Moderator: Falkvard
Haci wrote:Pozvat si tři klany na server dokážu taky.. Zkus si poskládat jednu komunitu a ještě CZ/SK..
Pak na mě dělej ramena..
Sainse1 wrote:Haci wrote:Pozvat si tři klany na server dokážu taky.. Zkus si poskládat jednu komunitu a ještě CZ/SK..
Pak na mě dělej ramena..
Tak to urob... Kdo ti tam půjde ? Družstvo farmářů ? Nehledě na to že Kazar vede CZ/SK Klan, který má officálně více lidí než populace tvého serveru.
Caffe wrote:A aký bordel tam robili? Keď už sa tu tak verejne vyjadrujeme napíš tu všetkým, čo také hrozné sa stalo u teba na servery, že si 4 naši členovia zaslúžili ban?
Kazar wrote:Hači išiel si do tohto topicu odháňať ľudí z nášho serveru ? Iný zmysel v tom nevidím.
Chuto wrote:Hači, prosím, toto vlákno je o dobrom serveri kde sa neplače ale učí a bojuje.
Buď tak dobrý a píš k veci ak nemáš čím prispieť nepíš sem a invektívy, chytanie za slovíčka a plač si nechaj sa iné fórum.
Ďakujem
Chuto
Haci wrote:Caffe wrote:A aký bordel tam robili? Keď už sa tu tak verejne vyjadrujeme napíš tu všetkým, čo také hrozné sa stalo u teba na servery, že si 4 naši členovia zaslúžili ban?
Dobrá veřejně tedy. -) Když už jsem z otázky dospěli až sem..
2x útok na guldu WhiteNorda, pokaždé zabití hráčú bez zbraně (při práci) a pozabíjení koní. Ikdyž měla guilda na serveru ochranu, protože jsou jako nováčci na serveru. 2 hráči už jednou měli unban za porušení pravidel.
Útoky jsou odplata, za YT videa, nebo jen náhoda a náhodná trefa na guildu nordy která je na okraji mapy mezi 27 guildama na serveru?
Asi Vaše představa PvP, odrazovat hráče a připravovat se tak na MMO.
Stejně tak jako vy máte pravidla a každý hráč při nástupu k vám musí napsat do vlákna souhlasím s pravidly. Tak i u mě jsou pravidla, proto propaguji webové stránky v názvu serveru a taky přímo ve hře.
Haci wrote:Pozvat si tři klany na server dokážu taky.. Zkus si poskládat jednu komunitu a ještě CZ/SK..
Pak na mě dělej ramena..
Hanz_knife wrote:Haci wrote:Pozvat si tři klany na server dokážu taky.. Zkus si poskládat jednu komunitu a ještě CZ/SK..
Pak na mě dělej ramena..
No tak do toho.
Jinak jseš dost paranoidní, žádné zahraniční hráče a už vůbec ne ty v banlistu jsme tam nedotáhli, upřímně kdybychom je pozvali tak tam nevydrží ani jediný den.
Jináč nevím co se divíš že jdu pozabíjet hráče co o nás říká že jsme zmrdi v každém druhém příspěvku či videu, srát na hlavu si nenecháme. To o tom že byly bez zbraní...to je čistá lež, to že se mě norda snažil bodat bardichkou se mi jen zdálo?
Haci wrote:
Umíš číst? Kam sem psal že jste dotáhly hráče? Na Terra vy určitě né.. No jasný, to vaše ego..
Haci wrote:chodí ti tam hráči dělat bordel a opakovaná domluva nezabírá (4 hráči přímo z BIA klanu, 5 zahraničních náhoda že)
Caffe wrote:Haci wrote:Caffe wrote:A aký bordel tam robili? Keď už sa tu tak verejne vyjadrujeme napíš tu všetkým, čo také hrozné sa stalo u teba na servery, že si 4 naši členovia zaslúžili ban?
Dobrá veřejně tedy. -) Když už jsem z otázky dospěli až sem..
2x útok na guldu WhiteNorda, pokaždé zabití hráčú bez zbraně (při práci) a pozabíjení koní. Ikdyž měla guilda na serveru ochranu, protože jsou jako nováčci na serveru. 2 hráči už jednou měli unban za porušení pravidel.
Útoky jsou odplata, za YT videa, nebo jen náhoda a náhodná trefa na guildu nordy která je na okraji mapy mezi 27 guildama na serveru?
Asi Vaše představa PvP, odrazovat hráče a připravovat se tak na MMO.
Stejně tak jako vy máte pravidla a každý hráč při nástupu k vám musí napsat do vlákna souhlasím s pravidly. Tak i u mě jsou pravidla, proto propaguji webové stránky v názvu serveru a taky přímo ve hře.
Neviem prečo klameš, ale nie je pravda, že boli neozbrojení, to že boli pri práci tak to už je vec pripravenosti. Mali prácu nechať a ísť brániť svoju guildu, nakoniec väčšinu času sú hráči pri práci. Snáď útočník nebude čakať, než sa veličenstvo pripraví. Takže ešte raz to napíšem. Hráči boli ozbrojení, mali na sebe brnenia a zbrane. Takže tvrdenie, že boli neozbrojení nie je pravda. A ďalej guilde whitenorda si sám zrušil ochranu tu: http://www.terrasancta.cz/viewtopic.php?f=8&t=151 a útok prišiel až po zrušení ochrany. K tomu prvému neviem či sa priznali, lebo 1 človek, aby vyčistil 7 ľúdí, ktorí tiež boli ozbrojení (teda minimálne 3 z nich) to je už trochu moc. Nakoniec whitenorda sa vo videách pekne premáva s mečom takže tvdiť, že boli neozbrojení, tomu uverí fakt len ... Takže pokiaľ chceš zavádzať nezúčastnených možeš ďalej. A nakoniec whitenorda vo videách sám tvdí, že je lepší tak by asi nemal byť problém sa ubrániť. Ďalej zabili kone? No tak zabili. Na mape ich je dostatok pre každého a ty zabíjanie koní predsa nikde v pravidlách nemáš, alebo sa mýlim? Pokiaľ chceš slovne brániť guildu CSK (whitenorda) keď už sa teda nevedia ubrániť sami, tak ti pomôžem a videl by som to skôr na tvoje pravidlo číslo 14, v ktorom zakazuješ útočiť na cudzie claimy. Teda ak ešte stále platí. Lebo toto pravidlo raz platí, potom sa vedie anketa či má platiť, potom píšeš, že už platiť nebude, tak neviem teda ako to je. Ale videl by som to skôr na porušenie tohoto pravidla.