Moderator: Falkvard
WhiteNorda wrote:Vaše snaha o to být součastí CZ/SK je pouze sobecká .
Snažíte se po všem zlém co jste kdy udělali tvařit furt jako mistři světa už jenom kvuli vlivu a náboru ...
Zastupitelé československých komunit vidí průběh MMO jako ostatní jejich konkurenti, proto nám nedělá problém spojit se a vytvořit naký celej jako československá komunita ...
Vy žádná CZ/SK komunita nejste, to že tam máte české a slovenské hráče neznamená že vám jde o to aby jste tady něco vytvořili pro naše hráče jak se vždycky nakonec ukáže ...
Jste součastí vaší aliance která vám nedovoluji nic jiného dělat natož podporovat CZ/SK komunitu, tvářite se jen na oko že něco děláte pro dobro nás všech ...
CSK - ČeskoSlovenské Království je uvedeno bez vaší audience z jasného důvodu nesouhlasíte z našimi podminkami které jsme na té poradě odsouhlasili k jednání ...
KONEC
Martinkardos83 wrote:Dobre, tak ja sa teda pokusim zhrnut navrhy, ktore na porade padli a ako vyzerali z nasho pohladu.
Navrh WhiteNorda: Klan CSK vlastny claim, ostatny guildy ktore sa nechcu pridat k CSK ale maju zaujem fungovat medzi cz/sk hracmi si mozu postavit vlastny claim a budu vazalmi klanu CSK, ktore bude na vrchole organizacie.
Navrh Alan: Jeden velky claim kde vsetci budu fungovat v jednom claime a jednotlive skupiny hracov, ktore sa do claimu pripoja budu rozdelene podla povolani, neviem presne ci to mal na mysli , ze Nordova guilda bude stavat, hraci okolo Haciho budu robit carpentry atd., alebo kazdy hrac si vyberie preferovane povolanie, ja osobne tam pri tomto navrhu mam vela otaznikov a neviem presne ako to vsetko myslel do detailu, takze to necham otvorene
Navrh Haci: to si presne nepamatam ku ktoremu navrhu sa priklonil , ale mal som pocit ze to bolo niekde medzi navrhom Whitenordu a Alana a ziadny konkretny navrh myslim ze nezaznel
Navrh BIA: Klan BIA umozni stavbu hradov jednotlivym guildam cz/sk komunity v zone vplyvu aliancie Blood pact (BP), pricom sa stanu vazalmi klanu BIA a clenmi aliancie BP, mozu si stavat vlastny hrad, budovat vlastnu organizaciu, fungovat ako samostatna jednotka, bude im poskytnuta vojenska a ekonomicka pomoc, jedine co stratia je moznost samostatne vyhlasovat vojnu a uzatvarat spojenectvo s inymi guildami.
Navrh Versus: Nemaju zaujem fungovat v spolocnej cz/sk komunite, pretoze globalna politika im nic nehovori a jednoducho ked budu chciet na niekoho zautocit, tak zautocia bez toho aby sa zaujimali o koho sa jedna, s tym ze nema problem ci uz podporit alebo zautocit na ktorukolvek stranu
Navrhy jednotlivcov: Tam myslim ze sa to rozoberalo v zmysle uz spomenutych navrhov
Samozrejme pokial to nie je uplne presne sa ospravedlnujem a doplnte na co som zabudol.
Upozornuji : Nevěřte jejich propagandě !!! Česká komunita mezi sebou jednat umí a má své zástupce v každém sektoru, jen jeden tento akcept nedokáže příjmout, ten co si nejvíc myslí což je samozřejmě Bia .
Náš cíl je mít jednotnou Komunitu. Proto také jsme tak různorodí ale všichni, vídí jedno a to samé .
"Což se o jiném říct nedá ."
Vaše snaha o to být součastí CZ/SK je pouze sobecká .
Snažíte se po všem zlém co jste kdy udělali tvařit furt jako mistři světa už jenom kvuli vlivu a náboru ...
Začni pracovat na sjednocení a nepiš sem hloupé posty. Tím ničeho nedosáhneš.
Hanz_knife wrote:Tak já teda nevím o co komu jde, na schůzi jsem nebyl protože jsem prostě nemohl, ale měl jsem dojem, že konečně to směřuje k postupnému alespoň částečnému usmíření a teď zase tohle? Další shitpost? Proč? Proč to chcete furt nějak hrotit a lámat přes koleno?Upozornuji : Nevěřte jejich propagandě !!! Česká komunita mezi sebou jednat umí a má své zástupce v každém sektoru, jen jeden tento akcept nedokáže příjmout, ten co si nejvíc myslí což je samozřejmě Bia .
Co to jako je za blábol? Jaká zase propaganda?Náš cíl je mít jednotnou Komunitu. Proto také jsme tak různorodí ale všichni, vídí jedno a to samé .
"Což se o jiném říct nedá ."
A tohle??? Vám už totálně všem jeblo? Ok Kazar se k něčemu měl vyjádřit jak jsem pochopil, dosud se nevyjádřil (asi proto že má práci a potomka???), ale proto hnedka musíte vytvářet další šitovací post? Spěcháme někam? Nebylo by lepší mu třeba dát vědět a do postu třeba zatím nějak neutrálně napsat že BIA se dosud nevyjádřila? To jako kdybychom se eventuelně konečně na nečem dohodli a pak bychom pár dní neměli čas nebo náladu to řešit tak byste z nás kvůli tomu zase dělali nepřítele číslo 1? Omlouvám se, v poslední době jsem na tomto fóru spíše zdrženlivější a snažím se nebýt ani zbytečně agresivní, ale u tohoto si prostě nemůžu pomoci, bije to do očí. K pár věcím mi ještě dovolte se vyjádřit:Vaše snaha o to být součastí CZ/SK je pouze sobecká .
Lidé jsou různí, ale sáhněte si do svědomí jestli vy taky občas nerobíte věci kvůli náboru, jestli taky nemáte v guildách řekněme pár lidí kteří si arogancí nevidí ani na špičku nosu? Nikdo vás opravdu nenapadá?
Když to řeknu hnusně a čistě jen soukromě za sebe svůj názor, my v současné době být součastí CZ/SK komunity ani nemusíme, přesto se o to snažíme. Proč? Troška naivního vlastenectví možná? Sám nevím co mě drží stále při myšlence dát nějak do hromady tuhle partu internetových hooligans.Začni pracovat na sjednocení a nepiš sem hloupé posty. Tím ničeho nedosáhneš.
Ano, ale vztáhněte si to prosím i na sebe.
Poslední věc co nechápu je, proč lidi kteří stále praví něco ve smyslu "je to jen hra" stále omýlají nějaké "prohřešky z minulosti."Kdybych to měl všechno řešit tak jak vy tak bych se nesměl bavit snad s nikým protože buď on mně nebo (to spíš ) já jemu uškodil. Sainsemu jsme dobyli hrad, Henrymu chtěli rituálně popravit syna , dalším vypálili hrad a přesto se mi nezdá že by ke mně a dalších pachatelům chovali tak hroznou nenávist jako je od některých vidět tady na fóru. Zvláštně vtipné to je od lidí co mají nahráno pár hodin a biu jakživ nepotkali.
Haci wrote:WhiteNorda wrote:Vaše snaha o to být součastí CZ/SK je pouze sobecká .
Zastupitelé československých komunit vidí průběh MMO jako ostatní jejich konkurenti, proto nám nedělá problém spojit se a vytvořit naký celej jako československá komunita ...
Vy žádná CZ/SK komunita nejste, to že tam máte české a slovenské hráče neznamená že vám jde o to aby jste tady něco vytvořili pro naše hráče jak se vždycky nakonec ukáže ...
Jste součastí vaší aliance která vám nedovoluji nic jiného dělat natož podporovat CZ/SK komunitu, tvářite se jen na oko že něco děláte pro dobro nás všech ...
CSK - ČeskoSlovenské Království je uvedeno bez vaší audience z jasného důvodu nesouhlasíte z našimi podminkami které jsme na té poradě odsouhlasili k jednání ...
KONEC
Do puntíku, JE TO TAK!
2. V Nordově egu není problém. Problém je ve tvém egu. Norda vnímá hráče kolem sebe a prosajuje jejich požadavky. Ty vnímáš zahraniční komunitu a prosazuješ jejich požadavky. Proto má nárok s podporou čechoslováků na to aby se označoval za CZ/SK. Protože on je prostředníkem a CZ/SK komunitou.
3. Při pondělním setkání převahovala většina z BIA, moc jsem nepostřehnul z vaší strany slova CZ/SK. Převážně tam padalo slovo BIA. To mě vede k závěru. Byla to od vás pouze propaganda, jak si argumentama očistit jméno, nebo to byl nábor.
Falkvard wrote:I kdyby byly všechny ty nesmysly o náboru a propagandě pravdivé
Falkvard wrote: kde je psáno, že sjednocená CZ/SK komunita nemůže fungovat v rámci mezinárodní aliance?
Falkvard wrote: Snažíme se dostat celou CZ/SK komunitu pod jednu vlajku.
Falkvard wrote: A co děláte vy?
Kazar wrote: jediné čo si videl je to ako ti 10+ guild o ľudoch 50+ vyhlásilo vojnu
Haci wrote:1. Klamání je tvůj obor. Tobě nezáleží na CZ/SK komunitě. Vy nejste CZ/SK komunita. Ty totiž nejsi schopný podpořit československé národy a radeji utíkáš k zahraniční komunitě. A to už od počátku. Nezáleží na tom kdo setkání svolal. Záleží na tom kdo všechno měl snahu přijít. Tak tu netrvd že někdo nemá snahu.
Prvotní nárvhy na sjednocení bylo od nás, to nebylo akceptovaný.
2. V Nordově egu není problém. Problém je ve tvém egu. Norda vnímá hráče kolem sebe a prosajuje jejich požadavky. Ty vnímáš zahraniční komunitu a prosazuješ jejich požadavky. Proto má nárok s podporou čechoslováků na to aby se označoval za CZ/SK. Protože on je prostředníkem a CZ/SK komunitou.
3. Při pondělním setkání převahovala většina z BIA, moc jsem nepostřehnul z vaší strany slova CZ/SK. Převážně tam padalo slovo BIA. To mě vede k závěru. Byla to od vás pouze propaganda, jak si argumentama očistit jméno, nebo to byl nábor.
4. Kazare, pracuješ s lidma nejsme tvé loutky. Máme své názory a své představy. Ve tvém posledním příspěvku vytahuješ minulost ty sám.
No, věci jsou zřejmé a ty to víš.
Cirdo wrote:Kazar wrote: jediné čo si videl je to ako ti 10+ guild o ľudoch 50+ vyhlásilo vojnu
Uz nepises ze sa za nich hned postavili ich spojenci a na oplatku Vam vyhlasilo vojnu 10+ guild o 100+ ludoch.
Falkvard wrote:I kdyby byly všechny ty nesmysly o náboru a propagandě pravdivé - kde je psáno, že sjednocená CZ/SK komunita nemůže fungovat v rámci mezinárodní aliance? A jaký je v tom problém? I kdyby byla pravda, že se každého snažíme dostat k nám do klanu, nebo aspoň zvazalizovat - co na tom? Snažíme se dostat celou CZ/SK komunitu pod jednu vlajku. A co děláte vy? Šíříte tu pomluvy, mluvíte o nás tak, že nejsme součástí CZ/Sk komunity, a především se snažíte nás poštvat proti sobě. Obecně se snažíte Cz/SK komunitu rozvrátit.
Mluvíte tu za skupinu Versus, že je součástí vaší komunity - což teď její zakladatel vyvrátil.
Na co si tu sakra hrajete? O co vám jde? Když jste v pondělí přišli na setkání, myslel jsem si, že jste měli zájem o spolupráci, ale teď vidím přesný opak.
Cirdo wrote:Uz nepises ze sa za nich hned postavili ich spojenci a na oplatku Vam vyhlasilo vojnu 10+ guild o 100+ ludoch.
Zo sirsieho pohladu im (spojenscom CSK) to vyhlasenie vojny ale prislo vhod. Pretoze mali aspon zamienku ist pustosit BP (BloodPact, alebo ako sa to nazavaju ta alianca pod ktorou je BIA).
V tomto BIA zohrala ulohu uzitocneho hlupaka a ich spojenci im zato asi musia dakovat ....
Cirdo wrote:Falkvard wrote:I kdyby byly všechny ty nesmysly o náboru a propagandě pravdivé
A oci si kde nechal? Prezri si forum, to je toho plne. Samozrejme kazdy to vnima inak. Ani Nacisti tie svoje nesmysly o nadradenosti rasy vtedy nepovazovali za nesmysly.Falkvard wrote: kde je psáno, že sjednocená CZ/SK komunita nemůže fungovat v rámci mezinárodní aliance?
Nikde to nieje psano. Davas otazku, ale stacilo keby si sa nad odpovedou sam zamyslel. Potom by ti doslo ze sa pytas hluposti.Falkvard wrote: Snažíme se dostat celou CZ/SK komunitu pod jednu vlajku.
A aka je to vlajka? BIA vlajka? A co je to ta BIA? Bolivia? Co to ma spolocne s ceskom a slovenskom? To sa rovno cz/sk moze sjednotit pod Rakuskou vlajkou.Falkvard wrote: A co děláte vy?
A co delate vy? Hned potom co vznikla dalsia cz/sk guilda na MMO, prve co ste spravili je vyhlasili jej vojnu a postvali proti nej aj dalsie guildy. Ziadn pokus o komunikaciu a uz vobec nie spolupracu, BUM hned vojna.Kazar wrote: jediné čo si videl je to ako ti 10+ guild o ľudoch 50+ vyhlásilo vojnu
Uz nepises ze sa za nich hned postavili ich spojenci a na oplatku Vam vyhlasilo vojnu 10+ guild o 100+ ludoch.
Ale vsak sa dalej hadajte a bojujte si tie svoje zabo-mysie vojny.
Filipsss wrote:...rozpravky...
...vymysly...
...polopravdy...
Martinkardos83 wrote:Cirdo ty si riadne mimo pretoze klames. Zacnem od konca.
Martinkardos83 wrote: Dalej neklam ze hned ako vznikla , vojny sa vyhlasovali po tyzdni fungovania MMO ked sa uz konecne dali nastavit standings
Martinkardos83 wrote: Bola vyhlasena na zaklade vzajomneho standings CSK a Masons,
Martinkardos83 wrote:
Dalej ku skratke BIA. Ty nemusis vediet co znamena pretoze ta to ani nezaujima,
Martinkardos83 wrote: Vies cely tvoj prispevok je zalozeny na tvojich subjektivnych pocitoch alebo pocitoch niekoho ineho ale s pravdou nema nic spolocne.
Cirdo wrote: CSK a Masons tou dobou nemali ziaden oficialny standing.
Cirdo wrote:Aha, to je fajn. Ucil si sa citat? Urcite ano. Ale ucil si sa citat pozorne?Cirdo wrote: CSK a Masons tou dobou nemali ziaden oficialny standing.
A bol neutral aspon este tyzden potom.
To ze maju taky standing TERAZ je ine. Hlavne ze ma osocujes z klamstva.
Cirdo wrote:Filipsss wrote:...rozpravky...
...vymysly...
...polopravdy...Cirdo wrote:To ci si tam popisal su ale pekne bachorky, urcite zato dostanes pochvalu od nadriadenych.
Podobne drizty si moze vymysliet hocikto a prezentovat ich ako pravdu, to ale z toho pravdu neurobi.
Martinkardos83 wrote:Zase klames. Vzajomny standings CSK a Masons je friendly. V tomto momente je tak nastaveny. Tak uz naozaj prestan klamat. Dal som ti link tak si naklikaj co potrebujes vediet a az potom pis. Neprehanaj, neklam ale pis tak ako to je. A este ku tej skratke. http://www.biaclan.cz/ Tam najdes myslim vsetko co chces o klane BIA vseobecne napisane. Budem rad ak ten link otvoris a precitas si veci tam napisane.