PRAVIDLA FÓRA !

Moderator: Falkvard

User avatar
Falkvard
Beta Tester
 
Posts: 50
Joined: 24 Dec 2012, 15:56

PRAVIDLA FÓRA !

Post by Falkvard » 16 Feb 2017, 12:39

Předmluva k pravidlům fóra:

Milý uživateli, aby Ti fórum Life is Feudal přineslo co nejvíce užitku, seznam se prosím s níže vypsanými pravidly a doporučeními pro zapojení se do diskusí na fóru. Měly by Ti dát představu toho, jaké chování se očekává, aby se zde všichni cítili dobře.

Pravidla fóra:

1. Žádné diskuse o nelegálních aktivitách nebo výhružky násilím (sebevraždou, sebepoškozením, fyzickým napadením, atd.).

2. Žádné projevy rasismu, žádné nemravné či vulgární zprávy nebo obrázky, žádný obsah s nacistickými symboly nebo propagandou.

3. Žádné urážky, provokace, nadávky nebo zesměšňování. Respektuj názory ostatních. Konflikty na fóru nebudou tolerovány.

4. Příspěvky, které neobsahují konstruktivní diskusi o problémech, zlepšeních nebo otázkách atd. a které jsou vyhodnocené jako provokování, napadání uživatelů, "plakání" nebo jakýkoli jiný způsob "trollení", budou bez varování smazány s následným banem uživatele v opodstatněných případech.

5. Žádná nežádoucí sdělení (spam), reklamy, inzeráty ani odkazy na reklamní webové stránky; jejich zveřejňování na tomto fóru může vést k vyloučení z fóra (ban).
    ● Za reklamy, inzeráty a spam je považováno zveřejnění odkazu za účelem prodeje, koupě nebo propagace něčeho.
    ● Odkazy za účelem získání finančních prostředků, prosazování názorů, atd. nejsou povoleny.
    ● Odkazy na osobní blogy nebo webové stránky jsou povoleny v uživatelském profilu a podpisu.
    ● Odkazy na užitečné a tematicky věcné webové stránky jsou povoleny, pokud jejich účelem není propagace těchto stránek.
    ● Odkazy nebo příspěvky propagující jiné hry nejsou povoleny a jejich zveřejňování může vést k vyloučení z fóra (ban).

6. Žádné příspěvky obsahující materiál chráněný autorskými právy, žádné zdlouhavé články a příspěvky politické nebo náboženské povahy (zejména za účelem přesvědčování druhých).

7. Nikdy nezveřejňuj své osobní nebo kontaktní údaje (adresy, telefonní čísla, atd.), ani o ně nežádej druhé. Takto nejlépe předejdeš jejich zneužití.

8. Nepoužívej toto fórum k nabízení svého zboží nebo placených služeb.

9. Zostuzování, hanobení nebo očerňování je zakázáno v kterékoli části fóra. Je zakázáno zakládat vlákna (topic) a/nebo diskutovat o záležitostech týkajících se soukromých herních serverů, jejich adminů nebo hráčů, a tyto záležitosti se budou řešit mimo jakékoli oficiální fórum Life is Feudal, včetně fór na Steamu, nebo na sociálních sítích, které provozujeme. Zatímco napadání uživatelů a urážky nejsou povoleny, může být diskutováno o záležitostech gild, pokud tyto diskuse zůstávájí v duchu hry a jsou vedené ve fóru "Guild discussions and politics".

10. Hádání se s moderátorem nebo protestování proti jeho rozhodnutí je na otevřeném fóru zakázáno a bude za ně uděleno varování. Za opakované porušení tohoto pravidla bude uživatel vyloučen z fóra (ban). Jakékoli problémy můžeš s moderátorem řešit v soukromé zprávě.

11. Herní chyby budou hlášeny na řádném místě "Zendesk", ne na otevřeném fóru. Při nedodržení tohoto postupu bude příspěvek smazán a uděleno varování. Za další porušování tohoto pravidla bude udělen ban. Herní chyby je třeba hlásit a jsou důležitým problémem, který je možno řešit v systému Zendesk.

12. Je zakázáno otevřeně diskutovat o varováních a banech z fóra. Při nedodržení bude dané vlákno smazáno a uděleno varování, případně ban.

13. Propagace serveru ve vlákně týkajícím se jiného serveru je zakázána. Za porušení bude uděleno varování, případně ban.

14. Propagace jiných her nebo jakýkoli obsah, který se přímo netýká Life is Feudal, pokud není v sekci Off Topic, bude smazán, a autoři varováni, případně vyloučeni z fóra.


Doporučení fóra:

1. Hledej již otevřená témata. Než založíš nové vlákno, podívej se prosím, jestli už na dané téma není otevřené jiné vlákno.

2. Nezapojuj se do hádek. Snaž se řešit problémy s klidem. Každý má právo napsat své myšlenky, nápady a návrhy - snaž se to respektovat.

3. Nahlaš příspěvky, které jsou v rozporu s pravidly. Slouží k tomu tlačítko s červeným vykřičníkem vpravo nahoře u každého příspěvku.

4. Pomáhej ostatním. Pokud někteří uživatelé potřebují pomoc nebo radu, a ty máš o daném tématu přehled, neváhej jim poradit.

5. Neboj se zeptat. Jestliže tu nemůžeš najít informace, které hledáš, nebo máš dotazy ohledně nějakého tématu, ptej se. Nezapomínej ale nejprve podobná témata vyhledat.

6. Pomáhej novým uživatelům naučit se jak na fóru hledat informace, ušetřit čas, a jak se zapojit do diskusí. Vždy je dobré vytvořit velkou, silnou a přátelskou komunitu.

7. Používej popisné názvy pro nová vlákna nebo příspěvky. Nepoužívej obecné názvy jako "Pomoc" nebo "Otázka". Tím, že v názvu svého příspěvku pojmenuješ jeho obsah, dostaneš lepší odpovědi.

8. Buď zdvořilý k moderátorům a administrátorům jak na fóru, tak v soukromých zprávách.

9. Drž se tématu. Příspěvky, které se netýkají daného tématu, mohou být smazány.

10. Udržuj obsah fóra vhodný pro všechny uživatele. Pokud Tvůj příspěvek není vhodný pro děti a mladistvé, nepatří na toto fórum.

11. Oprávněnost a účelnost diskusních vláken a příspěvků bude posouzena moderátory. Pokud moderátoři jakékoli vlákno nebo příspěvek uznají za nepřínosné nebo pobuřující, přijmou odpovídající opatření.


Jazyk fóra:

Oficiálním jazykem na fóru Life is Feudal je angličtina. Od uživatelů se očekává, že budou tento jazyk používat pro usnadnění komunikace v komunitě. Nakonec je to univerzální jazyk známý většinou lidí. Oceníme, pokud toto budeš mít na paměti a zdržíš se posílání příspěvků v jiných jazycích.


Moderátoři fóra:

Fóra komunity Life is Feudal moderují členové komunity vybraní týmem Life is Feudal, kteří mají požadované znalosti hry, a je dobré se na věci spojené s hrou ptát jich. Moderátory snadno poznáš podle zeleného jména, administrátory podle červeného.

Moderátoři a administrátoři mají právo upravit nebo smazat příspěvky, které jsou v rozporu s výše uvedenými pravidly, bez předchozího upozornění. Máš-li na moderátory dotaz týkající se nějakého jejich rozhodnutí, napiš jim soukromou zprávu. Možná vidí věci jinak než ty, ale jsou otevření diskusi.


EULA

Proti uživatelům, kteří ignorují nebo porušují EULA (licence pro koncového uživatele) hry Life is Feudal: Your Own, budou přijata opatření, zahrnující mimo jiné odebrání všech výsad na fórech a sociálních sítích hry Life is Feudal.


Mějte prosím na paměti:
Uživatelům, kteří se neřídí těmito pravidly, mohou být jejich příspěvky upraveny nebo smazány, jejich účet natrvalo zablokován nebo smazán bez upozornění.

Pravidla a doporučení se mohou kdykoli změnit, prosím čtěte je pravidelně.

Původní pravidla v anglickém jazyce naleznete zde.

Return to Česko slovenská diskusia