Moderator: Falkvard
Noumenka wrote:Taky by mě zajímalo za co máme ban. Za co mam já ban?Jaj asi za to že sem bia že?
Alanpc wrote:koukam ze sam proti vam bojovat ani ve vasich hloupych komentech nemam sanci , vsichni tvrdite ze je to hra , ale placete jak male holky. Myslel jsem ze jste normalni a nekolik z Vas jsem mel i Na facebooku , ale vyhrozovat si v normalnim zivote nenecham , Tak a ted me dobre poslouchejte vy dva zmrdi co mi vyhrozujete na Facebooku ! Zkurvence jeste jednou si otres tu tvou skurvenou tlamu o me a moji rodinu a najdu si te at mi to muzes rict osobne , neser me ty kundo , nebo rozpoutam opravdu , zlo jste banda curaku co nedoklaze unest ze vas nekdo vyhodi ze serveru , tak me prestante srat . Nebo opravdu uvidis jak jednoduche je ujet 2000 km abych si te nasel , to jeste nevis co jsem za mrda ja! tak a okamzite porestante vy dve BIAcky mrdky!
Alanpc wrote:Jakykoliv dalsi kontak se mnou ze strany BIA je nezadouci . Sve jste udelali a ti co se dopustili te chyby poznaji , jelikoz onu zalezitost bude resit jinde . Nikdy nedopustim aby se mi nekdy nekdo navezl do me rodiny takovym to stylem. Nevim jak by vam se libilo kdyby jste nedokazali odlisit hru a realny zivot a napsat neco takoveho a vyhrozovat !
Frazer wrote:At ti praskne ještě další žilka Alane, za to jakej si hajzl. Odcházíme z toho tvýho serveru taky.
Zlatas wrote:Frazer wrote:At ti praskne ještě další žilka Alane, za to jakej si hajzl. Odcházíme z toho tvýho serveru taky.
Tak vy jste stejně včera při hodince pomáhali BIAkům tím že jste odpoutávali pozornost aby Z šestého řádu nemohli pomáhat Ragrarokům při obraně města. to samé Versus jak útočili na Ironclad. Bez toho byste byli v prdeli
Zlatas wrote:Zlatas wrote:Frazer wrote:At ti praskne ještě další žilka Alane, za to jakej si hajzl. Odcházíme z toho tvýho serveru taky.
Tak vy jste stejně včera při hodince pomáhali BIAkům tím že jste odpoutávali pozornost aby Z šestého řádu nemohli pomáhat Ragrarokům při obraně města. to samé Versus jak útočili na Ironclad. Bez toho byste byli v prdeli
Pardon biáci by byli v prdeli