Pozvánka k diskuzi o cz/sk komunitě

Moderator: Falkvard


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: Pozvánka k diskuzi o cz/sk komunitě

Post by Chuto » 19 Jan 2017, 12:40

Každý si to musí nechať uležať v hlave. Jednotlivý vodcovia musia triezvo zhodnotiť svoje sily a schopnosti, dať si tento mix dohromady a vybrať si pre svojich ľudí tú najschodnejšiu alternatívu či už to bude znamenať spojenie komunity alebo nie. Taktiež jednotlivý hráči, či už sú v nejakej gilde alebo len samostatné jednotky majú možnosť si prečítať čo môžu od MMO očakávať a rozhodnúť sa či do toho pôjdu sami na vlastné triko alebo sa s niekým spoja.

Nakoniec vyslovím len svoj osobný názor, že by som veľmi nerád bojoval proti slovákom a čechom na MMO a robil im také veci ako som kedysi robil na YO.

User avatar
Falkvard
Beta Tester
 
Posts: 50
Joined: 24 Dec 2012, 15:56

Re: Pozvánka k diskuzi o cz/sk komunitě

Post by Falkvard » 19 Jan 2017, 12:43

Přestaňte sem už psát! jedni jak druzí! Účelem setkání bylo, aby se tyhle věci neřešily na fóru, kde by dospěly tam, kam dospělo tohle vlákno - zase se hádáte. Jedinej užitečnej příspěvek pod tou pozvánkou je Sainsovo objektivní shrnutí, všechny ostatí jsou zbytečné a kontraproduktivní. Jestli se chcete hádat, jděte do shitpostu. Jestli máte potřebu ostatním sdělit něco jste na schůzi neřekli, můžem zorganizovat další setkání. Klidně každej týden, pokud máte čas a chcete to řešit. Ale neřešte to tady na fóru!


Kutasjarda
Banned
 
Posts: 49
Joined: 01 Dec 2016, 22:23

Re: Pozvánka k diskuzi o cz/sk komunitě

Post by Kutasjarda » 19 Jan 2017, 13:31

Martinkardos83 wrote:
Kutasjarda wrote:Můj osobní názor na toto shromáždění je jen jediný chcete dát dohromady CZ/SK komunitu,ale s tím, že už Bia v alianci nebo jak tomu vy říkáte "Blood pact" znamenalo jen jediné, že to ve výsledku ani nemá smysl. Alan to řekl dobře proč nebýt v alinaci s tím že se udělá obří claim kde bude třeba 10 clanu. Kde každý z vedoucí claimu bude mít rozhodovací právo. Pokud chcete aby CZ/SK komunita fungovala tak jedině takhle, ale bez cizojazycnych dalších clanu. Mě osobně tohle přišlo jako fér nápad. Pokud to tak není tak už to vzniklo jen za účelem nabrat do Bii další hráče. Na každé hře to funguje tak že se snaží každý snaží připojit k někomu kdo nemá jak v PVP nebo PVE konkurenci,ale jednotná komunita ? Kde že. To jsem snad nikde neviděl. (Sice jsem nebyl na tom TS moc dlouho, ale myslím že na obrázek my to stačilo)

Technicky to čo pises je úplná blbosť. Vysvetlím prečo. Jeden claim = jeden leader a 10 hradov (klanov) na území jedného, ak som teda správne pochopil, to čo si napísal , lebo na začiatku pises o jednom claime. Čiže technicky má každý v claime ,možnosť dostať sa do hradu iného klanu v tom istom claime. Neviem ako ty ale ja by som nesúhlasil aby sa mi po hrade motal hráč s ktorým som nikdy nehral. Ďalšia vec , problém miesta. Neviem či si myslíš že 10 hradov sa dá technicky naskladat do jedného claimu , ak by sa aj dalo , tak je problém v city a real claime ale to je na dlhšiu debatu a to tu nebudem rozpisovať. Ďalej pises že každý vedúci claimu ma rozhodovacie pravomoci. Tak ja neviem , najskôr pises o jednom claime potom o vedúcich claimov, nevyznám sa v tom ze čo chceš povedať , lebo raz hovoríš o jednom claime , potom o niekolkych. Vieš keď niečo nemá hlavu ani pätu v súvislosti ako je hra spravena tak sa podľa môjho názoru ťažko dá o tom vôbec uvažovať a už vôbec nie tak urobiť. Technicky je najrealnejsie naše alebo Nordove riešenie, ktoré sa v princípe od seba nelisia, ale tak ako si To popísal je to úplne bezpredmetné, pretože nielen technicky ale v realite si to už vôbec neviem tak predstaviť. Ale možno som len zle porozumel myslienke, ktorú si chcel napísať, tak ma kľudne oprav , ak to tak nie je, čo sa týka teda toho jedného obrieho claimu ako ty pises. Ďalej napises , že to čo navrhujeme nemá zmysel ale prečo to nemá zmysel už nepovies. Tak keď napises jedno tak napíš aj druhé . Pretože suché konštatovanie to nemá zmysel , mi nič nehovorí. Ale však to je na každého zvazeni či bude reagovať na argumenty alebo na populistické reči. A ešte jednu vec som chcel, aby som to uviedol na pravú mieru. Neviem či si tam niečo také počul ale nikomu sme vstup do naseho klanu neponukali. Nekontrolovany nábor sme už raz urobili a rovnakú chybu znova neurobíme. Takže diskusia nebola o naberani neznamych hráčov. Bola presne o tom aká forma spolupráce by bola akceptovatelna pre obidve strany a taktiez aby nám nebolo vycitane že my nemáme záujem. Záujem je ale taktiež máme nejaké podmienky tak ako ich má každý, my nikomu nevycitame že si obhajuje svoj názor , my si taktiež obhajujeme ten svoj, len raz keď je niečo hlúposť tak je to hlúposť a môžeš to zaobalit ako chceš
Myslel jsme tim to co myslel Alan Jeden obri claim kde by bylo 10 klanu kazdy mel svuj claim akazdy vudce claimu by mel pravo rozhodovat bez toho ze by BIA vedla cely claim,ale to jste asi nepochopili za celou dobu te debaty. A hlavni predstavitel by byl jen diplomat. (Ne kral) Pokud ti vadi muj nazor na situaci, kterou jste tu resili je jedno jestli mam odehrano 100 hodin nebo 3000 tak nevim co jste teda na tom tsku resili.. Ale by Biaci si melete jen to svoje. Jediny co vy chcete aby se vsichni pripojili k vam a vy jim prikazovali co se vam hodi. Neumite delat kompromis. To ze by rozhodoval i nekdo jiny to by vam hodne vadilo.

User avatar
Falkvard
Beta Tester
 
Posts: 50
Joined: 24 Dec 2012, 15:56

Re: Pozvánka k diskuzi o cz/sk komunitě

Post by Falkvard » 19 Jan 2017, 13:34

Krutasjarda ty si prostě nemůžeš pomoct, co?

Prosím už nereagujte na tento topic.

User avatar
Pajkazed
True Believer
 
Posts: 31
Joined: 17 Jan 2016, 21:46

Re: Pozvánka k diskuzi o cz/sk komunitě

Post by Pajkazed » 19 Jan 2017, 14:59

Každá gilda má svého vášnivého řečníka... :Search:
Mlčeti zlato už asi dávno neplatí, v té naší milované komunitě. :D
Sainse mě mile překvapil svým shrnutím, které vystihnul dejme tomu na dvojku, ať si moc nemyslí... :crazy:
Já bych chtěl hlavně poděkovat všem zůčastněným za klidný průběh diskuze, čekal jsem teda větší peklo soudě dle toho, co se tady na foru dá přečíst... :D
Krok správným směrem to podle mě byl.
Jen se neshodnem na tom, na jaké cestě se nacházíme.Ale to teprve uvidíme, při nejhorším se na rozcestí rozejdeme. :)
Toť můj skromný objektivní názor, subjektivní si nechám pro sebe. :angel:
8-)

Return to Česko slovenská diskusia