Oyun arkadaşı


Corpus_naturale
 
Posts: 4
Joined: 01 Oct 2016, 03:00

Oyun arkadaşı

Post by Corpus_naturale » 24 Feb 2017, 15:33

Selam, n'ber ?

Muhtemelen birçoğumuzun "ulen tam kafamdaki oyun, süper haa" diye beklediği bir oyundu bu LIF. Sonra kısıtlı oyuncu sayısı.. Türk oyuncuların genelde toxic olması ya da oyunu karmaşık bulmaları buna neden oldu. Yiğidi öldür, hakkını yeme şimdi; oyun olmuş mu ? eh şimdilik olduğu kadar. Sonra MMO dediler. "Hah işte şimdi oldu" dedik. Çıkmaz ayın perşembesinde tam sürümünü yayınlayacağız dediler. (uzattım farkındayım :good: )

Özetle,MMO çıkana kadar yourown'da beraber oynayacak, muhabbet,goygoy eğlenecek takım arkadaşları arıyorum. :beer:

Bu arada ben 32 yaşındayım ama sen beni 25 gibi düşün. Ne çok fazla sululuk ya da reizz edebiyatı kaldırabilirim, ne de oynarken tolstoy,nietzsche tartışmayacaksak olmaz kafasındayım. Sen yine de 20+ olmaya bak. Yaşın küçükse mahkemede büyüttür. " abi 2000'ler ne güzeldi yaa" muhabbeti çekemem. Tercihen 80'ler, olmadı 90'lar geyiği yapalım.

Steamhttp://steamcommunity.com/profiles/76561198200795851/

Steam paylaşayım, biraz fikrin olsun benimle ilgili ama iletişime ilk etapta ordan geçmezsen sevinirim. Arkadaş davetleri kutusu çöp dolu olduğu için bakmıyorum o yüzden kaynayacak muhtemelen. Burdan yazabilirsin. Kendine iyi bak.

Sadece elit beyleri kabul ediyorum .. ':'

Edit: Steamdan ekleme direkt, önce burdan yaz dememe rağmen cümle kurmayı dahi beceremeden steamdan ekleyen apacheler var. Yapmayın, etmeyin. :evil:


Nemrut
Zealous Believer
 
Posts: 20
Joined: 06 Nov 2016, 23:32

Re: Oyun arkadaşı

Post by Nemrut » 21 May 2017, 04:31

Ben seni ekledim kardeşim , burayada renkli renkli yazmıssın gozumden kacmıs dıpnot.. tuaf tuaf konusuyosun .. eklemeyın dedım ben steamden vs dıye seklinde bana .. direk ignore ladım..32 yasındayım bende ama sana 32 demek zor..


Corpus_naturale
 
Posts: 4
Joined: 01 Oct 2016, 03:00

Re: Oyun arkadaşı

Post by Corpus_naturale » 11 Jun 2017, 16:16

g0ku wrote:Ben seni ekledim kardeşim , burayada renkli renkli yazmıssın gozumden kacmıs dıpnot.. tuaf tuaf konusuyosun .. eklemeyın dedım ben steamden vs dıye seklinde bana .. direk ignore ladım..32 yasındayım bende ama sana 32 demek zor..


"Steamdan eklemeyin" demek tuhaf konuşmak mı ? peki. Sen hangisisin bilmiyorum ama "yaw kardeş ben bütün türkleri ekliyorum" yazan "w" sever boş,beleş heriflerden bahsediyorum. konu burdan açılmış, burdan görüyorsan 2 satır burdan yaz.( bu cevabı sadece sana değil, arkadaş ekleme manyağı, Türkçe bilmeyen çocukların hepsine yazıyorum)


https://www.youtube.com/watch?v=yk-yRHhjzxI

Return to Türkçe tartışma