Aktuálne dianie na MMO mape

Moderator: Falkvard

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Kazar » 28 Dec 2016, 11:20

Ahojte feudálisti,

zakladám tento topic pretože považujem za dôležité oboznámiť celú CZ/SK komunitu o tom čo sa deje na MMO. Aby potom keď prídu do tohto skazeného, stredovekého sveta neboli prekvapený čo sa to deje.

Tak sa snažte držať tento topic iba na aktuálnom dianí.


Tak aby som začal. Začiatok globálnej politiky začína vlnou 1 MMO, do ktorej už mali prístup viacerí hráči. Denne bolo online hráčov asi 700-900.

V dobách dávnych, keď ešte populácia žila na newbie island-e a bojovali proti sebe hordy krvilačných barbarov, vznikli z týchto barbarov prvé civilizácie a prvé spojenectvá ktoré vydržali dlhú dobu až na príchod na hlavnú pevninu. Takýchto kráľovstiev a spojenectviev je veľa. Niektoré sa neznášajú, niektoré sú spolu. Ale nezaoberajme sa tu zahraničnými, zaoberajme sa CZ/SK komunitami.

Dovolím si povedať že na CZ/SK scéne, na MMO sú guildy: BIA, CSK zatiaľ.

Zhodnotím CSK
CSK začínali ako pár hráčov (5-7) a našli si útočisko na servery 24 na sever od "rieky". Po krátkom čase zistili že na servery 24 je veľmi silná ruska guilda MASONS. No mysleli si že to sú spojenci BIA, a tak bez váhania zaútočili na ich prieskumníka. Oni si to samozrejme nenechali a vyhlásili im vojnu. Trvala asi tak deň, možno menej, no všetcia vieme výsledok. Dohodli sa tak že CSK sa presťahuje a bude im platiť denne 50 shaped granitu, za "ochranu", s tým že sú len spojenci. Presťahovali sa na server 23, kde si do dnes poslušne plnia svoju úlohu.

Čas plynul a zistili že ich najlepší spojenec má aj nepriateľov. Medzi inými aj nás. Znamená to že CSK sa stalo nepriateľom inej CZ/SK komunity čisto len zo sebeckých osobných dôvodov. No spojenectvo nezostalo spojenectvom. Ako čas ukázal nestačili sami brániť svoju základňu a každý útok (raid) čo išiel na CSK vypisovali o pomoc svojim "spojencom". To vyústilo do vazalastva. Áno, CSK sa stali DOBROVOĽNE vazali ruskej guildy, ktorej musia platiť dane za ktoré ani nemajú istotu ochrany. Ale ako si niektorí z nás pamätajú ešte z YO serverov tak "ochrana" je to jediné na čom nám záleží.

Vojna sa vyvýjala a boje boli krvavé, no CSK to stálo celé pole a semiačka, všetky železná nástroje, a bohvie čo ešte. Je vidno že ich to trápi. Samozrejme koho vinia za toto všetko ? Myslím že nemusím hovoriť.

Hovorím to pretože, CSK si nenašlo silného spojenca samo, našli si ho tak že prakticky "im priložili nôž ku krku". (Buď budete platiť, alebo vás budeme resskilovať až pokiaľ sa neodsťahujete). Tomu hovorím spojenectvo zo strachu, ale je tu aj tretia strana. Toto im prišlo vhod pretože CSK je zaprisaný nepriateľ klanu BIA a to čisto iba zo svojich osobných záujmov. Takže CSK toto prezentuje ako že si našli spojenca a idú proti nám s ním. Ťažko, MASONi si našli vazala a farmu, ktorým nejde o nič iné len o moc.
Ave BIA


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Chuto » 28 Dec 2016, 11:22

Ako ste mali možnosť vidieť z videí čo som postol v inom príspevku, CSK je skutočnou oporou Masonov a ťažko by si masoni vedeli predstaviť ísť bojovať bez CSK :crazy:


Karellr
Beta Tester
 
Posts: 6
Joined: 13 Jun 2016, 20:04

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Karellr » 28 Dec 2016, 11:33

Kazar ale vynechal si tu velkú podstatu Masoni by nas nechali na servery 23 ale oni prisli ponuknut ochranu a pomoc za 50 shaped graniu co je nic elbo ho mame hned vedla :P pretoze ty is ich chcel presvedcit aby nas znicily a neklam tu dokelu ! sami Masoni nam to povedali . Masoni su dobry pomohli nam urobit gate module kym sme nemali skiliace jedlo ponukly nám takze ziaden problém nieje :) prosím nehodnot nás ked o nicom nevies ! A ešte k tomu ze kvoli Masonom mame vojnu ? HAHA ty nas tak nenavidis a teraz klames az sa ti s huby prási bola to len zamienka takze neklam ! AVE anitBIA

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Kazar » 28 Dec 2016, 11:41

Nejdem ti tu vyvracať predstavy o tom či niečo viem alebo neviem.

Masoni prišli ponúknuť pomoc za 50 granitu ? Oni prišli k vám že oni potrebujú pomoc od ČeskoSlovenského kráľovstva ?

Takže vy ste boli na 24, už ako tak rozostavaní, a Masoni prišli a "poprosili" vás aby ste sa presťahovali na 23 že oni potrebujú granit a dajú vám zaň ochranu ?

Ja som ich nepresviedčal v ničom, nemám žiadnu právomoc nad nimi, a oni ma nemajú prečo počúvať takže ja som ich nepresviedčal.

Ja hodnotím iba situáciu za ktorej sa ČeskoSlovenské kráľovstvo stalo vazalom. Podotýkam KRÁĽOVSTVO sa stalo vazalom. Takže sa môžete premenovať na ČeskoSlovenského vazala. :ROFL:
Ave BIA


Karellr
Beta Tester
 
Posts: 6
Joined: 13 Jun 2016, 20:04

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Karellr » 28 Dec 2016, 11:47

Ak sa pozres na webe sme country takze sklapni ! a bolo to tak oni si nezelali aby sme boli na 24 a ani nam to az tak nevadilo ten server bol zalagovany a este sme nemali nic :P tak my sme sa presunuli na 23 a tam nas nechali ale po chvili nas kontaktovaly ze ty si sa ich pytal ci nas nechcu znicit ale nevyslo to podla tvojich predstav a teraz sme spojenci ziadny vazali ! mame friendly :P
a ten granite ? to je nic 20 minut urobit a odniest to ? .. aj keby ze meskame im to nevadi :) AVE antiBIA


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Mishsuli » 28 Dec 2016, 11:52

Máte to vy za spojenectvo, že zaň musíte platiť :D... Však uvidíme ako to bude ďalej :)... Keď ste spokojný tak je dobre ;)

User avatar
Falkvard
Beta Tester
 
Posts: 50
Joined: 24 Dec 2012, 15:56

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Falkvard » 28 Dec 2016, 12:05

Československé království platí Rusům za ochranu. :fool: Masoni vám dali gate moduly, dali vám skillovací jídlo...
Víte, Masoni vás nepotřebují. BIA s nima hrála na YO, víme, čeho jsou schopní. Za 50 granitu by si vás nedrželi a nepodporovali vás.
Jedinej důvod, proč vás nesmazali z mapy, je ten, že věděli, že BIA a jejich spojenci po vás půjdou. A tak vás využili jako provokaci. A vy se cítíte tak užiteční. Radši byste se spojili s ďáblem, než abyste aspoň zkusili spolupracovat s náma. A to jste nás na začátku obviňovali, že my máme s Masony spojenectví. Je mi z vás smutno...
Last edited by Falkvard on 26 Jan 2017, 17:08, edited 3 times in total.


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Martinkardos83 » 28 Dec 2016, 12:14

Karellr wrote:Ak sa pozres na webe sme country takze sklapni ! a bolo to tak oni si nezelali aby sme boli na 24 a ani nam to az tak nevadilo ten server bol zalagovany a este sme nemali nic :P tak my sme sa presunuli na 23 a tam nas nechali ale po chvili nas kontaktovaly ze ty si sa ich pytal ci nas nechcu znicit ale nevyslo to podla tvojich predstav a teraz sme spojenci ziadny vazali ! mame friendly :P
a ten granite ? to je nic 20 minut urobit ao dniest to ? .. aj keby ze meskame im to nevadi :)

Karell neviem kto si , lebo striedate nicky ako ponozky a potom sa nevieme navzajom poznať, pozri, my nemame potrebu presviedcat guildu Masons aby Vas znicili nakolko mame na to vlastne zdroje, co ste myslim aj pocitili , ked sa mi zlatas stazoval dva dni dozadu, ze nemate dost koni, ze sa nemozete vyskillovat, ze mate stale jednozlozkove jedla, atd a nakoniec po dvoch tyzdnoch ste stale pouzivali primitivne nastroje a kovacov ste mali, aj rudu na dosah. To sme vazne nemuseli robit a ani nerobili abz sme ich presvedcovali aby vas znicili. Bolo to na urovni otazky ci vas chcu znicit , ale ziadne presvedcovanie aby vas znicili. A v statuse mozno mate friendly, ale no necham na kazdeho nech zhodnoti ci je friendly status ked za to musis nieco platit. Ako nie je problem spravit shaped granit samozrejme, ale robit ho na ukor vlastnej guildy ked nemate svoje veci v poriadku zase nie je znamkou dobrovolnosti. Mozno ste si mysleli, ze ak budete s Masonmi spojenci, ze na Vas nikto nebude utocit a ze Vas budu ochranovat. Ale opak je pravdou. Prave vtedy na Vas bude utocit vacsina a neochrania Vas. Myslim, ze mame dost dobry prehlad co sa kde deje a aj ako vzniklo vase "spojenectvo". Lebo ked sme na vas utocili my, nikdy vam neprisli pomoct. Takze mozete sa chvalit silnym spojencom ale bude vam to skor na obtiaz ako prinosom. To ze vam prisli naklepnut branu je v poriadku. Aj od nas robili chalani gate moduly pre ine guildy ktore este nemali carpentry na 90 alebo varili viaczlozkove jedla, pre ine guildy lebo kuchara sme mali asi prveho na mmo mape a ak nie prveho tak medzi prvymi urcite bol. Takze to ze vam naklepli branu nie je nic vynimocne.


Zlatas
True Believer
 
Posts: 14
Joined: 30 Jan 2016, 13:23

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Zlatas » 28 Dec 2016, 12:30

Hele chlapi, nemá cenu se hádat, každý ví jaký jsou BIA svině. A to mluví za všechno


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Chuto » 28 Dec 2016, 12:39

Zlaťas.. máš 100 percent pravdu..sú... lebo nazývajú veci pravými menami.. a pravda bolí


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Martinkardos83 » 28 Dec 2016, 12:40

Zlatas wrote:Hele chlapi, nemá cenu se hádat, každý ví jaký jsou BIA svině. A to mluví za všechno

Vsak sa nikto nehada , len si tu kazdy pise svoj nazor. Vsak na to je toto forum. A neviem preco nam nadavas do svin.

User avatar
Falkvard
Beta Tester
 
Posts: 50
Joined: 24 Dec 2012, 15:56

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Falkvard » 28 Dec 2016, 12:40

Zlatas wrote:Hele chlapi, nemá cenu se hádat, každý ví jaký jsou BIA svině. A to mluví za všechno


Myslím že tvůj příspěvek mluví za všechno.
My se tu nehádáme, ale informujeme o tom co dělá cz/sk komunita na mmo.


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Mishsuli » 28 Dec 2016, 12:42

KAŽDÝ :ROFL: ,,, nwm co vam je ale vy asi vazne nechapete ze vy CSK nie ste cela CZ/SK komunita hovorite za vsetkych pritom ste len mensina


Zlatas
True Believer
 
Posts: 14
Joined: 30 Jan 2016, 13:23

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Zlatas » 28 Dec 2016, 12:45

No, znechucování hry ostatním je styl hry BIA. na všech YO serverech jste byli stejní


Cirdo
True Believer
 
Posts: 13
Joined: 05 Nov 2016, 19:11

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Cirdo » 28 Dec 2016, 12:49

Servery su dole takze sa nudite?
Skoda len ze BIA travi cas vymyslanim rozpravok a kydanim hnoja na inu cz/sk guildu. :no: :fool:
Last edited by Cirdo on 28 Dec 2016, 12:50, edited 1 time in total.

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Kazar » 28 Dec 2016, 12:50

Skús sa držať topicu, toto nieje YO (konečne).

Ak si znechutený z terajšej vojny, tak si za to môžete sami. Vedeli ste do čoho idete keď ste šli k Masonom, tak si teraz znášajte následky, a to nemá nič spoločné s našim štýlom hry.

Edit: ano cirdo nezabudol si podotknúť že vy ste obeť a my sme tí zlí. Ako vždy.
Ave BIA

User avatar
Falkvard
Beta Tester
 
Posts: 50
Joined: 24 Dec 2012, 15:56

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Falkvard » 28 Dec 2016, 12:55

Zlatas wrote:No, znechucování hry ostatním je styl hry BIA. na všech YO serverech jste byli stejní

Vy AntiBiáci si myslíte jak BIA ničí servery a odrazuje lidi od hry. A teď se považujete za kamarády Masonů. Je vidět že jsi s Masony na YO nikdy nehrál, páč bys věděl, co jsou zač. Do té války proti nim se připojilo cca 30 gild (možná 2 tisíce lidí, z nichž většina se ještě na mmo nedostala.) Víš proč? Protože kam Masoni přišli, tam buď dostali do dalšího dne ban, nebo po týdnu za sebou nechali vylidněný server. Udělali si tolik nepřátel, že si to ani nedokážeš představit. Jestli si myslíš, že BIA je zlo, pak nemáš nejmenší tušení s kým ses zapletl. Sami proti BIA byste možná měli větší šanci než s Masony proti všem jejich nepřátelům.


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Mishsuli » 28 Dec 2016, 12:55

Podla niekoho znechucovanie a podla niekoho normalne PVP hranie,,, vies to znechucovanie blizsie definovat??? Nech vsetci vieme co sme take zle spravili?? Lebo to ze sme niekoho zabili v hre to sme hned svine?? :D polovica BIA hracov bojovala proti prvym BIA hracom a vidis uz sme clenmi klanu a nemame sa co stazovat,, ludia super a styl hry je normalny nie sme ani cisto PVE ani cisto PVP,,, a to ze vy neviete prekusnut to ze vas BIA raz ci viackrat zabili, znicili je to nas problem?? To asi tazko mozete si za to sami,, uz davno sme mohli bojovat spolu pod jednou vlajkou ale ste tvrdohlavy ako mulica... A mimochodom vy asi neviete co su masoni zac vsakze?? Ich mentalita oproti nasej alebo nasim spojencom je niekde uplne inde,,, keby ste sa s nimi stretli na CZ/SK serveroch YO tak by som bol zvedavy na vas nazor na nich... Urcite by vam to nevadilo vsak BIA proste najvacsie svine ktore kazia hru... Nikto horsi nie je....


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Chuto » 28 Dec 2016, 12:56

mi to príde tak, že CSK bude obeťou vždy :sorry:


Cirdo
True Believer
 
Posts: 13
Joined: 05 Nov 2016, 19:11

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Cirdo » 28 Dec 2016, 12:57

Samozrejme.
Chcete si dokazat ze ste najsamlepsia cz/sk guilda a vsetky ostatne cz/sk guildy su podradne a vazalovia a bohvieco. Len si honite ega na fore.


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Mishsuli » 28 Dec 2016, 12:58

:D :D vy mate stale problemy s tymi vazalmi,, hlavne ze teraz robite vazalov rusom :D :D


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Chuto » 28 Dec 2016, 12:59

CIRDO, pozri sa triezvo na vec a povedz mi, ktorá cz/sk gilda je lepšia ako BIA?
Ja lepšiu nevidím


Karellr
Beta Tester
 
Posts: 6
Joined: 13 Jun 2016, 20:04

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Karellr » 28 Dec 2016, 13:01

Chuto wrote:CIRDO, pozri sa triezvo na vec a povedz mi, ktorá cz/sk gilda je lepšia ako BIA?
Ja lepšiu nevidím

ziadna nic nieje dokolane


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Mishsuli » 28 Dec 2016, 13:05

Karellr nikto tu nehovori ze je niekto uplne dokonaly ale ako ste uz hovorili BIA vam vsade kazila hru a to nie tym zeby vam nadavala, reskillovala a podobne ale tym ze tie vase hrady nicila a zabijala vas,, a to len preto lebo cvicit treba a ani nabrat novych ludi nie je zly napad,, takze taky ktory to uz pochopili bojuju za BIA klan a ti co nie tak ste vy antiBIA alias "CZ/SK komunita"...

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Sainse1 » 28 Dec 2016, 16:56

Že Masoni jsou iný, a víte jaká je jejich mentalita ...

Ste snimi asi všichni hráli, že tolik víte? :D ... Je to topic o CZ/SK, tak sem neserte Masony
Image


Mishsuli
True Believer
 
Posts: 35
Joined: 26 May 2016, 09:58
Location: Slovakia

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Mishsuli » 28 Dec 2016, 17:19

Sainse vieme ze je to CZ/SK topic ale kedze je CSK ich vazalom tak neviem preco by sme to tu nespomenuli a hlavne nam islo o to ako hovoris ty,, hrali sme s nimi??? nie nehrali a nehovorim zeby to nebolo mozne len poukazujem na to ze BIA je najvacsie zlo ake mohla CZ/SK komunita stretnut ale to ze robia teraz vazalov MASONom,, velmi "mierumilovnemu PVE" klanu to uz je v poriadku hej?? ;) Z vlastnych skusenosti vies aka je BIA a aky su MASONi si myslis ze keby MASONi prisli na CZ/SK servery tak by ich vsetci mali radi a len BIA by bola ta zla? Je to stale o tom istom,, neprekusnute prehry ako ja nemam osobne nic proti MASONom su to velky bojovnici a cela ich ally ide do toho PVPcka s velkym nasadenim a vidis CSK komunite to nevadi ale taka BIA,,, svine, svine a este raz svine... Takze vidime ze tento konflikt nie je kvoli tym bitkam co boli na YO ale skor kvoli ludom ktory sa zatali a povedali ze nikdy s nami nebudu spolupracovat nech to stoji co to stoji.....


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Martinkardos83 » 28 Dec 2016, 17:22

Sainse1 wrote:Že Masoni jsou iný, a víte jaká je jejich mentalita ...

Ste snimi asi všichni hráli, že tolik víte? :D ... Je to topic o CZ/SK, tak sem neserte Masony

Sainse je to topic o diani na MMO mape v ceskom alebo slovenskom jazyku , takze tu guildu Masons spominat budeme.


Zlatas
True Believer
 
Posts: 14
Joined: 30 Jan 2016, 13:23

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Zlatas » 28 Dec 2016, 17:49

To že Masoni ničí servery tak jak tvrdí BIA slyším poprvé až tady na tom foru. To co píšete o nich, tak jsem slyšel ze všech stran pouze o BIA, že se tak chová. Nezastávám se Masonů, já osobně nechci být s žádným rusákem spojenec.
Když mělo začít MMO tak, jsem si myslel, že bude jedna velká CZ/SK komunita a ne že se to takhle bude hádat.. Jedna věc je že hráči odcházejí z BIA protože se jim nelíbí jejich styl hry a chtějí si založit vlastní komunitu. Druhá věc je, že Kazar neoficiálně vyhlásil těm lidem válku ještě před začátkem MMO jen z toho důvodu, že je nasranej, že odešli. Spojit se s Masonama bylo asi jen jediný východisko


Kutasjarda
Banned
 
Posts: 49
Joined: 01 Dec 2016, 22:23

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Kutasjarda » 28 Dec 2016, 18:19

Mishsuli wrote:KAŽDÝ :ROFL: ,,, nwm co vam je ale vy asi vazne nechapete ze vy CSK nie ste cela CZ/SK komunita hovorite za vsetkych pritom ste len mensina
Bia je chora na vsech hrach :-)


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: Aktuálne dianie na MMO mape

Post by Martinkardos83 » 28 Dec 2016, 18:21

Zlatas wrote:To že Masoni ničí servery tak jak tvrdí BIA slyším poprvé až tady na tom foru. To co píšete o nich, tak jsem slyšel ze všech stran pouze o BIA, že se tak chová. Nezastávám se Masonů, já osobně nechci být s žádným rusákem spojenec.
Když mělo začít MMO tak, jsem si myslel, že bude jedna velká CZ/SK komunita a ne že se to takhle bude hádat.. Jedna věc je že hráči odcházejí z BIA protože se jim nelíbí jejich styl hry a chtějí si založit vlastní komunitu. Druhá věc je, že Kazar neoficiálně vyhlásil těm lidem válku ještě před začátkem MMO jen z toho důvodu, že je nasranej, že odešli. Spojit se s Masonama bylo asi jen jediný východisko

Preto si nepocul Zlatas lebo si nikde okrem bohemky nehral , mozno na terre ale urcite nie na serv. kde boli. Takze si ani nemohol pocut a uz vobec nie vidiet. Ale cely cas sme to pisali , podte skusit s nami zahrat niekde inde ako cz/sk serv. Odpoved bola nie. To nevadi ale ste prekvapeni co sa teraz na mmo deje. Nedeje sa nic co by sme uz tiez dopredu nepisali, ale nikto neveril. Takze tak. A ku odchodom jednotlivcov, co ti mam povedat. Ako som ti pisal do chatu. Niektori odisli a niektori zase prisli, prilis otvorenymi dverami sme mozno urobili chybu a dostatocne nepreverili prichadzajucich clenov ale to nevadi, o skusenost naviac pre nas a tí co zostali vedia ze urobili dobre, nakoniec sa to teraz presne ukazalo. A neboj sa moj brat Kazar nie je nasraty, to ta mozem ubezpecit, chod guildy a utoky boli pocas tejto vlny koordinovane inymi clenmi, nie Kazarom, nakolko bol v hre minimalne a ziadneho utoku sa nezucastnil. Neutocili sme na vas kym ste sa nespojili s Masonmi, az potom boli vyhlasene vojny skrz naskrz spojencom Masonov, takze si nerob iluzie ze to bolo kvoli vam. Tie vojny ich spojencom by boli vyhlasene tak ci tak. Len to nikto nechcel urobit hned na zaciatku, nakolko ani standings nefungovalo tak ako malo a neustale sme to museli prenastavovat. Takze taka je situacia , aby si bol v obraze. A ako som ti hovoril na ts a ty si to teraz aj napisal ze mozno ty nechces byt spojenec so ziadnym rusom ale nim si a zatiahol vas do toho vas leader , povedal si mi ze norda uz nie je leader ze je nim legion alebo neviem kto este, aj ked si myslim ze to nie je pravda. Tak si to musite vyriesit u seba ze co vlastne chcete a koho chcete byt spojencom. Nestaci ze ty povies , ze ty nechces. Tak nebud, drzi ta niekto alebo nieco tam. Ja myslim ze nie, ale to uz ty musis vediet, len potom je niekedy uz neskoro na plac, ze ma neustale zabijaju.

Return to Česko slovenská diskusia