Popers wrote:Raczej tak. Do 14 się nie zalogujesz, ale nie pamiętam co tam dokładnie za wiadomość wyskakuje.
Gottgd wrote:a teraz jak się loguje do klienta wyskakuje mi w okiennie komunikat
"can't move file launcher.exe to old_launcher.exe"
po naciśnięciu "ok" wyskakuje mi s powrotem do logowania
To normalny objaw ?
Arrakis09 wrote:Gottgd wrote:a teraz jak się loguje do klienta wyskakuje mi w okiennie komunikat
"can't move file launcher.exe to old_launcher.exe"
po naciśnięciu "ok" wyskakuje mi s powrotem do logowania
To normalny objaw ?
Prawdopodobnie gra próbuje zainstalować launcher w "C:\Users\MyName\AppData\Local\LiF", stąd problem. Spróbuj przeinstalować grę w innym folderze.
TheJackstrow wrote:Wiecie patrze na ta stronke lifa i niewiedze zadnego linku do launchera, mimo ze się zalogowałem i mam wersje YO, jedyne co mi się ukazalo to wlasnie znizka na wersje beta mmo i aplikacja do bety. Jeżeli ktoś może bardziej łopatologicznie przedstawić jak sciagnac launcher np na filmiku lub zdjęciach bym był bardzo wdzięczny i z checia przylacze się swoim miesem armatnim do większej gildii. Tak bdw to wygląda jakby producent chciał w chuja leciec, już po zapowiedzi forest village spolecznosc się troszku wnerwila, bo obiecali gre, nie skaczyli ani yo ani mmo i na podstawie budżetu tychże tytulow robia kolejna, cos tu nie halo.
Arrakis09 wrote:Gottgd wrote:A więc zakupiłem dostęp do bety i niby ją mam , ale nie wiem gdzie ?:)
Pisze niby że znajdę ją na swoim indywidualnym koncie , ale nic nie widzę gdzie te konto ?
Dostęp już masz, możesz pobrać klienta tutaj i czekać na start bety 14stego.
Wojtun1111 wrote:Witam.
Również zakupiłem pakiet, ale nie wiem gdzie pobrać grę.
Miałem dostać jakąś instrukcje dołączenia do zamkniętej bety, ale na maila nic nie dostałem.
Gottgd wrote:dobra następny problem mam
uruchamiam klienta gry , zaczyna coś sprawdzać ściągać i wyskakuje komunikat
can"t delete file/scripts/web/GuiWebControl.gui
Jak naciskam ok. wywala mnie z powrotem do logowania
Moje pytanie co z tym zrobić ?
Arrakis09 wrote:Gottgd wrote:dobra następny problem mam
uruchamiam klienta gry , zaczyna coś sprawdzać ściągać i wyskakuje komunikat
can"t delete file/scripts/web/GuiWebControl.gui
Jak naciskam ok. wywala mnie z powrotem do logowania
Moje pytanie co z tym zrobić ?
Na początek spróbuj przeinstalować grę do innego folderu i daj znać czy to pomogło.
Zielczi wrote:Jestem posiadaczem konta YO od bardzo dawna, zanim jeszcze wymyślono jeszcze ten podział. Podobno przysługuje mi wstęp na beta testy wave 2. Jak mam uzyskać dostęp do mmo?