Petros133 wrote:Jj, znám BIA z vyprávění. Ale né že vítězí na zahraničních serverech, spíš tam dostává na prdel.. Proto mi sere jak se tu povyšujete. A děláte BIA ostudu, vytvořit BIA dalo někomu práci a vy se jen vezete a ničíte to jméno.
Máte holou prdel a děláte ze sebe BOHA. Trocha pokory by neuškodila, možná proto zahraniční komunita funguje. Vždyť si to tu přečti, vždyť to nemá hlavu ani patu. Pokud takhle hejtíte admina, tak se nedivím že vás všechny odjebe do prdele. Já i ty bys udělal to samé.
Na to jak píšete že jste velký bojovníci. Bojovník přijde, rozseká sráče a jde, né že pak sere slova a nadává kolem. Myslel sem že je BIA víc profesionální v lifku.
Takovej chaozZzZzZ sem snad ještě nikdy neviděl. Vůbec není zřejmý kdo je vůdce BIA v lifku. Překřikujete se tu a nemáte jednotný názor.
Vůbec bych nechtěl vidět vás ve hře v global chatu, to musí bejt smršť.
Ted tu napíšeš že to jsou hajzlové, no ty vole. Co to jako je?
Vy jste taky čůráci Řeší to slovo ted něco? Jen to vyustí k další hádce Jen já sem tu jako jedinec, vy jako klan.
Dik za tvoje posudenie,, podla teba niecoho co poznas,, pritom pises o niecom co si len niekde pocul,, co si myslis a co ti zrejme par velmi sikovnych jedincov nabili do hlavy... Bolo by dobre keby si sa aj predstavil kto vlastne si lebo neviem o ziadnom Petrosovi s ktorym by sme sa niekde stretli,, a kedze si taky vseznalec,, o celom diani v medzinarodnej sfere vsetko vies tak s kym vlastne hras??? Lebo toto co si tu napisal moze napisat kazdy a o kazdom no nema to ziadny vyznam ani doveryhodnost...