Frazer wrote:Možná se budu po někom opakovat, ale konečně se mi povedlo sem zaregistrovat, tak si taky vyprázdním střeva. Pokusim se rozdělit na pár bodů i když se budou navzájem hodně propojovat.
Ke Kejtíkovi
když sme za váma s Kazarem přišli na ts řešit Kejtíkův trest - za to jeho podvádění, ani vás nenapadlo, že by odešel z GM týmu. Až na náš nátlak jsi se k tomu Hači rozhodl. Udělat to někdo z BIA, poletí. My s takovejma lidma nehrajeme.
K BIA na TerraSancta
čistě objektivně se na to podívám (jsem strůjce zůstání části lidí z BIA na tomto serveru pod jménem Crao - jak psal hači). Když jsme přišli byl to nový server, který ještě neprošel wipem ani fází pvp. My jsme byli pozvání, abychom server rozhýbali ve smyslu pvp. Byli jsme hodně pod dohledem a za každou chybu jsme byli potrestáni tvrdě. Během jednoho JH jsme dobili dva největší hrady a vybrali pouze jeden a to tak na 30-40 %. I přes to jste z nás udělali prasáky typu rusů a poláků.
Podruhé padla dohoda (rekrutování na serveru), kterou jsme neporušovali a hráli slušně. Ano bylo pár chyb, ale žádný prasárny typu vybílení hradu apod. Max došlo na neoprávněný kill. Jenže jsme rozestavěli, dle mě, pěknej projekt a začalo nás tam hrát víc a chtěli jsme stavět. A začal problém, začal váš uplně nepochopitelnej stihoman. Začaly se dělat nový pravidla. A potom co vypukly nějaký emoce, hači požádal BIA aby odešla. Několik lidi (stavitelů craftů) zůstalo a přejmenovali jsme se. Jenom kvůli tomu hradu, ně kvůli tobě hači.
menší shrnutí TerraSancta
server, kde admini nehorázně supportí (výstavba hradu, přihrání ochrany, obrana hradu s admin postavou při JH, zavedení obchodu jenom pro jednu guildu, ZMĚNA PRAVIDEL) své kamarády. Server, kde nevíte jak se druhý den probudí psychicky labilní admin a nezruší vám x set hodin práce. Tam ani nechoďte stavět i když se to tváří tak friendly. Protože až se dostanete do fáze, že máte pěkně postaveno a začnete v tý hře hledat novou zábavu (pvp), tak se vám může stát, že s váma admin vysere.
k MMO
Debaty byly, nedohodli sme se. Fajn. Dělejte jak chcete, ale s tímhle přístupem z Vás udělají lovnou zvěř. Budete ostuda, která se bude jmenovat Československo. Z toho je mi smutno. Momentální zaslepenost vás dovede k tomu, že 3/4 lidi od vás nebudou chápat co se děje a co to je za hru, když na vás každou hodinu budou lítat grupy 30 lidí. A nakonec odejdou hrát radši něco jinýho. Ano BIA hraje tvrdě, hraje pvp, ale jenom protože to je nutnost v týhle hře, o tom ta hra je. To je endgame.
Díky za tvůj názor.
Ke Kejtíkovi
Dělal GM na serveru a dost nám pomohl, čekal jsem že je možná domluva.
K BIA na TerraSancta
Z počátku jsem BIA netrestal ale po nějaké době kdy napětí na serveru stoupalo a BIA dávala najevo že jen oni jsou nejlepší. Místo toho aby hráčům ukázala ferový boj a né např. v tlupě 5 vs 1 začala stoupat arogantnost a hráči začli odcházet. Tak jsem začal jednat a snažit se vyhovět všem, pro hráče PvP špatně samozřejmě.
Určitě jsem neříkal že na Terra zůstal někdo hrát kvůli mě, rozhodně né z BIA, sám si mi psal a víš že odpověd nebyla hned ano. Protože BIA když se někdo dotkne tak je pomstychtivá, jednou to tu taky zaznělo.
menší shrnutí TerraSancta
server, kde admini nehorázně supportí (výstavba hradu, přihrání ochrany, obrana hradu s admin postavou při JH, zavedení obchodu jenom pro jednu guildu, ZMĚNA PRAVIDEL) své kamarády. Server, kde nevíte jak se druhý den probudí psychicky labilní admin a nezruší vám x set hodin práce. Tam ani nechoďte stavět i když se to tváří tak friendly. Protože až se dostanete do fáze, že máte pěkně postaveno a začnete v tý hře hledat novou zábavu (pvp), tak se vám může stát, že s váma admin vysere.
K tomu bych dodal: Ano suportím to oč si hráči požádají, protože na serveru jsou lidi co chtějí víc než ničit. Proč bych je nepodpořil, nikoliv své kamarády. To že nejsou u BIA neznamená že mám na serveru hned 30 kamarádů.
Vysere? Nevím jak dlouho na serveru hraješ, nebo jak dlouho mě znáš, že to komentuješ tak jak píšeš. Ale vždy bylo všechno projednaný s hráčema. Proč bych měnil pravidla podle sebe. Pokud ano asi by tam nikdo nehrál, vid.. Nebo jako že bych si změnil pravidla aby bylo víc PvP a měl víc starostí. Jen tak protože sem se den předtim snažil odladit server aby ty sis mohl postavit zed. Zkus si založit vlastní server a zkus vyhovět celé komunitě. Vždycky se najde někdo který ty to bude hanit a uvidíme jak dlouho to sám ustojíš a budeš se obhajovat, protože každý vidí něco jinak než se zdá.
Přesně takový slova jsem měl když jsem byl na pozici hráče, "pohoda vole, ten si tu hraje na boha a akorád buzeruje"
MMO? Kde je?
Za půl roku až si na tohle vlákno vzpomenem u hraní Life is Feudal 7 (protože vývoj jde sakra dopředu) tak se tomu akorád zasmějem, protože to udělá každý hráč co sem vleze.
Díky za zábavu a popovídání