Rozhovor

Moderator: Falkvard

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Rozhovor

Post by Kazar » 17 Jun 2016, 09:39

Ahojte feudálisti,

plánujem urobiť nejaké interview s project leaderom bobikom. Chcel by som zistiť čo najviac otázok čo by mi mohol odpovedať preto sa obraciam na celú cz/sk komunitu aby mi pomohla.

Ak napíšete nejakú otázku ktorá bude mať hlavu pätu, tak ju preložím do ang spýtam sa ho a odpoveď naspäť preložím do SK a výsledok niekde uploadnem.

Môj návrh by bol teraz vytvoriť otázky ktoré by sa týkali testovania. Konkrétne druhej vlny wave#1. Ak nám pôjdu otázky rýchlo tak by sme to mohli stihnúť ešte pred začatím tejto vlny.

Aby som začal tak nejak takto:

1. Kto bude mať prístup do druhej vlny wave #1 ?
2. Čo sa bude testovať v druhej vlne ?
3. Aký bude skillcap a progress v druhej vlne ?
4. Bude existovať spôsob ktorým sa bude dať dostať do druhej vlny aj počas jej fungovania ?
5. ... ak by ste mali nejaké ďalšie otázky napíšte ich sem a ja ich dám dokopy.

Čim viac tým lepšie ;)
Ave BIA

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Rozhovor

Post by Kazar » 02 Jul 2016, 18:18

Okej tak vidím že to nejde, tak to asi necháme plávať :(
Ave BIA

User avatar
antonio70
 
Posts: 73
Joined: 20 Aug 2014, 18:17

Re: Rozhovor

Post by antonio70 » 16 Jul 2016, 07:46

2. vlna ešte neprišla, otázky sa môžeš spýtať :) Bol som 3 týždne v Rakúsku tak som nesledoval.
Môžeš sa spýtať ako sú na tom s tou 64 bit. verziou alebo koľko hráčov bude mať prístup k druhej vlne. Ako im pomohla prvá vlna, kedy plánujú začať druhú vlnu.

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Rozhovor

Post by Kazar » 17 Jul 2016, 00:17

Hm dobré otázky, na niektoré viem odpoveď aj teraz.

Na to koľko hráčov bude mať prístup k druhej vlne sa odpovedalo že :"Tí čo mali prístup k prvej + "niektorí navyše"" to čo je "niektorí navyše nešpecifikovali a ani nechcú.
Druhú vlnu plánujú spustiť pár týždňov po tej prvej a to kedy skončí mi nechcel špecifikovať. "O tom nemôžem povedať nič viac" mi odpovedal keď som sa ho spýtal kedy skončí prvá vlna. :pardon:

Tá 64bit verzia môže byť dobrá otázka ale mal som na mysli niečo na MMO testy čo nastanú v najbližších dňoch a nie na YO. Ak sa pýtaš na MMO 64bit verzia tak to je teraz skorá otázka pretože im nefungujú monumenty a prechody medzi servermi a to je asi dôležitejšie.

Prvá vlna či im pomohla ano to je dobrá otázka. Ešte by som doplnil že keby mali ohodnotiť koľko percent by dali svojmu progresu na oprave bugov čo dostali.

P.S.: Som rád že si napísal, neber to že sa nechcem spýtať ale že hľadáme také otázky ktoré sa na fóru nenachádzajú, aby sme sa dozvedeli niečo nové.
Ave BIA

User avatar
WhiteNorda
True Believer
 
Posts: 11
Joined: 19 Nov 2015, 17:19

Re: Rozhovor

Post by WhiteNorda » 31 Oct 2016, 19:41

Jde i o otázky z herní pusobilosti než jen co se týká Testu ? nebylo by naškodu se optat na to kdy opraví fyziku koní protože v omentálním stavu je strašná a zneuživatelná .

Nebylo by na škodu jestli budou přidavat něco jako zvony pro uzemí ,když máš clan s hodně členy ne všichni jsou hned na TS,Skype atd.
Aby se dali upozornit a samotná hra by dostala jiný rozměr a při takové zvonici by až husíkuže naskakovala .

Nevím stále zda tam bude ta NPC vesnice (město) co bude mít trh na který bude reagovat všechny města ... z hlediska obchodu by bylo fajn kdyby se ve městěch nedalo zabijet když nemáš valku nemluvím že o velkém množství hráčů bude zavislet hlavně na obchodu a dobře víme kolik je v lifku zmrdu se sekerou na zádech které naké Aligment vubec netrápí a děla jim to ještě větší radost .


Diky

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Rozhovor

Post by Kazar » 31 Oct 2016, 21:17

Potrebujem ale vedieť na ktorú fázu sa pýtaš. Keď sa pýtaš na najbližší test, tak ti poviem rovno že to tam nebude, ak sa pýtaš na release tak si napíšem otázku a keď bude rozhovor tak sa spýtam.

Ak máš záujem aj o môj názor tak ti poviem že zatiaľ o pridávaní nových budov neviem nič.

Na túto ekonomiku ti môžem odpovedať aspoň z časti. Bobik (project leader) chce totálne player run economy. To znamená že ekonomiká riadená hráčmi a čistým dopytom a ponukou. Viac menej to ešte nevylúčil ani nepotvrdil. Neviem povedať či tam budú NPC ale zapíšem a spýtam keď bude rozhovor.

Zakázaný boj bude iba v hlavnom meste, no budeš tam musieť prísť a aj odísť a tam sa dostávame k tým zmrdom ktorých tam bobik presne tým spôsobom chce, aby si sa dostal k obchodu ale aby si aj musel odísť (nie odmodlil). Tým dá šancu aj tým zlodejom.
Ave BIA

Return to Česko slovenská diskusia

cron