[CZ/SK] CzeCo

For the sole purpose of guilds recruiting members.

Sokarcz
 
Posts: 1
Joined: 18 Aug 2016, 15:10

[CZ/SK] CzeCo

Post by Sokarcz » 06 Dec 2016, 12:58

Image

Vítejte a buďte vítání !

Jsme herní komunita vzniklá v červnu roku 2015. Většina z nás jsou hrami prolezlí veterání, kteří vyzkoušeli velké a rozmanité množství titulů. Našim cílem je sdružovat české a slovenské hráče pro co největší zážitek z her a konkurenci schopnosti mezinárodním společenství.



Někteří z našich řad mají Life is Feudal: Your Own již od samého počátku vzniku tohoto projektu, což je již velmi dlouho s nadějí, že jednou slibovaná verze MMO opravdu vznikne. Dobře víte jako my, že ten okamžik nastal a jelikož i po tak dlouhé době se ke hře vracíme a jdeme čelit nástrahám středověku do nadcházející Bety, je zajisté vidět naše nadšení ze hry.


Plánujeme zajistit stabilní společenství, diplomacii a místo pro hru ať už více oddychovým či náročným hráčům. Víme, že v této hře je síla skupiny a aliance ovlivněna několika faktory a proto chceme vytvořit místo příjemné pro hraní. U nás to nejsou pouze slova o tom, jak co budeme nebo by se nám líbilo. Naše společenství má již zasebou i jiné projekty ve kterých pod naší hlavičkou prošlo přes 300-400 hráčů.


Nabízíme Vám možnost se přidat do naší společnosti a společně s námi si užít tuto komplexní hru ve všech aspektech. Jakým způsobem se své role v naší společnosti zhostíš necháme na Tobě.



Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo se budete chtít přidat
navštivte nás na:
TS server - 84.16.38.143
FB Stránka
Stránka a Forum v rekonstrukci

Return to Guild Recruitment

cron