[EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Moderator: Falkvard

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 30 Mar 2016, 19:38

Frazer wrote:Možná se budu po někom opakovat, ale konečně se mi povedlo sem zaregistrovat, tak si taky vyprázdním střeva. Pokusim se rozdělit na pár bodů i když se budou navzájem hodně propojovat.

Ke Kejtíkovi

když sme za váma s Kazarem přišli na ts řešit Kejtíkův trest - za to jeho podvádění, ani vás nenapadlo, že by odešel z GM týmu. Až na náš nátlak jsi se k tomu Hači rozhodl. Udělat to někdo z BIA, poletí. My s takovejma lidma nehrajeme.

K BIA na TerraSancta

čistě objektivně se na to podívám (jsem strůjce zůstání části lidí z BIA na tomto serveru pod jménem Crao - jak psal hači). Když jsme přišli byl to nový server, který ještě neprošel wipem ani fází pvp. My jsme byli pozvání, abychom server rozhýbali ve smyslu pvp. Byli jsme hodně pod dohledem a za každou chybu jsme byli potrestáni tvrdě. Během jednoho JH jsme dobili dva největší hrady a vybrali pouze jeden a to tak na 30-40 %. I přes to jste z nás udělali prasáky typu rusů a poláků.

Podruhé padla dohoda (rekrutování na serveru), kterou jsme neporušovali a hráli slušně. Ano bylo pár chyb, ale žádný prasárny typu vybílení hradu apod. Max došlo na neoprávněný kill. Jenže jsme rozestavěli, dle mě, pěknej projekt a začalo nás tam hrát víc a chtěli jsme stavět. A začal problém, začal váš uplně nepochopitelnej stihoman. Začaly se dělat nový pravidla. A potom co vypukly nějaký emoce, hači požádal BIA aby odešla. Několik lidi (stavitelů craftů) zůstalo a přejmenovali jsme se. Jenom kvůli tomu hradu, ně kvůli tobě hači.

menší shrnutí TerraSancta

server, kde admini nehorázně supportí (výstavba hradu, přihrání ochrany, obrana hradu s admin postavou při JH, zavedení obchodu jenom pro jednu guildu, ZMĚNA PRAVIDEL) své kamarády. Server, kde nevíte jak se druhý den probudí psychicky labilní admin a nezruší vám x set hodin práce. Tam ani nechoďte stavět i když se to tváří tak friendly. Protože až se dostanete do fáze, že máte pěkně postaveno a začnete v tý hře hledat novou zábavu (pvp), tak se vám může stát, že s váma admin vysere.

k MMO

Debaty byly, nedohodli sme se. Fajn. Dělejte jak chcete, ale s tímhle přístupem z Vás udělají lovnou zvěř. Budete ostuda, která se bude jmenovat Československo. Z toho je mi smutno. Momentální zaslepenost vás dovede k tomu, že 3/4 lidi od vás nebudou chápat co se děje a co to je za hru, když na vás každou hodinu budou lítat grupy 30 lidí. A nakonec odejdou hrát radši něco jinýho. Ano BIA hraje tvrdě, hraje pvp, ale jenom protože to je nutnost v týhle hře, o tom ta hra je. To je endgame.



Díky za tvůj názor.

Ke Kejtíkovi

Dělal GM na serveru a dost nám pomohl, čekal jsem že je možná domluva.

K BIA na TerraSancta

Z počátku jsem BIA netrestal ale po nějaké době kdy napětí na serveru stoupalo a BIA dávala najevo že jen oni jsou nejlepší. Místo toho aby hráčům ukázala ferový boj a né např. v tlupě 5 vs 1 začala stoupat arogantnost a hráči začli odcházet. Tak jsem začal jednat a snažit se vyhovět všem, pro hráče PvP špatně samozřejmě.

Určitě jsem neříkal že na Terra zůstal někdo hrát kvůli mě, rozhodně né z BIA, sám si mi psal a víš že odpověd nebyla hned ano. Protože BIA když se někdo dotkne tak je pomstychtivá, jednou to tu taky zaznělo.

menší shrnutí TerraSancta

server, kde admini nehorázně supportí (výstavba hradu, přihrání ochrany, obrana hradu s admin postavou při JH, zavedení obchodu jenom pro jednu guildu, ZMĚNA PRAVIDEL) své kamarády. Server, kde nevíte jak se druhý den probudí psychicky labilní admin a nezruší vám x set hodin práce. Tam ani nechoďte stavět i když se to tváří tak friendly. Protože až se dostanete do fáze, že máte pěkně postaveno a začnete v tý hře hledat novou zábavu (pvp), tak se vám může stát, že s váma admin vysere.


K tomu bych dodal: Ano suportím to oč si hráči požádají, protože na serveru jsou lidi co chtějí víc než ničit. Proč bych je nepodpořil, nikoliv své kamarády. To že nejsou u BIA neznamená že mám na serveru hned 30 kamarádů.

:) Vysere? Nevím jak dlouho na serveru hraješ, nebo jak dlouho mě znáš, že to komentuješ tak jak píšeš. Ale vždy bylo všechno projednaný s hráčema. Proč bych měnil pravidla podle sebe. Pokud ano asi by tam nikdo nehrál, vid.. Nebo jako že bych si změnil pravidla aby bylo víc PvP a měl víc starostí. Jen tak protože sem se den předtim snažil odladit server aby ty sis mohl postavit zed. Zkus si založit vlastní server a zkus vyhovět celé komunitě. Vždycky se najde někdo který ty to bude hanit a uvidíme jak dlouho to sám ustojíš a budeš se obhajovat, protože každý vidí něco jinak než se zdá.

Přesně takový slova jsem měl když jsem byl na pozici hráče, "pohoda vole, ten si tu hraje na boha a akorád buzeruje"

MMO? Kde je? :shock:

Za půl roku až si na tohle vlákno vzpomenem u hraní Life is Feudal 7 (protože vývoj jde sakra dopředu) tak se tomu akorád zasmějem, protože to udělá každý hráč co sem vleze.

Díky za zábavu a popovídání

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 30 Mar 2016, 19:42

Sainse1: Smazání jsem navrhoval už včera, prý to není možný.. Tak co se dá dělat. Asi tu budem psát hovna dál

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 30 Mar 2016, 22:03

Kejtik nemusel si si mazať príspevky alebo sa za ne hambíš ?

Hači napätie stúpalo pretože ste zažívali niečo čo ste nevideli nikde kde ste dovtedy boli. Čo sa týka férového boja. Keď sme prišli na server boli tam dve guildy čo stavali keep od nudy. Jedna ho už dokonca mala. Takže hráči mali technologickú výhodu, a to že sa nedokážu zorganizovať a byť spolu tak to je ich chyba predsa na to nebudeme čakať kým sa niekto uráči prísť aby bol boj férový. Všetko to je súčasť hry. Organizácia, samotný skill, atď. Mimochodom my sme hráčom ponúkali súboj 1v1 bez lootu iba samotný boj, no vždy keď sme to napísali na global ostalo hrobové ticho.
BIA je pomstychtivá asi tak ako každý iný človek keď sa mu nadáva do debilov a podobných vulgarizmov takže zdrž sa nášho hodnotenia.

Pri supportovaní tvojich kamarátov je ten problém že tvoje fórum sledujú asi len tvoji kamaráti, kde sa ti vyjadria v tvoj prospech a záležitosť je uzavretá. Keď má niekto iný názor tak sa to považuje za spochybňovanie adminovho rozhodnutia.
Tu na servery je viac PvP ako u teba a mám asi toľko starostí s tým že len reštartovať server. Nemusím riešiť nejaké porušenia pravidiel ochrany a podobne.
My vieme že sa nedá vyhovieť celej komunite nakoniec my sme ti to hovorili.
Presne viem o čom hovoríš. Preto sme to vyriešili ináč ako ty a nikto sa tu nesťažuje na adminov alebo na nejaké pravidlá.

My ti ďakujeme tiež hači za zábavu a myslím si že každý kto to tu čítal ti ďakuje.
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 31 Mar 2016, 04:43

Kejtík se rozhodně nemá za co stydět, svoje příspěvky smazal z důvodu návrhu Sainse. Není důvod proč to nesmazat, záleží na hrdosti. Proto prvotní ústupek od Kejtíka. Já ale rozhodně nic mazat nebudu, počkám si na váš krok.

Woala
Odesláno: včera, 21:04
Od: Sainse
Příjemce: Hači

Domluv se s Kejtíkem, smažte ty hovna a už neřešte BIA ... Já na oplátku zkusím přemluvit aby všichni smazali svoje, včetně mě. Je to špatná reklama pro oba a myslím, že máme na Vás větší páky a argumenty a tobě to taky musí pomalu docházet. Proto tebe to taky můžeš znamenat hodně špatnej nick serveru. Tak si to promysli , domluv se a dej vědět.


Re: Woala
Odesláno: včera, 22:28
Od: Hači
Příjemce: Sainse

Budu se opakovat, včera jsem navrhoval smazání. Prej to nejde, rozmyslete si co chcete vy. Já jsem včera alespon přestal pokračovat v hovnech, protože, jo jsou to hovna. Dneska to jelo na novo a zněla tam Terra a můj nick, tak budu pokračovat dál a reagovat taky.
Ty jsi páka, myslim si že špínu na sebe můžem házet do nekonečna, jak vy, tak my..
Ale bude se to točit kolem dokola.

ctrl+c ctrl+v-Za půl roku až si na tohle vlákno vzpomenem u hraní Life is Feudal 7 (protože vývoj jde sakra dopředu) tak se tomu akorád zasmějem, protože to udělá každý hráč co tam vleze.

Jak píšeš že je neférovost součástí hry, pokud je to tak a je to tak jednoduché. Proč nemáte ve hráčích porozumění. Čím to je?

Supportování kamarádům jak ty tomu říkáš, nevím jak si teda ty představuješ kamarádství. Ale jsem ve hře jako podpora dlouhodobě hrajícím hráčů co i nově příchozím, né podpora hráčům co využívají bugů, slovíčkaří, jsou vztahovačný, přelétají ze serveru na server a plení. Ničit Kazare, to je Váš princip hry, my využíváme hru širším zaměřením, snažíme se mít vyváženou hru.

Nemáš starosti? Tak samozřejmě, jaké bys mohl mít po pár dnech chodu serveru, nehledě na to že tam máš klany který si sjednají pořádek samy mezi sebou a nemusíš jim dělat supportování protože oni nejsou začátečníci. Stačí jim plátovka, pár jedů aligment na +1000 a jsou štastný(příprava na MMO). Sám si řekl že server je přípravka na MMO, takže žádná budoucnost. Prostě to pak jen vypneš a nazdáár. K čemu pravidla na PvP. Jo a ještě jak v tomto vlákně zaznělo z vaší strany "My máme na serveru PvE, jen se občas se stane že hráč zemře, s tím musí počítat" zajímavá myšlenka vašeho pohledu na PvE(Hráč proti prostředí, též PvE (z anglického player versus environment), je typ boje ve hrách více hráčů, ve kterém hráči bojují primárně proti počítači, nikoliv proti sobě)..Tomu se snažím vyhovět, protože i z PvE hráče se stane po čase dobrý bojovník, jen to není po měsíci. Jak říkáš že víte že nejde vyhovět celé komunitě, proto je vás tak málo a musíte mít spojenectví se zahraničníma hráčema. Ani se nesnažíte vyhovět komunitě, z vaší strany nebyl ani jeden ústupek. Arogantnost a vztahovačnost, to jsou Vaše vlastnosti.

Stejně jako tady se na mě sesypalo několik lidí z BIA, tak to je s Váma i ve hře tak to je Vaše 1 vs 1, to je Vaše PvP. Hráči s váma nebojovali 1 vs 1 protože vám nedůvěřovaly. Dostaly jste se do dvou hradů při JH, dobře a dál.. V jednom hradě 3 hráči, v druhým začátečníci. Po JH jste dál dělaly nájezdy a brzdily hráče v opravách, proč, aby nemohly další JH bojovat? Naučí je to tak být silnější, když zatlouká bránu a dostane šípem do zad? Pokud tak preferujete MMO a oháníte se sním, jste tak zkušený v PvP, proč jste se nepodělily o vaše zkušenosti s hráčem a né dokazovat si kdo je větší borec. Tomu se říká kompromis, my Vám, vy nám..

"a to že sa nedokážu zorganizovať a byť spolu tak to je ich chyba"
Ano ale když to bereš takhle, nemůžeš se divit že hráči mají na Vás takový názor, ty hráči byli začátečníci v PvP.

Co se týká YT že proti vám něco Terra natáčí a pomlouvá, nevím o tom že bych něco nahrával a šířil na YT. Kdyžtak mi to prosím připomente kde konkrétně. Zmíněno v tomto vlákně.

My ti ďakujeme tiež hači za zábavu a myslím si že každý kto to tu čítal ti ďakuje.

Neděkuj jen mě Kazare, je to i tvá vizitka


Kejtik
 
Posts: 7
Joined: 29 Mar 2016, 19:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kejtik » 31 Mar 2016, 05:38

Ne Kazare, tak nějak jsem byl opět naivní a doufal jsem ve vaší čestnost alespoň zde na fóru, když ve hře je Vám cizí.
Omlouvám se, nevim co jsem si myslel :ROFL: :ROFL:

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 31 Mar 2016, 07:19

My tiež nebudeme nič mazať. Neviem kam smeruješ skopírovanými správami od sainsa. Ak chceš aby niekto niečo vymazal dohodni sa so mnou alebo caffem.

Ano neférovosť je súčasť hry presne ako vravíš. My máme v hráčoch porozumenie, len stačí sa chovať normálne a nie začať nadávať typu : "zbabelá BIA, vôbec neviete bojovať, hajzli BIA...". Chceš aby sme mali porozumenie na takýchto hráčov ? Čím to je že pre takých nemáme ?

Mám pocit že touto vetou:
né podpora hráčům co využívají bugů, slovíčkaří, jsou vztahovačný, přelétají ze serveru na server a plení.

nás hodnotíš. My v prvom rade sme tí poslední čo by využívali bugov hry. Slovíčkarenie a vzťahovačnosť je aj vaša silná stránka ako to tu čítam.
Ako môžeš vedieť náš princíp hry a našu politiku? Zavolal na server nech ti ho ideme oživiť ??? Náš princíp hry nieje ničiť. Máme oveľa vyšší cieľ. Vy si musíte uvedomiť že perom nepriateľov nezničíš.
Širšie zameranie ? Je to to že hráči už nemajú čo robiť lebo vycraftené je už všetko ? Že už je na každý item samostatný vozík ? Výrobu podporíš jedine spotrebou.

Nemáš starosti? Tak samozřejmě, jaké bys mohl mít po pár dnech chodu serveru, nehledě na to že tam máš klany který si sjednají pořádek samy mezi sebou a nemusíš jim dělat supportování protože oni nejsou začátečníci.

To že by som niekomu prišiel zničiť budovu alebo postaviť základy niekde nepovažujem za starosti. Ja považujem za starosť riešenie prečo si ma zabil ? kto mi zabil koňa ? niekto mi ukradol zlato... a samozrejme všetko na fóru v sekcií reporty.

Sám si řekl že server je přípravka na MMO

skús ma citovať kde to je napísané alebo kde som to povedal ?

takže žádná budoucnost. Prostě to pak jen vypneš a nazdáár.

nikde nieje napísané že to nebude bežať aj potom. Zase len zavádzaš.

Tak bojujte proti prostrediu. Nikto u nás nikoho nedrží že si nemôže ísť loviť alebo farmáriť. Ale ako dlho ťa bude baviť farmiť si ? Alebo chodiť zabíjať medveďa štýlom strel uteč do vody von z vody a zase dokola. To či niekto bude dobrý bojovník alebo nie nerozhoduje to že čo hrá a to nemôžeš vedieť ani ty tak prestaň už zavádzať.

Ano my vieme že sa nedá vyhovieť celej komunite, no preto nás málo nieje. Je nás viac ako vás.
musíte mít spojenectví
V prvom rade my NEMUSÍME, ale chceme a záujem je obojstranný. Sú to úžasný ľudia čo chápu ako funguje hra a nesťažujú sa na nič.

Neviem na čo narážaš že sa nesnažíme vyhovieť komunite. Nebol si u nás nevieš ako to funguje u nás v klane ale ako externý element môžeš vidieť ako jeden za druhým stojíme. V interných záležitostiach nemáš ani potuchy ako to tu je tak už po x-tý krát prestaň zavádzať.
Ak máš na mysli náš pokus o zjednotenie sa s terrasanctou a whitenordom ktorý je rozobraný v inom topicu, tak na TS-ku sme rozoberali klady a zápory vášho a nášho systému. Dopracovali sme sa k záveru kde ty si povedal že sa zariadiš podľa ľudí a norda povedal že ano súhlasím. Toto nemám ako podložiť a veľmi banujem že som nenahrával našu debatu.
Čo keby sa nás už konečne prestal hodnotiť ?

To že sa tu na teba zosypeme všetci hráči asi svedčí o tom že stojíme jeden za druhým a nie ako u vás každý stojí sám za seba. Mohli ste to vidieť na videu čo som dal na YT. Keď si chcel sainse zabojovať nechali ho bojovať so mnou a nikto nezasiahol. Tí hráči čo tvrdia opak sú tí čo nás stále ohovárajú. Čo si to povedal ? Tri hráči ? nás bolo pri JH schopných 7, z toho jeden musel byť v hrade. Takže nás tam bolo 6. Nehovor mi že 3 hráči nedokážu ubrániť hrad proti 6 ľudom za neustáleho útočenia z druhého hradu. Ano po JH sme robili nájazdy no nikomu sme nebránili si stavať čo chcel. To že raz za deň prídeme už znamená že ho brzdím ???
aby nemohly další JH bojovat?

Čo ti bráni bojovať ? Nemáš meč ? Vezmi krompáč !

proč jste se nepodělily o vaše zkušenosti s hráčem

Budeme učiť svojich nepriateľov ako bojovať aby sme to mali ťažšie....

Viem že je to aj naša vizitka no niekto to tu aj začal.
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 31 Mar 2016, 08:28

Rozhodně Kazare já nemám zapotřebí něco mazat, jen sem psal že vám to tu nebudu spamovat a pokud budete chtít tak to smažu. Ty jsi napsal že to nelze. Tak mi tu nepiš at jdu zatebou pokud já chci něco mazat. Promin ale tohle už nějak nedávám :-D

Jak jsem říkal ctrl+c ctrl+v, proto je to tam vložený. Vložil jsem to tam aby to nebyli jen má slova a bylo to podložený. Třeba Sainsovo BAN na TS, už neřekne důvod. Taky se zeptám, proč to tam vlastně dával? Je to jako náznak uuuuáááá já jsem tarzan?

Budeme učiť svojich nepriateľov ako bojovať aby sme to mali ťažšie....

Nepřátelé, spojenci, nepřátelé... Tak co tedy?
Vlastně ted už je to jasný..

musíte mít spojenectví

Kdepak Kazare, nemusíme. To ty jsi přišel že musíme aby to někam vedlo. Ale diktátorstvím to nejde, zajdi na server a zeptej se názoru lidí. A prosím nealybizuj tu že jsou naočkovaný odemě, já nejsem Diktatura

Edit označení
Ak máš na mysli náš pokus o zjednotenie sa s terrasanctou a whitenordom ktorý je rozobraný v inom topicu, tak na TS-ku sme rozoberali klady a zápory vášho a nášho systému. Dopracovali sme sa k záveru kde ty si povedal že sa zariadiš podľa ľudí a norda povedal že ano súhlasím. Toto nemám ako podložiť a veľmi banujem že som nenahrával našu debatu.
Čo keby sa nás už konečne prestal hodnotiť ?

Ani nevíš jak já lituju že to nemáš nahraný, to by stačilo dát to sem a měl bych klid, protože jsem si myslel že tvoje slovo příslib má nějakou váhu. . Kdepak, bylo to jen odkejvání aby si mohl jít k nám na server a dělat si tam nábor. Protože nebylo už kam jinam jít. Řekl jsem, že lidi vás nechtějí ale že máte možnost jít na server a přesvědčit je o opaku. Místo toho jste je utvrdily v tom že jste opravdu jací jste, neříkám všichni. Stoupnout si před hrad a přes chat vytáhnout 9 letýho kluka z hradu a zabít ho, protože se dotkl vašeho ega. To se i ten malej zasmál..
A přestaň hodnotit? Přestan polemizovat.. Myslíš si že tu budeš psát na náš účet a já se nebudu zastávat. Už jednou jsem přestal a jede to dál.

Zavolal na server nech ti ho ideme oživiť ???


Ano zavolal když se tím pořád tak oháníš. Byla to ale hloupost, pár lidí mi hned při vašem příchodu oznámilo že jsem si přivedl na server problémy. Řekl jsem si dobře, neznám je chci je poznat. No nakonec jsem se dozvěděl že hráči už s váma měli tu čest na bohemia. No a konec už všichni víme že..

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 31 Mar 2016, 08:56

Ty vole ty sem píšeš ako keby nemáš nič iné na robote. Napísal som že to nemôžeš potichúčky zamiesť pod koberec ako si robíš na servery a fóre.
Vôbec si nepochopil čo som myslel tým že nech prídu za mnou ale už nemám vážne síl ti to tu vysvetlovať ako malému chlapcovi. Tu máš aspoň to tvoje resp. naše "slovíčkarenie".

Tebe to nebolo jasné, keď sa k nám chováte tak ako sa chováte ?

Ty tvrdíš že je u nás diktatúra ? :ROFL: Zase zavádzaš ľudí. Nemáš ani potuchy ako to tu u nás funguje tak sa toho zdrž.
Ano vieme že sú naočkovaný od teba a od zopár členov. Tak a teraz tvrdenie proti tvrdeniu....

Podľa toho ako tu obhajuješ svoje tieňové pôsobenie tak ty kľud nebudeš mať nikdy. V tej debate sme nerozoberali žiaden server aby si vedel. Aspoň vidíme ako si nás vnímal a to odkývavanie bolo z vašej strany keď sme vám hovorili čo by bolo dobré urobiť. Nakoniec som to tu aj písal.
na TS-ku sme rozoberali klady a zápory vášho a nášho systému. Dopracovali sme sa k záveru kde ty si povedal že sa zariadiš podľa ľudí a norda povedal že ano súhlasím.

Takže zase zavádzaš...

Odkiaľ som mal vedieť že je to kluk ? V hre je hráč a nie kluk. Takisto potky ma trafil keď som jazdil na koni a nežiadal som od neho nič. Nemohol vedieť že som to ja ... ale to čo ty opisuješ bol iný prípad a vieme ako to bolo.
A keď už sme pri tom bol tam aj jeho otec(hráč) a toho by mala "vyššia moc", sociálka hneď udať a syna mu zobrať. Za to že ho vydal na smrť. :ROFL:

Hači ty si to začal a my sa seba zastávať budeme pretože niesme takí akí hovoríte že sme !
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 31 Mar 2016, 09:20

Ouu vole, bolelo.. :)

Já pracuju jako programátor a při programování si stebou povídám, na tom snad není nic špatného.

Napísal som že to nemôžeš potichúčky zamiesť pod koberec ako si robíš na servery a fóre.

Já nemám co zametat, vlastně nevím jak si na zametání prvotně přišel. Jen jsem vyslyšel vás že spamuju a chtěl jsem vyhovět smazáním, protože sem věděl kam to povede a že se to bude točit do kola. Ale chci zametat, dobrá.. Zase zavádíš

Ano vieme že sú naočkovaný od teba a od zopár členov. Tak a teraz tvrdenie proti tvrdeniu....

Opravdu jsou jsou hráči naočkovaný odemě proti Vám? Já zavádím, máš na to obhajobu? Tvé slovo ztrácí váhu. Není to tvrzení proti tvrzení, já to mám podložený narozdíl od tebe.

Důkaz jak já štvu hráče proti BIA. EDIT jen doplním hlasovala i BIA

http://terrasancta.cz/viewtopic.php?f=16&t=109


A keď už sme pri tom bol tam aj jeho otec(hráč) a toho by mala "vyššia moc", sociálka hneď udať a syna mu zobrať. Za to že ho vydal na smrť. :ROFL:


Ted už i do otce se navážíš, já nevim hele.. I kdyby to byl 50ti letý chlap, jen jsem tím dal na jevo jak si dokážete honěním ega proti sobě poštvat 12 hráčú nic víc...

Hači ty si to začal a my sa seba zastávať budeme pretože niesme takí akí hovoríte že sme !


Copak jsem začal? Ale pořádku, tím ale určitě pochopíš proč nepřestávám i já a proč se to dostalo až sem

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 31 Mar 2016, 09:44

int pocitadlo++;

Musíš čítať aj príspevky pred tým. Potichúčky si zamietol pod koberec kauzu tvojho admina. Po wipe už nikto nevedel čo sa stalo.

Moje slovo stráca váhu pre teba, pretože ty jedno povieš nám druhé napíšeš na fóre a tretie svojim chalanom na TS.

Mal by si doplniť že to bolo ešte predtým ako sa spustili všetky lavíny na nás. Bolo to krátko po wipe.

Ty už fakt nerozoznáš srandu... to že sme urobili roleplay a a oni sa zlakli už si naháňame ego. Mne je jedno kto to je. Podstatou je že on na nás útočil úmyselne a opakovane. Mali sme stáť a nechať sa zabiť a potom napísať report.

Dostane sa to do Integer.MAX_VALUE pokiaľ nedáš break.
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 31 Mar 2016, 10:29

int pocitadlo++;

Dobře, nebudu ti to vyvracet. Nevím jaký máš zkušenosti s int počítadlem ++ ale určitě do toho dej vše..

Musíš čítať aj príspevky pred tým. Potichúčky si zamietol pod koberec kauzu tvojho admina. Po wipe už nikto nevedel čo sa stalo.


Nejspíš jsem ho zametl, zametl jsem taky tvé emoce v globálu že mi málem spadl server a půlka lidí se raději odpojila. Bral jsem to že je to uzavřené ale můžem se k tomu vrátit, nebráním se ničemu, když už si zde píšem a není to schované na webu TerraSancta.

Moje slovo stráca váhu pre teba, pretože ty jedno povieš nám druhé napíšeš na fóre a tretie svojim chalanom na TS.


Jen tvá doměnka, nemáš to podložené. Takže není třeba na to reagovat.

Mal by si doplniť že to bolo ešte predtým ako sa spustili všetky lavíny na nás. Bolo to krátko po wipe.

Definuj lavinu. Nejspíš příčina a následek, nic není jen tak.

Ty už fakt nerozoznáš srandu... to že sme urobili roleplay a a oni sa zlakli už si naháňame ego. Mne je jedno kto to je. Podstatou je že on na nás útočil úmyselne a opakovane. Mali sme stáť a nechať sa zabiť a potom napísať report.


Podstatou je že BIA jako náborová guilda měla být na serveru ve třech podle dohody a né dvanáct. Toho bych se držel.
Budu se opakovat, škoda že to nemáme nahraný, když se o tom debatovalo na TS.

Dostane sa to do Integer.MAX_VALUE pokiaľ nedáš break.

4 Bytes = 4294967295 unsigned je v poho

User avatar
Caffe
 
Posts: 47
Joined: 19 Jan 2016, 18:03

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Caffe » 31 Mar 2016, 10:32

Ja len doplním Kazara , čo sa týka toho boja a pvp. My sme sa snažili ponúknuť rozmer hry , aký ponúka a oživiť tvoj server. Veď chalani v guildách na tvojom servery mali všetkého toľko, že už nemali čo robiť a už sa ani nepripajali do hry, pretože sa nudili. My sme ponúkli pvp , ale nie v tom zmysle , že výslovne budeme niekoho učiť ako bojovať. To budeme učiť iba našich členov. Ľuďom na tvojom servery sme ponúkli kvalitného súpera. Lebo vždy sa učiš len vtedy keď je niekto od teba lepší. Ak je horší je to naopak a je úplne jedno či je to v pc hre alebo reálnom živote. A ďalej LIF nie je hra pre čestné súboje 1 vs 1 (samozrejme aj také sa dajú dohodnúť), ale o momente prekvapenia a prečíslení súpera (nemusí byť prečíslenie v celkovom počte, ale v momentoch boja), o pozičnej výhode, takže tak treba aj pvp brať a nielen udať celkové počty. To neodráža celkovú situáciu na bojisku. A úplne vážne nikomu nechceme uškodiť a ani sme nijak neuškodili, chceli sme pomôcť, možno ináč ako si niekto pomoc predstavoval , ale úmysel fakt z našej strany nie je a nikdy nebol zlý.

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 31 Mar 2016, 10:41

Keby sa ty máš vyjadrovať iba na to čo máš podložené tak by si sem vôbec nepísal.

Príčina a dôsledok... tak sa mi chová už od začiatku nášho pôsobenia v lifku. Ak nás niekto uráža tak to nebude len tak.

Ano podstata je že mali sme tam byť náborová guilda, ale nemali sme tam byť traja! To koho by bavilo traja makať na hrade ?
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 31 Mar 2016, 10:43

Caffe wrote:Ja len doplním Kazara , čo sa týka toho boja a pvp. My sme sa snažili ponúknuť rozmer hry , aký ponúka a oživiť tvoj server. Veď chalani v guildách na tvojom servery mali všetkého toľko, že už nemali čo robiť a už sa ani nepripajali do hry, pretože sa nudili. My sme ponúkli pvp , ale nie v tom zmysle , že výslovne budeme niekoho učiť ako bojovať. To budeme učiť iba našich členov. Ľuďom na tvojom servery sme ponúkli kvalitného súpera. Lebo vždy sa učiš len vtedy keď je niekto od teba lepší. Ak je horší je to naopak a je úplne jedno či je to v pc hre alebo reálnom živote. A ďalej LIF nie je hra pre čestné súboje 1 vs 1 (samozrejme aj také sa dajú dohodnúť), ale o momente prekvapenia a prečíslení súpera (nemusí byť prečíslenie v celkovom počte, ale v momentoch boja), o pozičnej výhode, takže tak treba aj pvp brať a nielen udať celkové počty. To neodráža celkovú situáciu na bojisku. A úplne vážne nikomu nechceme uškodiť a ani sme nijak neuškodili, chceli sme pomôcť, možno ináč ako si niekto pomoc predstavoval , ale úmysel fakt z našej strany nie je a nikdy nebol zlý.


Caffe, děkuji za tvou konstruktivní reakci.
Já bych to tvýma slovama ukončil a pojeďme dál a věnujme se přítomnosti. Řeklo se tu co se řeklo a to si myslím bylo až dost.

Samozřejmě je to na Vás jen má nabídka

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 31 Mar 2016, 10:48

Kazar wrote:Keby sa ty máš vyjadrovať iba na to čo máš podložené tak by si sem vôbec nepísal.

Príčina a dôsledok... tak sa mi chová už od začiatku nášho pôsobenia v lifku. Ak nás niekto uráža tak to nebude len tak.

Ano podstata je že mali sme tam byť náborová guilda, ale nemali sme tam byť traja! To koho by bavilo traja makať na hrade ?


Keby sa ty máš vyjadrovať iba na to čo máš podložené tak by si sem vôbec nepísal.


Věc názoru.

Príčina a dôsledok... tak sa mi chová už od začiatku nášho pôsobenia v lifku. Ak nás niekto uráža tak to nebude len tak.


Pokud nejsou argumenty proti urážkám asi musí přijít hrubá síla, ale to už je na povaze.

Ano podstata je že mali sme tam byť náborová guilda, ale nemali sme tam byť traja! To koho by bavilo traja makať na hrade ?

Ano tři stálý členové BIA+rekruti. Pokud si to takle pamatuješ, tak proč si neřekl že s tím nesouhlasíš? Škoda že si nahrávám věci až ted. No co už.

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 31 Mar 2016, 10:49

Já bych to tvýma slovama ukončil a pojeďme dál a věnujme se přítomnosti.

Som rád že si to konečne napísal a dúfam že sa to už nebude opakovať
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 31 Mar 2016, 10:55

Som rád že si to konečne napísal a dúfam že sa to už nebude opakovať


Já už jsem to tady jednou navrhoval. I jsem to ukončil.. Pak se to rozjelo zas. Tak co se dalo dělat. Ted jsem to navrhnul podruhý a jsem rád že jsme se konečně alespoň v jednom shodli.

Good luck MMO

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 31 Mar 2016, 10:56

Dúfam že je to tvoja posledná odpoveď. Lebo už nemám síl nič konštruktívne napísať.
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Haci » 31 Mar 2016, 10:59

Kazar wrote:Dúfam že je to tvoja posledná odpoveď. Lebo už nemám síl nič konštruktívne napísať.



Určitě je, jdu na oběd... ;)

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 31 Mar 2016, 11:00

Dobrú chuť
Ave BIA


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Chuto » 31 Mar 2016, 12:18

Hurá :Yahoo!: hurá :Yahoo!: , sračky skončili

Tak ešte raz, pre tých čo sa chcú niečo nové naučiť čo ešte nezažili, pripojte sa na kvalitný server.

http://life-is-feudal.org/server/7887/stats/

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 01 Apr 2016, 21:48

Image

If you behave like an idiot....
Ave BIA


Filipsss
Beta Tester
 
Posts: 85
Joined: 16 Feb 2016, 21:35

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Filipsss » 04 Apr 2016, 06:32


User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Kazar » 11 Apr 2016, 23:33

Ahojte chlapci a dievčatá,

náš server sa v tomto momente presunul na betu. :Yahoo!:

Pre niektorých to možno nemusí byť dobrá správa, ale nebojte sa zálohoval som aj ja aj provider databázu a keď developeri vydajú update tak sa pokúsime obnoviť náš svet.

Tak poďte vyskúšať nový skill strom a erby práve k nám na náš server.
Vidíme sa tam ;)
Ave BIA


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: [EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes

Post by Chuto » 30 Apr 2016, 11:52

Pre všetkých, ktorí si chcú otestovať svoje sily a schopnosti, na serveri
[EU/CZ/SK]1000 Alignment MatstersOfPuppetes prebehol wipe.
Všetci začínajú odznova a nik sa nemôže sťažovať na výhody, nevýhody. Všetci začínajú rovnako.

Ak myslíš, že si dostatočne schopný prídi a zahraj si tu.

Return to Česko slovenská diskusia

cron