[CZ/SK] TerraSancta.cz [PvPvE] [Events-Obchod]

Moderator: Falkvard

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: [CZ/SK] TerraSancta.cz [PvPvE] [Events-Obchod]

Post by Sainse1 » 31 Aug 2017, 21:17

Hanz_knife wrote:Zase ten rozdíl mezi příčinou a následkem. Nějak ho tvá mysl evidentně není schopná pobrat.
Já se ti omlouvat nebudu, dokonce si troufnu tvrdit že ti to udělám znova až to budeš nejmíň čekat a ještě větší prasečinu. Po týhle komedii cos předved určitě jo. BTW varoval jsem vás že k tomu dojde. (to si vyřiďte mezi sebou)
Navíc zajímavý že ti najednou nevadí lidé...kteří řekněme mají pověst srovnatelnou s mou ale už nejsou BIA (a taky tě uráželi) ale hrát tam můžou...Hmmm... jinak kdy konečně vysvětlíš proč jsi teda nebanoval toho cheatera Kejtíka?


To nevím o kom mluvíš :D :D :D
Image

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [CZ/SK] TerraSancta.cz [PvPvE] [Events-Obchod]

Post by Haci » 01 Sep 2017, 04:48

Příčina a následek? dobrá, tak čti.. ;)

Nevím že tvá mysl nepobírá co sem po vás chtěl. Naříkej si tu jak chjceš. A dělej si prasárny jaký chceš, vlastně si mi rovnou odpověděl. Jsem rád že si nám tu napsal jakej budeš dělat bordel, je vidět že se BIA opravdu "změnila" jak tvrdila na setkání. ;) Je to jen Váš obraz a konec konců i to je důvod proč nechci takovou svoloč na serveru. Odrazování hráčů od hraní lifka, následně rozhádání komunity. Několikrát zopakováno klanem BIA a to nejen na serveru Terra.

Co se týká Kejtíka nebudu se tu zabejvat dva roky starou záležitostí jen protože nic jinýho nemáš a snažíš se zoufale kopat. Dám ti sem to co jsem už několikrát psal Pajkazed, evidentně čtete na forum jen co se Vám hodí do krámu.

Odpověd pro Pajkazed před pár dny, pro tebe nebude jiná... ;)
Ano u kejtíka bylo zjištěný že má nahozený staty, na to mu byl odebrán přístup ke GM a smazaná GM postava. Nikdy se už nezalogoval jako GM. Nevím co na tom nechápeš a co je ti vlastně do toho jak jsem to vyřešil. Hlavní je že jsem to vyřešil tak aby se to neopakovalo a nepoškozovalo to hráče na serveru. Vím že ty by jsi na toho hráče okamžitě zavolal mafii a nechal ho zlikvidovat, nebo na něho podal trestný oznámení za poškozování cizí věci??


Najdi si něco lepšího, než dva roky starou záležitost.. :D

At se daří ve tvém konání ;-)

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: [CZ/SK] TerraSancta.cz [PvPvE] [Events-Obchod]

Post by Haci » 21 Oct 2017, 08:59

EDIT: Změna IP LIF_2

Return to Česko slovenská diskusia