aby sa mohli pripojiť (ak ti hra padne počas JH, máš mizivú šancu, že sa dostaneš späť). Ďalej pri počte hráčov v guilde 50 - 100 máš denne online v preferovanom hracom čase pre dané časové pásmo 15 - 40 hráčov, v najlepšom prípade 60. Na tieto čísla vplývajú aj iné faktory (počasie, ročné obdobie, deň v týždni, atď). Vidíme to na aktivite klanu BIA. To sú fakty, ktoré sme už počas rokov hrania v klane vypozorovali. Čo sa týka organizácie, nie je problém riadiť guildu s takýmto počtom hráčov, to je len otázka organizačnej štruktúry a vedenia (samozrejme členovia musia poslúchať vedenie resp. nadradeného člena nad sebou). Bez toho žiadna väčšia guilda nemôže fungovať, lebo je vo všetkom len chaos. Pri počte ľudí v guilde cca 200 - 300, máš pravdu je to ťažké, ale nie nemožné.
2) Na otázku prečo spojovať cz/sk komunitu odpoviem takto. Aby ukázala svoju silu, ktorú má, ale nie roztrhaná na kúsky. My dva malé národy v srdci EU sme vždy dokázali veľké veci, keď sme sa spojili pre spoločnú vec. Akonáhle sme začali každý hrabať svoje malé pieskovisko okolité národy nás rozoberali kúsok po kúsku, až sme zostali tam, kde sme teraz (môj pohľad, na súčasnú situáciu, kto má záujem bližšie rozoberiem túto myšlienku na ts nie tu). Ďalej sa pýtam: Ako sa líši jedna guilda od druhej? Podľa čoho si mám vybrať? Odpoviem. Nelíši sa nijak, len v organizácii a jednotlivcami, ktorí v nej hrajú. Každá guilda rieši tie isté problémy. Vy, ktorí ste teraz po wipe terrasancty preskákali z jednej guildy do druhej a naopak to predsa musíte vidieť. Všade sú ľudia s ktorými si rozumiete viac a s inými menej. A to je celá podstata. Bude to tak vždy a všade, nielen v hre ale aj v skutočnom živote. Ďalší problém pri rozkúskovaní je v zohratosti hráčov a pri pvp LiF je zohratosť hráčov a velenie v bitke extrémne dôležité (toto teraz tiež nebudem ďalej rozvádzať).

Vízia BIA: Našou víziou, odkedy sme začali hrať Lif ( od dátumu otvorenej bety YO) bolo zjednotenie cz/sk komunity. Nie vždy a nie všade sme tento zámer dávali najavo. Určite sa spravili aj chyby, či už pri prijímaní nových hráčov, alebo v hre. Ale kto nič nerobí, nič nepokazí. Ak sme niekomu nejakým spôsobom ukrivdili za to sa úprimne ospravedlňujeme, ale teraz je ten pravý čas spojiť svoje sily, odhodiť staré spory a ukázať svetu Lif, že cz/sk komunita sa vie nielen spojiť, ale aj vyhrávať (kto by už len rád prehrával). Pochybujem, že niekto z Vás by chcel aby mesto na ktorom odklikal x hodín bolo zničené nejakým iným klanom, len preto, že nebolo dosť ľudí, čo by ho bránili. Nikoho nenútime silou pridať sa k nám (to ani nie je možné), len sa snažíme ukázať klady takéhoto zoskupenia ako je BIA. Na toto si musí odpovedať každý sám či naša vízia má viac plusov ako mínusov, alebo naopak. Či to, že bude mať za menom koncovku BIA, je až také dôležité, že mu to bráni pridať sa k nám. Tiež som nebol vždy členom BIA klanu, ale až tu som zacítil tú silu a lojalitu voči spoločenstvu, ktorého môžem byť súčasťou. A všetci, ktorí tieto riadky budete čítať, mi môžete veriť, že nie som sám, kto má takéto pocity a že píšem tak ako to cítim. Že tento klan už prežil aj lepšie, aj horšie časy, ale stále je tu a ochotný pobiť sa o svoje miesto vo svete MMO Life is feudal.

S pozdravom Caffe BIA


Alangar
 
Posts: 7
Joined: 29 Mar 2014, 00:31

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Alangar » 05 Mar 2016, 08:29

No názorově se lišíme, myslím že čas ukáže. Ovšem teď je víc než jasné, že vznikne více než jedna guilda. Protože co člověk, to názor co člověk to zkušenost s BIA (jedni budou chtít velké přístavní město, druzí horskou pevnost) :) Smířil bych se s tím že zde nebude jen jedna guilda, ale minimálně dvě jak to tak zatím vypadá, tak by bylo lepší začít vyjednávat alianci.

Henry

User avatar
Caffe
 
Posts: 47
Joined: 19 Jan 2016, 18:03

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Caffe » 06 Mar 2016, 02:49

Neviem v čom sa názorovo líšime, ale budem rád, keď to do tohoto topicu napíšeš. To , že vznikne viac ako jedna guilda je jasné aj mne a asi každému v cz/sk komunite, kto Lif aktívne hrá. Len som stále nezaregistroval objektívny dôvod odporu voči nášmu návrhu. Všetky dôvody boli vyslovene subjektívne a to si musí zrovnať každý sám. Čo kto ponúka a či sám seba posunie dopredu, alebo bude stáť tam kde bol, prípadne že ešte posunie späť. Už som pisal a napíšem to ešte raz úplne jasné pre každého. našim cieľom je vyhrávať v klanových vojnách. Pre klan BIA nie je dôležité, či hrad bude stáť na kopci, alebo na pobreží. My chceme vyhrávať a to je prioritou a nie estetická časť hradu. Samozrejme, keď je na to priestor budeme sa hrať aj s touto časťou, ale to nie je priorita. Takže skús napísať v čom sa názorovo líšime a akú víziu máš ty?


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Alanpc » 06 Mar 2016, 09:31

Zdravim vas vsechny , kteri jste tu prispeli a kteri tyto diskuze ctete . O velke alianci se da hovorit , ale pokud by nekteri nechteli jen vladnout a nekteri jen utvrdit silu sveho klanu . Omlouvam se timto clenum BIA clanu , ktereho jsem i ja soucasti , ale myslim si ze tudy cesta nevede . Bia si trva na svem BIA , WhiteNorda si trvas na svem kralovstvi a sve hierarchii a pokud jsem tomu rozumel dobre , tak jen admini Terrasancta a Bohemia nemaji ambice se cpat do vedeni , ale maji za sebou par opravdu dobrych hracu , kteri nejsou sice dobri v boji , ale jsou to zdatni remeslnici a farmari. Ale i ti maji veliky potencial a bez nich se hra ani zadny rod neobejde . Jak jsem mluvil se zastupci BIA tak jsem mel nekolik navrhu a to kdyby jsme se mi co jsme tu na CZ/SK spojili v jeden hrad a spolecne ho podle planu toho ci onoho postavili , a spolecne branili , muze tam byt sekce lidi kteri nejsou bojovnici , ale farmari a budou podporovat celou komunitu svymi vyrobky , stejna sekce by mohla byt stavitele . stejna sekce by mohla byt remeslnicka a stejne velka ne-li vetsi by mohla byt tech co se budou venovat boji . Vzdyt toto je to nejednodussi reseni a kazdy z vas si bude vladnout sve sekci a pak mohl byt jeden diplomat zvolen radou z onech sekci ktery bude vystupovat na venek a resit veci s ostatnimi clany ci rody . Ze ona hierarchie v tom claimu bude mozna je jiste , jelikoz uz i YO je na toto pripraveno a pokud jste si admini projeli databazi tak tyto informace jsou tam jiz v tuto chcili pripravene .

Pojdme si sednou a najit kompromis jak ukoncit tyto spory a vyresit jak se budeme chovat na MMO jako ceska komunita . Pojdme se sejit a rict si kdo mame jake palny a najit kompromis napric nazorem onoho ci onoho . Takze za mne vyzivam BIA clan , Admni Terrasancta , WhiteNordu a ostatni pojdme se zacit bavit o tom jak tohle dat dohromady . Nase TS Bohemia ts3.cz:9070 Alan Bohemia

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Haci » 06 Mar 2016, 12:36

Zdarec vládci Feudalismu 8-)

Za mě určitě ano, můžeme se všichni sejít na TS a pohovořit o tom, dejte vědět kdy a já dorazím..
Rozhodně to bude lepší než se zde dlouhosáhle vypisovat.
Názory všech stran jsou zřejmé, ted je na řadě dohodnout kompromis a také začít vnímat CZ/SK komunitu, jelikož né všichni jsou pro nést název BIA.

Možná to zazní tvrdě, ale měli bychom vyhovět Českoslovencké komunitě a né jen BIA komunitě. Otevřeme oči a vnímejme co hráči chtějí, protože bez nich to prostě nepůjde.

Pokud nebude kompromis, nebude silná CZ/SK komunita, nebude Krále.. :cry:

Děkuji za pozornost. :good:
Last edited by Haci on 07 Mar 2016, 10:30, edited 1 time in total.

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Haci » 06 Mar 2016, 14:19

PS: Kontakt na mě-Serverové TS:81.0.217.173:27030 heslo perla
Nebo na webu http://terrasancta.cz/index.php

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Kazar » 06 Mar 2016, 16:40

Chlapi,

je pekné že chceme sa zjednotiť. Môžeme sa aj druhý aj tretí krát stretnúť na TS-ku nieje problém. Nieje tak často vidno na CZ/SK komunite, že sa chce zjednotiť ale.... Vysí vo vzduchu jedno veľké ale.

Vy chcete docieliť kompromis. Chcete resp. nechcete meno BIA. Tlačíte nás do takzvaného kompromisu že nechcete mať to meno. Pre vás je to kompromis, neviem čím by ste to chceli vykompenzovať. Ak mám pravdu povedať ani neviem ako. Chcete aby sme si zmenili meno na Českoslovneské kráľovstvo a kto by to viedol ? My všetci ako komunita ? Kto by mal aké funkcie a hlavne kto by o nich rozhodol ?
Toto pre nás nieje kompromis, je to zahodenie ročnej práce. Naše meno je známe nie len medzi CZ/SK komunitou. Už nás poznajú aj v Európe aj v Rusku. Poznajú náš klan a členov. Ročnú prácu nezahodíme len preto že sa niektorým hráčom nepáči meno. Tvrdo sme makali. Ja a naši členovia sme na seba hrdý, čo sme dokázali vybudovať.
Kompromis je keď sa vzdáme niečoho aby som niečo získali. Čo v tomto prípade získame ? Viac starostí a nestále vedenie čo bude musieť riešiť každý prehrešok hráča. Kráľovstvo bude musieť viesť jeden človek alebo jeden človek bude musieť mať hlavné slovo.


Zvážte si klady a zápory čo prináša niečo také ako spojenie síl pod jednu vlajku podľa vašeho pod viacere vlajky, zvážte plány ako ste ich prezentovali či majú budúcnosť. Pretože klan BIA budúcnosť má.
Ave BIA


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Alanpc » 06 Mar 2016, 20:29

Je to opet znovu a opakovane , jen o tom BIA , neste si jmeno , nechapu proc si tak strasne trvas na tom , ze vsichni hraci musi mit jmeno BIA a vsichni musi byt tudiz tvoji posluhovaci !! Poadavas toi tak ze BIA je pro nas jedine reseni a my se svou malosti jsme jen mali idioti , kteri chteji hrat , ale nechtejji jmeno . Tohle je typicky ceskoslovenske vnimani sveta a ten kdo tu komunitu ted rozdeluje jsi ty Kazare svymi nazory a jestli tohle ctou lid kteri se chteli pripojit k vam aspon uvidi , ze bud BIA a nebo nic .Postavil jsi to do roviny ja jsem buh a vy jen luza ktera muze nest me jmeno , ale nepocitejte s tim ze s vami budeme jednat ferove . Takhle to vyznelo a myslim si ze ti chybi trocha te diplomacie !!!


Alangar
 
Posts: 7
Joined: 29 Mar 2014, 00:31

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Alangar » 06 Mar 2016, 21:11

Ačkoliv alanův styl vyjadřování není zrovna něco extra, tak to docela trefil. Mám z toho uplně stejný pocit :)

Přesně ta myšlenka buď budete BIA nebo budete lamy, které nic nedokáží :) To se mi uplně nelíbí

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Kazar » 06 Mar 2016, 21:18

Nikdy, opakujem nikdy som nepovedal ani len nenaznačil že všetci ste idioti a ja som boh, ktorý nejedná férovo. Spýtajte sa ktoréhokoľvek člena že ako sa s ním jedná. Každý ti povie že u nás je poriadok a s každým sa jedná na takej úrovni ako si zaslúži. Základový kameň na ktorom je BIA postavená je pravidlo slušného správania. Povedzte mi kedy sme ho nedodržali, alebo kedy sme ho nedodržali a dotyčný nebol potrestaný ? Prečo by mali byť mojimi posluhovači ? Nikto kto tu je nieje nikoho sluhom.
Práve preto to píšem sem nech si ľudia prečítajú všetko.
Náš cieľ je totožný s tým vašim, len máme iné postupy ako ho dosiahnuť.
Ave BIA

User avatar
Caffe
 
Posts: 47
Joined: 19 Jan 2016, 18:03

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Caffe » 06 Mar 2016, 21:58

Alan nemáš pravdu. My sme otvorení konštruktívnym riešeniam, ale čo sa týka označenia a príslušnosti z našej strany je to tak, že nemáme kam ustúpiť. Ešte predtým ako sme s Kazarom, myslím, že to bolo na Veľkej Morave prišli do Vašej guildy sme Lifko hrali ako BIA len s členmi BIA klanu ktorí hrajú aj Wot. Bolo nás cca 20 - 30 vrátane DDDava (zakladateľa a vrchného veliteľa BIA klanu, ktorý nás sám poveril organizovaním divízie BIA Lif. Od neho pochádza myšlienka zjednotenia cz/sk komunity na Lif MMO a my sa ju snažíme napĺňať). Postupne náš počet aktívnych ľudí v tejto hre klesal, pretože hra v podobe YO ponúka málo možností pre organizované klanové hranie, na dlhší čas. Ale mňa s Kazarom tá hra chytila na toľko, že sme sa rozhodli pri nej zostať a rozšíriť naše počty tak, aby sme opäť zostavili funkčnú guildu. Z 90 %-ami ľudí s ktorými sme začínali sme komunikovali a na MMO sú späť, pretože hra sa rozšíri hlavne o klanové vojny, ktoré sú pre nás to najdôležitejšie. Čo máme povedať, že chlapi už nehráte za BIA, už hráte za niekoho iného. V tom momente sa od nás všetci starý členovia otočia a pôjdu hrať niečo iné, prípadne si založia vlastnú guildu a to bez ohľadu na to či tomu bude veliť Kazar alebo niekto iný. Pre nás je BIA značka, ktorú bohužiaľ nie sme schopní obetovať, ale o tomto som už písal pár príspevkov dozadu, čo to pre nás znamená). Ešte raz napíšem, BIA je v názoroch jednotná. Keď sa na niečo opýtate, ktoréhokoľvek člena, odpovie rovnako, ako iný člen. Takže zbytočne útočiť na Kazara, že on niečo rozdeľuje. Alan odkedy si začal adminovať, málo si hral a ešte menej s nami, čo ma veľmi mrzí a neviem prečo. Myslel som, že je aj v tvojom záujme podporiť naše myšlienky, pretože my sme tvoje vždy podporili keď si o to požiadal.

User avatar
Caffe
 
Posts: 47
Joined: 19 Jan 2016, 18:03

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Caffe » 07 Mar 2016, 00:58

A ešte na jednu vec som zabudol. Nikto z nás o nikom netvrdí, že je lúza ani nepoužíva invektíva. My si len bránime a obhajujeme náš postoj. Zopakujem to, je to postoj BIA, náš spoločný postoj a nie osobný postoj Kazara, ktorý by ho tu tlačil sám. A to je najlepšie, že s každým je a bude jednané férovo. A Henry. Nikdy sme nikoho neurážali za to aké má schopnosti v hre, či už organizačné alebo herné a je úplne jedno či hrá s nami alebo proti nám. Každý hrá podľa svojich možností a schopností.

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Haci » 07 Mar 2016, 05:14

Zdarec vládci Feudalismu 8-)

Koukám že se to zde řeší stále dokola a bez konce.
Tímto bych chtěl toto téma uzavřít pro TerraSanctu.

Já také nechci zahodit práci kterou jsem do dnes měl se serverem a je to cca 1800 h ve hře a dalších x hodin administrace. "Nelituju toho, ta hra mi za to stojí!" Přesto jsem souhlasil s tím aby si BIA na mém serveru udělala nábor na MMO, tudíž má hráče na stříbrném podnose. Dohoda byla taková že na server přijde Caffe a bude učit nováčky (rekruty) a a hráči zůstanou na serveru do vydání MMO. Nějak se to tam ale rozrůstá, stálýma členama BIA. ;)

Jak jsem již jednou řekl a ted se budu opakovat, BIA má možnost na TerraSancta přesvědčit hráče o opaku a to že BIA je to správné řešení, pro MMO. Nicméně pokud hráči nebudou chtít nemůžeme je nutit a já založím na MMO s hráčema guildu TerraSancta. Následků jsem si vědom a pak bude záležet na BIA jestli bude chtít spolupracovat i nadále. Což nevidím důvod proč by ne. To je můj názor a mé činy. Já jsem udělal dost velký ústupek. ;)

Ted k MMO: Bavíme se o MMO jako kdyby již bylo v provozu, což není. Spuštěním MMO je daleká budoucnost a další odladování. Což znamená časté Wipe na MMO a další odrazování hráčů. Nikdo nemůže říct že ví jak to bude vypadat a nebo fungovat. Moc dobře víme jak dlouho trvá implementace koní za povozy, natož nějaký provoz MMO :shock:

Tímto bych uzavřel TerraSanctu s názorem na MMO tak to prostě je a další psaní bude jen polemizování. Věnujme se tomu co máme.

User avatar
Caffe
 
Posts: 47
Joined: 19 Jan 2016, 18:03

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Caffe » 25 Mar 2016, 09:56

Ahojte hráči Lif, ako my , tak aj vy sa už určite nemôzete dočkať prichádzajúceho MMO . Od budúceho týždňa, by malo začať testovanie uzavretej bety tak sa nemôžeme dočkať nových informácií od našich priateľov a spojencov. Čo hovoríte na nový dizajn oblečenia a erby? Dúfam, že sa budú dať uploadnúť vlastné logá. Ako BIA máme pripravené vlastné farebné kombinácie s logom. Ak to nepôjde, uspokojíme sa s nejakým predpripraveným.

User avatar
Caffe
 
Posts: 47
Joined: 19 Jan 2016, 18:03

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Caffe » 25 Mar 2016, 10:06

Zmenil som tému na trochu pozitivnejšiu, každý z vás, ktorí toto fórum sledujete ste sa pravdepodobne dozvedeli informácie z posledných týždňov a viete , že BIA ide ako samostatné kráľovstvo bez spojencov z CZ/SK komunity a nerád by som to teraz ďalej riešil v tomto topicu. Poďme sa radšej rozprávať o tom čo od MMO čakáte, aké máte informácie a celkovo prehodiť tému na MMO a nie kto s kým.

User avatar
Potky
 
Posts: 7
Joined: 07 Nov 2015, 15:30

Re: Česko slovenská MMO komunita

Post by Potky » 29 Mar 2016, 10:35

Caffe wrote:Ahojte hráči Lif, ako my , tak aj vy sa už určite nemôzete dočkať prichádzajúceho MMO . Od budúceho týždňa, by malo začať testovanie uzavretej bety tak sa nemôžeme dočkať nových informácií od našich priateľov a spojencov. Čo hovoríte na nový dizajn oblečenia a erby? Dúfam, že sa budú dať uploadnúť vlastné logá. Ako BIA máme pripravené vlastné farebné kombinácie s logom. Ak to nepôjde, uspokojíme sa s nejakým predpripraveným.


Předpokládám, že se bude jednat pouze o předdefinované vzory. Pokud tomu bude jinak, pak to bude milé překvapení. :)
Member of TerraSancta.cz
webmaster, admin, co-founder

Return to Česko slovenská diskusia

cron