Moderator: Falkvard
Alanpc wrote:Panove nikdo z vas mi nic nepsal ? Delate se ze men prdel . Ja ona jmena zverejnim , ale po tom co vyresim vec c trestne pravni rovine , do te doby se odmitam k teto veci vyjadrovat , ale jestli chcete sjednocovat skupinu tim ze zacnete vyhrozovat na socialnich sitich tak je to jen ukazka vasi ubohosti a byli to lidi ktere jsem mel na fb v pratelich pul roku a dele . takze to nebyli fejkove ucty to je vase zbabelost delat na forum fejkove ucty a hejtovat zde vse co bylo napsano . Bohuzel jste nasrali nekoho koho jste nemeli a rval jsem na KAzara jen z jednoho duvodu a to ze on prisel a ja jsem mu to ikdyz nasrane chtel rict zacal mi skakat do reci tak jsem ho vyrval at drzi hubu , ze ted mluvim ja ! cele !
Kazar wrote:Hráči v klane BIA vedia všetko čo chcú vedieť. Vedia že ty tvoji posluhovači sa nechceš dohodnúť. U nás všetcia vedia aký si, bohužiaľ opačne sa to povedať nedá.
Zase si zamieňaš pojmy. My sme sa chceli dohodnúť, pomôcť celej CZ/SK komunite nie len tvojej cz/sk komunite. Čo sme za to dostali, "spit on your face". Jasné že sme sa nedomluvili keď ste sa domluviť necheli a poza náš chrbát ste sa zišli a kydali na nás ďalej tak ako ste zvyknutí. My sme nikomu nič nenařizovali, sme dávali návrhy tak neklam.
Zase si zamieňaš pojmy. Tvoja cz/sk komunita je možno z veľkej časti zjednotená no bohužiaľ celá nie. My neútočíme my sa iba bránime vašim klamstvám a antiBIA propagande. Veľkovezír si tu ty a nie my. My bereme situáciu reálne aká je a nehráme sa na slniečkarske predstavy aké máš ty.
My sa na rozdiel od teba nemusíme nikdy tváriť klamlivo ako to ty popisuješ. Na MMO máme viac bojovníkov ako ty.(Leonidas arkáďanom"Ty, Arkáďan, čo robíš ?" "Hrnčiar" "Hm, ty, čo robíš?" "Sochár" "Sparťania, a vaše povolanie ?" (Jednotne a silne) "HOU,HOU,HOU" "Vidíš, priviedol som viac vojakov než ty!")
Veľmi rád sa pozrem na tvojich ľudí čo budeš mať a ako to zvládneš, ak sa hráš na takého veľkovezíra ako bol ten perzský kráľ Xerxes
Martinkardos83 wrote:Však ten záznam tu už je a tiež som si ho znova vypočul aj keď som tam bol . A čo tým chceš povedať Haci lebo okrem toho ze si vyhotovil zvukový záznam bez toho aby si kohokoľvek informoval nerozumiem pointe tvojho prispevku. Ale je to tam presne čo Kazar písal. A navyše ešte nie je celý . Sú tam výpadky , takže nepočuť všetko.
Martinkardos83 wrote:Neboj sa možnosti hrať je veľa , ja som momentálne v práci tak nehrám a mám čas to tu sledovať. Ale neboj pôjdeme si niekam zahrať. Však áno toľko emócií, ja nerozumiem prečo bolo toľko emócií predtym na globale. Ty nerozumies prečo je teraz tu toľko emócií. Ty nerozumies mne a ja nerozumiem tebe, hold nie sme všetci rovnaký.
Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.
Haci wrote:Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.
To je pravda, komunikace je potřeba. Je třeba polemizovat o různorodosti myšlení některých jedinců, do nekonečna vyvracet a zpochybnovat jednání druhých.
Pak když docházejí argumenty, vyhrožovat rodinám. Je to celkem ubohost a slabost některých hlupáků. Nakonec lhát a klamat, pak i žadonit o mazání příspěvků. Protože na tom asi něco bude.
Nu což, jste extrémní jak ve hře, tak slovama. Taková je hold BIA a to se nezmění.
Ted ty, vyvracej nadále
Haci wrote:Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.
To je pravda, komunikace je potřeba. Je třeba polemizovat o různorodosti myšlení některých jedinců, do nekonečna vyvracet a zpochybnovat jednání druhých.
Pak když docházejí argumenty, vyhrožovat rodinám. Je to celkem ubohost a slabost některých hlupáků. Nakonec lhát a klamat, pak i žadonit o mazání příspěvků. Protože na tom asi něco bude.
Nu což, jste extrémní jak ve hře, tak slovama. Taková je hold BIA a to se nezmění.
Ted ty, vyvracej nadále
SullyCZ wrote:Haci wrote:Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.
Ted ty, vyvracej nadále
Nic kontruktivního, jen urážky ... to je Hači. Jednou možná dospěješ. Víc se na to asi napsat nedá
Martinkardos83 wrote:Haci wrote:Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.
Ted ty, vyvracej nadále
Jasné že budem vyvracat tvoje slová, mám na to čas. Nielen ja mám pocit , že argumenty dochádzajú akurát vám, ale to nech hodnotí niekto iný. Ako ku tomu vyhrazaniu ak sa preukáže ze nejaký nás člen sa vyhrážal Alanovi spôsobom ze to mohlo vzbudiť dovodnu obavu o alanov život alebo zdravie alebo dovodnu obavu o život alebo zdravie jeho rodiny tak tento člen bude okamžite vylúčený. Dovtedy ale kým sa takéto konanie nepreukáže neverím Alanovi už ani slovo. Príde mi to ako na tej porade tvrdil (však je to na zázname) ze na bohemke ma zaregistrovanych 600 ľudí a na stránkach ma pocitadlo a je tam číslo cca 400. Zaiste môžete sa brániť ze povedal ze nevie presne , že si nepamätá ale podľa mňa si pamätá veľmi dobre. A bola snaha len ohromit číslami a zavádzať. Ďalej si myslím , teda do momentu kým sa nepreukáže opak ze Alan zavádza aj v tejto veci. Zvelicil, prehnal , nafukol niečo a teraz sa nas tu snažíte ociernovat už aj takýmto spôsobom. Ale naozaj rád si počkám na rozhodnutie v trestnom konaní a v prípade že nebude v Alanov prospech som zvedavý čo budete potom písať , lebo toto si fakt dobre zapamatam. Večne nás tu obvinujete z klamstiev a neviem čoho ešte ale aby si konkrétne označil klamstvo a dokázal ho , to už nie. Vždy len vseobecne.
Martinkardos83 wrote:Však teraz píšem že na bohemke mal zaregistrovanych cca 400 ľudí , keď sa ohaname počtami. Z toho hlasovalo 30 za odchod, čiže 7,5%. Anketa trvala jednu noc, možno ani toľko nie a ty mi tu budeš tvrdiť že takéto hlasovanie je smerodajné. Ale keď to takto zoberieme tak áno 30 posluhovacov hlasovalo za odchod a o viac sa starať netreba.
Martinkardos83 wrote:Však teraz píšem že na bohemke mal zaregistrovanych cca 400 ľudí , keď sa ohaname počtami. Z toho hlasovalo 30 za odchod, čiže 7,5%. Anketa trvala jednu noc, možno ani toľko nie a ty mi tu budeš tvrdiť že takéto hlasovanie je smerodajné. Ale keď to takto zoberieme tak áno 30 posluhovacov hlasovalo za odchod a o viac sa starať netreba. Ak by hlasovala aspoň nadpolovičná väčšina alebo anketa trvala aspoň týždeň mohli by sme sa rozprávať o relevantnom výsledku. Ale takto hovoríme len o vysledku účelovom
Martinkardos83 wrote:Trochu som editol môj príspevok predtým a pre mňa je zase zcestne tvrdit ze ked sa na server vlezie v jeden moment len 64 ľudí tak netreba viac čakať. Pre mňa je výsledok vyslovene účelový nič viac nič menej .