Martinkardos83 wrote:Kutasjarda wrote:Martinkardos83 wrote:Kutasjarda opäť nesklamal. 30 ľudí sme teraz nemali ani v guilde a nie že by sme ešte útočili 30-ti. Daj radšej o tom ako ste útočili na náš hrad 20 až 30 ľudí teda spojený celý server alebo aspoň väčšia časť vtedy online ľudí, pretože som tam videl guildy Boians, Ironclad, Bloodhand, 6.rád, Matriarchat a neviem koho ešte a ako to skoncilo. Keď sme presli z obrany do útoku tak sme skončili s dvoma plnými vozikmi (3000 st. váhy) lootu brneni, zbraní a neviem čoho všetkého ešte. Kutasjarda a ešte otázka. Aku cestu by si hráčom poradil zvoliť?
Vubec nelest do BII a hrat radeji sam nebo to na MMo nehrat vubec, protoze si asi odhadem muzu rict ze ma Bia ban an hodne serverech :-)
. Na vas hrad neutocilo 30 lidi. Ale utocila na vas skupina lidi , ktera vlastne nemela vubec potuchy jak se hrad dobiji dostali jsm se dovnitr a to nam stacilo na uspech to ze jsme to nedobili uplne byla nase chyba nedostatek koni jinak by to bylo pro nas :-)
Ty nikdy nesklames , ešte že ta tu mame. Tak ja ti poviem kde máme ban a To je Terrasancta, Bohemia a asi český paran. Takže to sú tri a je divne ze len cz/sk . Na žiadnom inom ban nemáme. Ak o nejakom vieš tak to môžeš napísať ale ja o žiadnom neviem. Skôr mám pocit , že keď sme prišli na zahraničný server tak boli radi pretože vedeli ze ich čakajú dobré boje. A ďalej ku tomu útoku. Nič iné som od teba nečakal len keby, keby , keby. To môžem aj ja napísať keby nám Alan nedá ban tak váš hrad skončí v prachu a zostane po ňom len ta vodná priekopa, našťastie pre vás ho dal , ináč sme si vás šetrili na neskôr. Už v piatok som hovoril chlapcom ze poďme na vás ale väčšina sa zhodla na tom ze si musíme súperov posetrit aj na neskôr ze nemôžeme rozbiť na začiatok guildu čo sa tvári najsilnejšie v chat-e a navyše adminovu guildu. Lebo ze nebude potom neskôr proti komu bojovať. Tak padla voľba na Ragnarokov. Takže tak Kutasko.
Hele a proč máte na českých serverech vlastně ty BANy když jsi to nakousl?? Na zahraničních je nemáte, no proč taky když vás tam odsud vypráší...