CZ/SK komunita na MMO existuje

Moderator: Falkvard


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 14:22

Jo dostali jste BAN a nechapu tedy o co vam jde ? Mate Ban ve hre kterou mate radi a kdyz jste takovy bojovnici a stavitele tak se urcite chytnete nekde jinde . Ale paltim server a o tom co se na serveru bude dit rozhoduji ja a Zlatas . Zaridte si svuj server roky se o nej starejte a pak si ho nechte x vybit nejakou guildou , kteri delaji vse proto aby nasrali hrace . Pak se muzeme bavit o smyslu techto vasi komentaru. A chuto ja osobne se tesim jak me budes zabijet v MMO , jelikoz ja nejsem psychicky tolik zavisly na teto hre abych musel nekomu vyhrozovat i vdalsich hrach , ale i to je taktika BIA clanu sdruzovat lidi , kteri sami o sobe nemaji velke mineni a ve hre si leci sve pohnute myslenky . Prisli jste s tim aby jsme zapomneli na svary , ktere probehli mezi vsemi hraci , ale vy sami osobne to berete tak jak vidime . Omlouvam se za chyby ale snad bude srozumitelne co jsem tim chtel rict
Alan Admin Bohemia


GeorgeBia
True Believer
 
Posts: 9
Joined: 14 Dec 2016, 19:26

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by GeorgeBia » 22 Jan 2017, 14:28

nasrali hrace?nebo spis ze neumej prijmout porazku to je dost podstatny rozdil cekal sem od tebe vic alane a hlavne ta anketa vase jak v bolsevickem provedeni onas bez nas skvele tleskam ti :)

User avatar
Hanz_knife
Devoted Believer
 
Posts: 70
Joined: 10 Jul 2015, 10:43

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Hanz_knife » 22 Jan 2017, 14:35

Alane, Alane....O to ale přeci vůbec nejde....Jde o to že ty se chováš jak kamarád, jo dobrý nevadíte, haha dobrý, jé biu jde někdo zničit ha ha chi chi ale pak vrážíš kudlu do zad jak největší grázl. Já tě chápu, máš server, platíš si ho, je tvůj, jasně to respekjtuju, ale tak sakra příště řekni na rovinu nechci vás tam vaše pvp odrazuje lidi a nikdo se asi zlobit nebude. Za jaké porušení pravidel jsem dostal BAN? Čím jsem odrazoval lidi mimo PVP a to i jen během JH? Za co dostala noumenka, pajkazed a další? Mám rád jednání na rovinu a ne takové špíny.
"Jistě, byl to narušitel a nejspíš vrah a s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou děti."

User avatar
Noumenka
True Believer
 
Posts: 6
Joined: 10 Jun 2016, 19:24
Location: Czech Republic

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Noumenka » 22 Jan 2017, 14:45

Taky by mě zajímalo za co máme ban. Za co mam já ban?Jaj asi za to že sem bia že?

User avatar
Caffe
 
Posts: 47
Joined: 19 Jan 2016, 18:03

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Caffe » 22 Jan 2017, 15:10

Noumenka wrote:Taky by mě zajímalo za co máme ban. Za co mam já ban?Jaj asi za to že sem bia že?

Jasné že za to , za nič ine. Najlepšia bola tá anketa v ktorej sa ani nedalo hlasovat. Mne osobne vyhodilo , že už som hlasoval bez toho aby som sa jej zúčastnil. Ale to je v pohode. To čo si napísal Alan sú všeobecné prázdne reči. Neporušili sme žiadnym spôsobom tvoje pravidlá, aby si nám udelil ban ako celej guilde. To je len tvoja úbohosť a tvoja pretvárka. Ani si nepipol v pondelok na ts niečo o tvojom servery, len si sa tváril aký sme všetci tvoji kamaráti. Napíš sempreco tá anketa vôbec vznikla. To už nenapises. A teraz ako čo. My tam nie sme tak na tvojom servery už bude mier. Všetci sa postavia do kruhu a budú spievať piesne. Sám uvidíš , že do mesiaca tam budeš mať 5 ľudí aj bez toho aby sme im dobyli hrady. Potlapkajte sa s Hacim po pleciach aký ste borci ako ste nám to ukázali ako sa to má hrať. A teraz príde Kutasjarda a všetkým nám povie ako nás má rád , pouci nas ako to mame hrat a ako hrady stavat tak aby ich ubranil aj pytomec.


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Chuto » 22 Jan 2017, 15:13

Alan, ja sa ti nevyhrážam,
len ti oznamuje čo ťa čaká a všetkých tých neborákov, čo nablázniš aby boli s tebou. Tam sa už nebudeš môcť schovávať za to že si admin, už nebudeš mať svoje banhammer, vrátiš sa na LIF-YO, a späť do zabudnutia

Ak niečo nemusím, tak sú to títo "badmini", ktorí robia všetko preto aby si okolo seba udržali svoju kliku pritakávačov a posluhovačov :bad:


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Chuto » 22 Jan 2017, 15:19

Celý server vedel, kde bude naša hŕstka statočných bojovníkov útočiť aspoň deň dopredu... takto tí "tvoji" ľudia spolupracujú?? to som zvedavý, čo budete robiť na MMO keď na niektorú z vašich spriaznených gíld niekto zaútočí.. pojdete tam 2-3x umrieť ako Ironcladi so Šiestym rádom a potom sa z diaľky budete pozerať, ako vaši spojenci padnú a hovoriť si.."uf..ešteže sa to nestalo nám"

Čo sa týka Ragnarokov, bojovali statočne až do konca.
Zvlášť vyzvihnem Kematiana, ktorý neváhal a stále na nás aktívne útočil mimo opevnenia aj keď vedel, že ide na smrť. Tak by to malo byť. Majú náš rešpekt. To že prehrali bol nedostatok bojových skúsenosti. Niet sa čo čudovať že ich nemali kde získať keď hrali na Tvojom serveri. Dostali tvrdú lekciu a verím, že im pomôže pri stavbe ďalších hradov, budovaní opevnení a svojho ďalšieho rozvoja.


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 15:37

v Ankete se dalo hlasovat tak nechapu proc tu brecite . a stejne tak vase nazory a ptate se proc a za co jste dostali BAN za to ze vas vetsina hracu na serveru nechtela . co na tom je k nepochopeni ?


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 15:45

a jeste se vratim k CHutovi ty osobne jsi delal vse aby jsi na sebe stahnul pozornost novych hracu jsou to hraci kteri hraji do 100 hodin a ty je chodis rekillovat ? proc to ti jako nestaci hraci kteri maji 1000 hodina a vic , kteri maji zbroj aby to byl rovny boj kdy jsi se ty osobne postavil takovym utokum , jo postavil treba Grynovi , nebo Nemelesovi a kdyz jsi dostal na prdel tak jsi utekl , ale oni te dal nehonili jako ty zabijet hrace i kdyz uz neutoci a odchazi . Proste tva taktika o sjednoceni komunity , ajko ostatnich lharu s BIA clanu je neskutecna . Proste jste dostali BAn a dal to nechci resit . Za prve jste uzasni stavitele a bojovnici , prisli jste na Bohemku a zabrali hrad ktery byl prazdny , proc ? Protoze vas opustil Vas vas rodny stavitel a vy si nedokazete sami nic postavit , pro jistotu jste si claimly i druhy hrad aby jste meli kam utect a nezacinali od zacatku jako ostatni , je mi vas lito myslel jsem ze mate trochu vetsi dustojnost a nebudete plakat , ale proste vas na ceskych serverech nechteji hraci a to se i reklo a tak jsem udelal , rozhodli hraci a zastavil jsem vas driv nez jste vymlatili cely server . Proste a jednoduse proste protoze to chtela vetsina . Brecite jak male deti ze jim nekdo rozbil babovicku, la eme osobne je jedno jestli me budes killovat je mi to u zadku , jelikoz nejsem zavislak na teto hre , jako vy . jednoduche vysvetleni .


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Chuto » 22 Jan 2017, 15:48

Ban sme dostali preto, lebo sa tvoji patolízali báli, že napriek tomu, že boli v početnej výhode mnohokrát 2-3 násobnej oproti nám, by prehrali. A keďže náš hrad bránili menej početní ale nikdy sa nevzdávajúci bojovníci a bojovníčky bol nedobytný a jediný spôsob ako ho mohli dobyť bol, že admin nás zabanuje a zničí monument, a mrchožrúti si podelia svoju korisť. Len admin je taký manták, že keď už niečo robí tak to neurobí poriadne a nevybanuje komplet všetkých. A dojde tam sám statočný enerťák a pobije tam 4 mrchožrútov, z toho dvoch s debuffom....
každopádne to svedčí o schopnostiach /či už adminských/ alebo bojových jeho i jeho prisluhovačov :D


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 15:53

chuto ty jsi fakt ubozak !

User avatar
Hanz_knife
Devoted Believer
 
Posts: 70
Joined: 10 Jul 2015, 10:43

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Hanz_knife » 22 Jan 2017, 15:56

Můžeš si to brát jako výhru, můj nedostatek argumentů nebo já nevím co. Mně to bude ale fuk. K tvému příspěvku je třeba jen napsat že ubožejší příspěvek jsem dlouho nečetl a ani ten delší komentář si dle mně nezaslouží jak moc je ubohý. Sbohem, třeba se ještě setkáme v MMO ale to už místo vstřícné ruky nabízející trnitou cestu smíření budu držet pouze meč připravený setnout hlavu každému křivákovi v cestě.
"Jistě, byl to narušitel a nejspíš vrah a s takovými se musí jednat bez milosti. To není jako práce s buzolou děti."


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Chuto » 22 Jan 2017, 15:57

A čo sa týka zjednocovania komunity... áno..mali sme o to úprimný záujem..ale už vidíme, že z vašej strany záujem bol len o to, aby na vás BIA a tým pádom aj BP neútočil a aby si vaši patolízali mohli v kľude stavať a hrať si svoje, pritom platiť akože spojencom Masonom dane aby mali kľud od nich a v prípade útokov od BIA sa mohli aspoň na niekoho spoľahnúť že im v prípade ozajstnej núdze prídu napomoc.

BIA sa Masonov a ich spojencov nebojí, majú náš rešpekt tak ako my máme ich. Na rozdiel od vás.
Ale to je niečo čo tebe nič nehovorí

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Kazar » 22 Jan 2017, 16:01

Teraz nechápem prečo si sa dva roky s nami "bratríčkoval" a hovoril ako si s nami, lebo teraz si sa nakazil syndrómom.

Chuto mal asi najviac killov na celej Bohemke a že on nevie bojovať a zdrhá... asi nevieš rozoznať medzi "tactical retreat" a "run for your life".

Poviem ti tu jednu vec, ty resp. vy máte strašný problém vyjadriť sa v množnom čísle. Je vidno že si každý zastávate SVOJ postoj a nie nikoho iného. Jedine SVOJ. V tom sa radikálne líšime. Je pekne keď bude "tvoj" človek vidieť že riešiš dôležité rozhodnutie a vyjadruješ sa len sám za seba. Odbočil som späť k téme.

Kto nás opustil ? To len jeden človek dokáže postaviť hrad ? Nebuď naivný. My si naopak vieme uľahčiť robotu, ktorú si vy len komplikujete tako in-game tak aj v politike a v spolupráci (tam si ju nie len že sťažujete ale znemožnujete).

My že plačeme ??? My sme sa už utopili vo vašich slzách na každom cz/sk servery čo sme boli. Na každom museli použiť "mighty ban-hammer" aby slzy ustáli. Nám nikto nič nerozbil neviem či si bol na JH ale nám nepadol ani kameń z hradieb. Neviem čo zase preháňaš...

My sme chceli tak ako povedal hanz podať ruku a uzmieriť sa, na oplátku sme dosatli pľuvanec do ksichtu a ľudia stále za nami chodia že či by to stále nebolo možné alebo že kde je problém. Myslím si že sa stačí pozrieť ako sa k nám chováte všade kde len prídeme a odpoveď nájdu sami. Spolupráca asi nebude možná s takými ľudmi ktorý nám neustále všade pľujú pod nohy a do tváre. Každý normálny človek s ktorým sa dá rozprávať má dvere otovrené, ale toto nie !
Ave BIA


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 16:02

proc tady mluvis me a Masonech , jsi normalni ja jsem jeste v MMO nebyl tak tve reci jsou uplne scestne


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 16:07


CONTENTS OF THIS POST HAVE BEEN HIDDEN DUE TO OFFENSIVE ATTITUDE

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Kazar » 22 Jan 2017, 16:11

Alan toto už preháňaš. Nikto sa ti na fb nevyhrážal.
Ave BIA


Frazer
True Believer
 
Posts: 28
Joined: 30 Mar 2016, 17:28

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Frazer » 22 Jan 2017, 16:11

At ti praskne ještě další žilka Alane, za to jakej si hajzl. Odcházíme z toho tvýho serveru taky.


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 16:12

ty mluvis za vsechny ? ty kterej nevi ze mu odesli hraci ? to svedci o tve inteligewnci , aj bych za sve lidi do ohne nestrcil , lae tohle co mi napsali nebudu resit ja , ale nekdo jiny , jelikoz tohle je opravdu na hranici


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Chuto » 22 Jan 2017, 16:26

Alan, nemôžeš bojovať proti našim "hlupym komentarom" preto, lebo je to pravda :shock:
a pravda vždy zvíťazí nad "lží a nenávistí" ktorú šíriš ty a tvoji priatelia


Frazer
True Believer
 
Posts: 28
Joined: 30 Mar 2016, 17:28

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Frazer » 22 Jan 2017, 16:32

Alanpc wrote:koukam ze sam proti vam bojovat ani ve vasich hloupych komentech nemam sanci , vsichni tvrdite ze je to hra , ale placete jak male holky. Myslel jsem ze jste normalni a nekolik z Vas jsem mel i Na facebooku , ale vyhrozovat si v normalnim zivote nenecham , Tak a ted me dobre poslouchejte vy dva zmrdi co mi vyhrozujete na Facebooku ! Zkurvence jeste jednou si otres tu tvou skurvenou tlamu o me a moji rodinu a najdu si te at mi to muzes rict osobne , neser me ty kundo , nebo rozpoutam opravdu , zlo jste banda curaku co nedoklaze unest ze vas nekdo vyhodi ze serveru , tak me prestante srat . Nebo opravdu uvidis jak jednoduche je ujet 2000 km abych si te nasel , to jeste nevis co jsem za mrda ja! tak a okamzite porestante vy dve BIAcky mrdky!



Takovýhleho leadera bych chtěl mít, Československé království čekají krásné časy :D:D


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 16:48

Jakykoliv dalsi kontak se mnou ze strany BIA je nezadouci . Sve jste udelali a ti co se dopustili te chyby poznaji , jelikoz onu zalezitost bude resit jinde . Nikdy nedopustim aby se mi nekdy nekdo navezl do me rodiny takovym to stylem. Nevim jak by vam se libilo kdyby jste nedokazali odlisit hru a realny zivot a napsat neco takoveho a vyhrozovat !


Frazer
True Believer
 
Posts: 28
Joined: 30 Mar 2016, 17:28

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Frazer » 22 Jan 2017, 16:50

Jestli myslíš rodinu hráče na Bohemce, tak se nedivim :D


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 16:54

Frazer nezlehcuj opravdu zavaznou situaci . Jestli si myslis ze tvymi hloupymi vtipy zlehcis situaci tak jsi na omylu ja jsem pevne rozhodnut toto resit jinak nez jen hloupymi vzkazy na nejakem topicu mezi hraci BIA . Jen jsem vas chtel upozornit ze tohle jste opravdu posrali a vase jednani ponese nasledky , az bude cas zverejnim presny obsah one vyhruzky a to vam neudela dobrou reklamu jak hloupy clovek muze byt .


Filipsss
Beta Tester
 
Posts: 85
Joined: 16 Feb 2016, 21:35

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Filipsss » 22 Jan 2017, 16:55

Alanpc wrote:Jakykoliv dalsi kontak se mnou ze strany BIA je nezadouci . Sve jste udelali a ti co se dopustili te chyby poznaji , jelikoz onu zalezitost bude resit jinde . Nikdy nedopustim aby se mi nekdy nekdo navezl do me rodiny takovym to stylem. Nevim jak by vam se libilo kdyby jste nedokazali odlisit hru a realny zivot a napsat neco takoveho a vyhrozovat !


Máš nejaký dôkaz ? Len tu prskáš, že sa ti BIA vyhráža IRL. Ide o to, že nás obviňuješ a pritom tu nevidím žiadne konkrétne spomenuté mená... Ale my sme na to už zviknutý... Nedávno sme zistili, že sa za nás niekto vydáva na inom CZ serveri a robí tam nábor pod menami ako "kazar" "chuto" atd...


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Chuto » 22 Jan 2017, 16:58

Neviem či je to výmysel alebo čo alan, ale nikto od nás ti nič na fb nepísal. Z našej strany boli snahy o kontakt len si na každého kto tam prišiel začal kričať a nadávať a následne zabanoval.

Takéto chovanie je každopádne ak sa skutočne stalo neprípustné.
Pošli nám mená tých ľudí a pomožeme túto záležitosť poriešiť.


Zlatas
True Believer
 
Posts: 14
Joined: 30 Jan 2016, 13:23

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Zlatas » 22 Jan 2017, 17:23

Frazer wrote:At ti praskne ještě další žilka Alane, za to jakej si hajzl. Odcházíme z toho tvýho serveru taky.

Tak vy jste stejně včera při hodince pomáhali BIAkům tím že jste odpoutávali pozornost aby Z šestého řádu nemohli pomáhat Ragrarokům při obraně města. to samé Versus jak útočili na Ironclad. Bez toho byste byli v prdeli


Zlatas
True Believer
 
Posts: 14
Joined: 30 Jan 2016, 13:23

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Zlatas » 22 Jan 2017, 17:26

Zlatas wrote:
Frazer wrote:At ti praskne ještě další žilka Alane, za to jakej si hajzl. Odcházíme z toho tvýho serveru taky.

Tak vy jste stejně včera při hodince pomáhali BIAkům tím že jste odpoutávali pozornost aby Z šestého řádu nemohli pomáhat Ragrarokům při obraně města. to samé Versus jak útočili na Ironclad. Bez toho byste byli v prdeli

Pardon biáci by byli v prdeli


Chuto
Beta Tester
 
Posts: 103
Joined: 04 Feb 2016, 02:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Chuto » 22 Jan 2017, 17:31

to je všetko o politike... Ironcladi nasrali Sainsa.. nieje sa čo čudovať že na nich šiel ked boli takí sráči a nešli von ked Sainse chcel

ale to určite bolo dohodnuté od BIA....

pritom Sainse vie že sme sa medzi sebou zabijali a bol to dobrý boj


ale ako hovorím.... nerozmýšlate pri tom čo robíte a potom vaše zblúdilé, nekooordinované, arogantné jednanie plné iba silných rečí vedie k tomu čo ste videli na bohemke


Frazer
True Believer
 
Posts: 28
Joined: 30 Mar 2016, 17:28

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Frazer » 22 Jan 2017, 17:32

Zlatas wrote:
Zlatas wrote:
Frazer wrote:At ti praskne ještě další žilka Alane, za to jakej si hajzl. Odcházíme z toho tvýho serveru taky.

Tak vy jste stejně včera při hodince pomáhali BIAkům tím že jste odpoutávali pozornost aby Z šestého řádu nemohli pomáhat Ragrarokům při obraně města. to samé Versus jak útočili na Ironclad. Bez toho byste byli v prdeli

Pardon biáci by byli v prdeli



To že sme si jeli někam zabojovat s klukama, který nám byli na pomoc proti případnému útoku, a vy z toho hned vidíte pomoc BIA ... fakt si zameťte před vlastním prahem.

Return to Off Topic