Martinkardos83 wrote:Haci wrote:Martinkardos83 wrote:Ja som ti počty dal, ako sa má rátať výsledok ankety ak chceš mať relevantný výsledok, ak chceš mať účelový výsledok je to presne tak ako hovoríš ty . A ku tvojej otázke buď môžu hlasovať všetci alebo nikto , ja neviem kto ta naučil robiť prieskum spôsobom ze určitej skupine nedovolis sa vyjadriť. Ďalej o zmanipulovani výsledku napíšem toľko ze bol úmyselne vytvorený link na ktorý keď hráč klikol tak automaticky zahlasoval za nie bez možnosti výberu. Ďalej sa ta teda opytam ja . Na bohemke hralo dosť ľudí s ktorými normálne komunikujeme a vieme ze by hlasovali za naše zotrvanie. A neboli to traja ako dopadli v ankete. Tak čo takýchto ľudí tiež vylúčis z hlasovania lebo sa to nehodí?
Řešíme zde určitou skupinu, pokud někdo hlasoval pro vás tak to tam je, myslím že byly 3 hráči.
Naznačuješ zde že bylo hlasování zmanipulované. Máš nějaký průkazný důkaz a nebo je to jen spekulace?
Nikdo z hlasování nebyl vyloučen, pouze BIA aby byl vidět názor hráčů hrajících na serveru tj cca 45 lidí
Ak anketa ešte beží tak u nás na ts je link , môžem ho sem nakopirovat a keď kliknes automaticky zahlasujes za nie . Ak anketa už skončila, tak sa ku tomu už asi nedostanes. Pozri hovorím o dĺžke trvania ankety a spôsobe ako bola spravena. Ty tu obhajujes niečo neobhajitelne ale pre teba veľmi účelové. Nám je už teraz jedno ze nie sme na bohemke , dokanca sme radi ze istý ľudia ukázali svoju druhú tvár a nebudeme ich musieť riešiť neskôr lebo tak či tak by ku tomu došlo a len to spôsobilo ešte väčšie problémy. Večer sme sa skvele zabavili na videu čo som tam postol , popísali na fóre a išli spať. Dokonca nás tam bolo viac ako keď sme hrali ale tak to bolo kvôli tej zábave čo tam bola. Mne osobne tiekli slzy tak som sa nasmial. Píšem sem Haci tak ako to bolo , nemáme potrebu klamať ako sme tu Večne obviňovaní . Veď už prestaň aj ty , veď tu teraz nešlo o tvoj server. Daj si videjko nech sa zasmejes.
Postni ho sem, ten link.
Vadí ti tedy že anketa trvala krátkou dobu? Na co bylo potřeba čekat dál při dosažení převažujícího počtu hlasů?
Ted je vám to jedno, stejně tak jako že už nezabíjíte farmáře. Zrovna ted? Když se podívám do tohoto vlákna od začátku takový postoj tu nebyl, že by jste byly nad věcí.
Ano, smát se nad člověkem co plenil lidi, to je opravdu zábavné. Už jen srovnávat někoho s Hitlerem. Nemyslím si že je to nějak velká a originální tvorba. Když napíšu do titulků jak říká jeden znich "venku prší" Budeš se tomu smát stejně. No je vidět u čeho se nejvíce scházíte a to zesměšnování druhých. Konec konců zde je to vidět.
Mám přestat? Nevím proč a v čem bych měl přestat, bud konkrétní prosím. Nešlo o můj server ale vím jaký to je když šlo. Týká se mě to taky, jelikož tvůrce mě zminuje ve videu a spojuje mě s nacismem.
Promin, ale mě to vtipný nepřijde.