Po dlouho odmlce, jsem získal trochu času zase na LiF. CZ/SK Servery co jsem koukal ztratily jak na kvalitě tak i na kvantitě.
Ale přesto vznikají nové a nové projekty.
Tenhle topic je takový souhrn všech vašich názorů, poznatků a doporučení ohledně všech CZ/SK serverů.

Za mě si myslím, že hezký projekt rozjel Český Pařan, pro ty co nevědí, je zde non-stop JH, ale všechno šlape v rámci Role-Play, tudíž pro lidi velmi zapálené do středověku, je to nejspíše vhodný server.
Podobný projekt má Kingland RP server, kde ale není nonstop JH a nedostal se zatím tolik do podvědomí.
Server CZ/SK Paradise for PvE, je samozřejmě pro lidi co si chtějí v poklidu stavět, takže i tato možnost se naskytne v CZ/SK komunitě.
Poslední server momentálně se největší populací je nejspíše Bohemia, kde jsem jak je v mém zvyku zabanovaný

Server TerraSancta momentálně mimo provoz kvůli mnoho projektům, který si vyžadujou větší péči. Byl a bude kvalitní server dle mého názoru. Nicméně admin serveru je můj spoluhráč, tudíž se nechci vyjadřovat, aby se tu někdo neodkazoval na reklamu. Díky
Řada na Vás