CZ/SK komunita na MMO existuje

Moderator: Falkvard


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 17:42

Panove nikdo z vas mi nic nepsal ? Delate se ze men prdel . Ja ona jmena zverejnim , ale po tom co vyresim vec c trestne pravni rovine , do te doby se odmitam k teto veci vyjadrovat , ale jestli chcete sjednocovat skupinu tim ze zacnete vyhrozovat na socialnich sitich tak je to jen ukazka vasi ubohosti a byli to lidi ktere jsem mel na fb v pratelich pul roku a dele . takze to nebyli fejkove ucty to je vase zbabelost delat na forum fejkove ucty a hejtovat zde vse co bylo napsano . Bohuzel jste nasrali nekoho koho jste nemeli a rval jsem na KAzara jen z jednoho duvodu a to ze on prisel a ja jsem mu to ikdyz nasrane chtel rict zacal mi skakat do reci tak jsem ho vyrval at drzi hubu , ze ted mluvim ja ! cele !


Frazer
True Believer
 
Posts: 28
Joined: 30 Mar 2016, 17:28

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Frazer » 22 Jan 2017, 17:44

Alanpc wrote:Panove nikdo z vas mi nic nepsal ? Delate se ze men prdel . Ja ona jmena zverejnim , ale po tom co vyresim vec c trestne pravni rovine , do te doby se odmitam k teto veci vyjadrovat , ale jestli chcete sjednocovat skupinu tim ze zacnete vyhrozovat na socialnich sitich tak je to jen ukazka vasi ubohosti a byli to lidi ktere jsem mel na fb v pratelich pul roku a dele . takze to nebyli fejkove ucty to je vase zbabelost delat na forum fejkove ucty a hejtovat zde vse co bylo napsano . Bohuzel jste nasrali nekoho koho jste nemeli a rval jsem na KAzara jen z jednoho duvodu a to ze on prisel a ja jsem mu to ikdyz nasrane chtel rict zacal mi skakat do reci tak jsem ho vyrval at drzi hubu , ze ted mluvim ja ! cele !



Jestli chcete sjednocovat, tak že děláte ankety a banujete část CZ/SK komunity ... řvát umí každej .. vem si to koště a di radši zametat


SullyCZ
 
Posts: 26
Joined: 11 Nov 2015, 14:43

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by SullyCZ » 22 Jan 2017, 17:55

Škoda na Bohemce se mi líbilo, zrovna od Alana bych to nečekal. A pokud někdo vyhrožuje jeho rodině, tak s tím přestaňte, je to ubohé.
Ale nechci hrát na serveru, kde i když neporuší pravidla tak může dostat ban. Odcházím tedy také. Nehodlám věnovat svůj čas na místě, kde když se někdo špatně vyspí nebo se moc kamarádíčkuje s určitou skupinou. Ano je to jen hra, ale ten čas který jsem stavbě věnoval na tvém serveru, jsem mohl vložit do něčeho lepšího.
A abys věděl koho se zastáváš, tak včera jsem byl svědkem pěkného chování ironcladů, kdy zabili jediného loglého BIáka v jeho claimu tím, že ho odrazili koněm a on se zabil o skálu. Není to v pravidlech a proto se tam chvástali jak obešli pravidla a nic neporušili. A obhajoba že to bia dělá taky mi přijde smutná. Tím se jen ukázal jejich charakter. Jen abys věděl koho chráníš. Důkazy mám, ale nechci jejich jména veřejně hanobit.
Jinak přeji všem hodně herních úspěchů.

Sully

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Kazar » 22 Jan 2017, 18:07

Jediné čo som ti v tom skoku do reči povedal bolo že "Meno mi povec". Na to si začal vrieskať tak že ti nebolo rozumieť a ja som na 1min ohluchol. Čo si čakal že tam ostanem ? A po minúte som sa chcel vrátiť že už nebudeš vrieskať a už som mal ban. Ako chceš problémy riešiť ?

Chcem vidieť tie mená ! Zverejni ich ! Aj ja chem vidieť kto to bol a ak to bol niekto z BIA tak ho vyhodím za to!
Ave BIA

User avatar
Falkvard
Beta Tester
 
Posts: 50
Joined: 24 Dec 2012, 15:56

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Falkvard » 22 Jan 2017, 18:12

Alane pokud chceš něco řešit právní cestou, pak nezapomeň, že jsi nám tu vyhrožoval taky (nebo těm dvěma co údajně vyhrožovali tobě) A je tu na to dost svědků. Tak pozor, ať se to neobrátí proti tobě.


Alanpc
 
Posts: 20
Joined: 15 Jul 2015, 16:16

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Alanpc » 22 Jan 2017, 19:16

ja jsem sice napsal ze mohu dojet , ale to je hodne slaby odvar proti tomu co jste napsali vy dva statecni co jste jim nerekli kdo ! to jste odvazni ? za klavesnici , ale to uvidite az to doresim . pak cele uvidite a budete se divit kteri z vas jsou tak statecni .


GeorgeBia
True Believer
 
Posts: 9
Joined: 14 Dec 2016, 19:26

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by GeorgeBia » 22 Jan 2017, 19:22

a uvidíme konec světa ... alane dej si facku z obou stran nadechni se a vem si par antidepresiv a zas budes mit slunickovy den jako vždy u me si skončil si pro me falesnej clovek s pozdravem George


Frazer
True Believer
 
Posts: 28
Joined: 30 Mar 2016, 17:28

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Frazer » 22 Jan 2017, 19:24

Řekl bych, že si Alan jenom vymejšlí, jak ho znám. Je to psychopat co jeden den tvrdí něco a druhej den neví. Taková menší rozdvojená osobnost.

User avatar
WhiteNorda
True Believer
 
Posts: 11
Joined: 19 Nov 2015, 17:19

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by WhiteNorda » 22 Jan 2017, 19:29

Fakt číst všechno je na záhul :D na několik hodin ...

1. Nejsem vládce Clanu CSK - CSK je největší československé zastoupení hráčů, kde má hlas vícero představitelů, jsem jen prostředník a prezentátor jako veřejně známá postava ...

Můj Clan když to tak chcete říct je Velká Morava jedna z mnoha skupin v CSK...
A není to Clan funguji jako hlas lidí kteří jdou semnou na MMO a sdílí stejnou představu, protože mám největší možnosti sprostředkovat něco takového .

2. K vyjadření k Versus, Versus je samostatná skupina která se nechce učastnit přimé politiky CSK přičemž jsme nikdy neřekli že nebudeme spolupracovat a že Versus nebude chranit a podporvat CSK a naopak...

3. K výjadření BII Opravdu se krásně ukazuje jaka BIA opravdu je aspon jejich vliv vedení. nemám problém proti hráčům kteří nemají pořádně informace a vidí jen to co BIA chce aby viděli ..

"My udělali sešlost k jednání o míru"
(Vážně ? vy jste byli jediní kdo CZ/SK komunitu nepodporoval, vy jste byli jediní co se z nikým nedomluvil ) jen nařizoval.

"my chceme sjednotit CZ/SK komunitu"
(CZ/SK Komunita je z větší časti což je nejduležitější sjednocená !!! jen vy tam nepatříte protože to neberete za důležité, jen vy utočíte na naše osoby a na naše řady, jenom vy neustále pomlouvate naše zastoupení a hrajete si na svaté ...

Po roce zabíjení a nadávaní a ničení skupin které hrají. Bia zjistila že na MMO nemá Lidi a začala se zase tvařit že jí jde o blaho CZ/SK komunity. Zatím co my to řešíme od začatku .

4. Dle slov Kazara k vyjádření na tu velkou sešlost které se většina lidi učastnila ... nebude Králem naké české lůůzy ...

User avatar
Pajkazed
True Believer
 
Posts: 31
Joined: 17 Jan 2016, 21:46

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Pajkazed » 22 Jan 2017, 20:32

Tak, už mám delší dobu nutkání přihodit svou trošku do mlýna.
Pro mě pojem CZ/SK komunita znamená seskupení hráčů české a slovenské národnosti.Je omezené vyškrtnout z tohoto seskupení skupinu BIA, ať už názorově odlišnou.Zkrátka do cz/sk komunity spadáme všichni, to nesmažeš Nordo ani při sebevětší snaze.
Ani bolševici nesmazali Zlín tím, že ho přejmenovali na Gottwaldov.
Ale to jen tak na okraj, teď k tomu podstatnému.
Mé zkušenosti s CZ/SK komunitou nejsou dobré, vysvětlím níž...
Den, kdy jsme opustili cz/sk servery byl asi nejzásadnější, protože pak se nám otevřeli oči a to nám hodně pomohlo s tím, abychom přežili.Ono, když naběhne třicet rusů a dvě hodiny stojí na spawnech, těžko se hraje.Ale škola dobrá, semknulo nás to a posílilo.Chtěli jsme boj a chtěli jsme ho víc a víc.Začali se domlouvat bitky s "nepřáteli" a z "nepřátel" se stali přátelé a později spojenci.Nebyla to otázka, týdne ani měsíce, byla to dlouhá doba.Stovky bitev, nádherných bitev.Domluvené servery, čtyři rody a jedem pvp naplno.Byl to krásný čas, pro pvp hráče to byl ráj.Lifko lagovalo a padalo o 106 :ROFL:
A pak přišlo neštastné období, kdy nás zavolali admini z cz/sk serverů, abychom jim oživili servery.Člověk musí strávit "hodinu" čtením pravidel o tom co všechno nesmí, pak dojde na server a než udělá první krok, dojdou první nadávky...Na to jsem naštěstí imunní, z 99% mám vyplý chat, člověk se pak může věnovat jen hře a kamarádům.
Následuje základní infrastruktura, první raid.Chyba.Na pvp serveru za tři hodiny bylo dle statistik přes 200 mrtvých.Na cz/sk serveru ráno zemřel člověk a do šesti do večera brečel na globalu jak je ten svět nespravedlivý, dýl nemohl kvůli přicházející soudní hodince, musel se odlognout...Tak jsem si řekl, asi hraje sám a nechce pvp, měl jít na no pvp server, ok....Jenže takový brekot se spustil i od "větších" gild, nonstop.Nonstop si lidi stěžovali a začali vyhrožovat.Jak do zpráv, tak na globalu, na forech...Všude kde to šlo.Hlavně se schovat, zapnout pořádnou klávesnici a ted jim to nandám!Pak přišel první útok a za dvacet minut proti přesile bylo po hradě....Pak druhý hrad, třetí...A skončila jh.Pak nonstop brekot, vymýšlení nových pravidel, banování BIA.Všude stejné.Na Terra to došlo tak daleko, že si jeden nejmenovaný Kejtík naházel adminovské staty, došel před claim a chtěl se rvát a nadával bijákům do chudáků, kur...Apod.Když jsme ho odhalili, tak se odlogoval a nejmenovaný admin ho podržel,Kejtík si hrál dál...Bez komentáře, podporovat cheatery je na mém žebříčku ubohosti top.Na Bohemce bez porušení pravidel další bany.Toto prosím nekomentujte, je to můj subjektivní pohled, tak jak jsem to zažil z mých očí a okomentováno to bylo už dost...Takové jsou mé zkušenosti s cz/sk komunitou.
A to mám položit život, za takové hráče?Pro vlastenectví?Ne.
Ale nejsem zaostalý s tím, že bych ji odsuzoval.Jen většina klanů víc mluví, než bojujou.Ale pevně věřím, že je stále dost lidí v naší komunitě, se kterýma se dá perfektně zahrát.
Spojence máme, vždy nám přijeli na pomoc a my jim.Je to měsíci ověřená spolupráce.Bia má co nabídnout, ale co může nabídnout CSK?Pro mě nic, jen přítěž.
A pozor, NEVYJADŘUJU SE JAKO VEDENÍ BIA, JE TO MŮJ OSOBNÍ NÁZOR .Takže žádné napadání Bia nechce spolupracovat, pokud tak vedení rozhodne, tak to akceptuju ze vším všudy, jsem jen voják a poslouchám rozkazy.Když by mi vedení nevyhovovalo, tak bych odešel jinam, mě ale vyhovuje. ;)
Sečteno podtrženo, nadpis je skvělý.CZ/Sk komunita na MMO existuje.Samozřejmě proboha, i kdyby na mmo sedělo pět čechoslováků z Horní Dolní tak by to byla CZ/SK komunita. :ROFL:
A soudě dle toho, jak to Norda napsal by to mělo znít třeba "Československé království na MMO existuje.Protože to spousta lidí vidělo, jak existovalo...
8-)

User avatar
Kazar
Beta Tester
 
Posts: 143
Joined: 14 Mar 2015, 19:38

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Kazar » 22 Jan 2017, 20:33

Hráči v klane BIA vedia všetko čo chcú vedieť. Vedia že ty tvoji posluhovači sa nechceš dohodnúť. U nás všetcia vedia aký si, bohužiaľ opačne sa to povedať nedá.

Zase si zamieňaš pojmy. My sme sa chceli dohodnúť, pomôcť celej CZ/SK komunite nie len tvojej cz/sk komunite. Čo sme za to dostali, "spit on your face". Jasné že sme sa nedomluvili keď ste sa domluviť necheli a poza náš chrbát ste sa zišli a kydali na nás ďalej tak ako ste zvyknutí. My sme nikomu nič nenařizovali, sme dávali návrhy tak neklam.

Zase si zamieňaš pojmy. Tvoja cz/sk komunita je možno z veľkej časti zjednotená no bohužiaľ celá nie. My neútočíme my sa iba bránime vašim klamstvám a antiBIA propagande. Veľkovezír si tu ty a nie my. My bereme situáciu reálne aká je a nehráme sa na slniečkarske predstavy aké máš ty.

My sa na rozdiel od teba nemusíme nikdy tváriť klamlivo ako to ty popisuješ. Na MMO máme viac bojovníkov ako ty.

(Leonidas arkáďanom"Ty, Arkáďan, čo robíš ?" "Hrnčiar" "Hm, ty, čo robíš?" "Sochár" "Sparťania, a vaše povolanie ?" (Jednotne a silne) "HOU,HOU,HOU" "Vidíš, priviedol som viac vojakov než ty!")


Veľmi rád sa pozrem na tvojich ľudí čo budeš mať a ako to zvládneš, ak sa hráš na takého veľkovezíra ako bol ten perzský kráľ Xerxes
Ave BIA

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 22 Jan 2017, 21:41

Kazar wrote:Hráči v klane BIA vedia všetko čo chcú vedieť. Vedia že ty tvoji posluhovači sa nechceš dohodnúť. U nás všetcia vedia aký si, bohužiaľ opačne sa to povedať nedá.

Zase si zamieňaš pojmy. My sme sa chceli dohodnúť, pomôcť celej CZ/SK komunite nie len tvojej cz/sk komunite. Čo sme za to dostali, "spit on your face". Jasné že sme sa nedomluvili keď ste sa domluviť necheli a poza náš chrbát ste sa zišli a kydali na nás ďalej tak ako ste zvyknutí. My sme nikomu nič nenařizovali, sme dávali návrhy tak neklam.

Zase si zamieňaš pojmy. Tvoja cz/sk komunita je možno z veľkej časti zjednotená no bohužiaľ celá nie. My neútočíme my sa iba bránime vašim klamstvám a antiBIA propagande. Veľkovezír si tu ty a nie my. My bereme situáciu reálne aká je a nehráme sa na slniečkarske predstavy aké máš ty.

My sa na rozdiel od teba nemusíme nikdy tváriť klamlivo ako to ty popisuješ. Na MMO máme viac bojovníkov ako ty.

(Leonidas arkáďanom"Ty, Arkáďan, čo robíš ?" "Hrnčiar" "Hm, ty, čo robíš?" "Sochár" "Sparťania, a vaše povolanie ?" (Jednotne a silne) "HOU,HOU,HOU" "Vidíš, priviedol som viac vojakov než ty!")


Veľmi rád sa pozrem na tvojich ľudí čo budeš mať a ako to zvládneš, ak sa hráš na takého veľkovezíra ako bol ten perzský kráľ Xerxes





Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Martinkardos83 » 22 Jan 2017, 21:45

Však ten záznam tu už je a tiež som si ho znova vypočul aj keď som tam bol . A čo tým chceš povedať Haci lebo okrem toho ze si vyhotovil zvukový záznam bez toho aby si kohokoľvek informoval nerozumiem pointe tvojho prispevku. Ale je to tam presne čo Kazar písal. A navyše ešte nie je celý . Sú tam výpadky , takže nepočuť všetko.

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 22 Jan 2017, 21:51

Martinkardos83 wrote:Však ten záznam tu už je a tiež som si ho znova vypočul aj keď som tam bol . A čo tým chceš povedať Haci lebo okrem toho ze si vyhotovil zvukový záznam bez toho aby si kohokoľvek informoval nerozumiem pointe tvojho prispevku. Ale je to tam presne čo Kazar písal. A navyše ešte nie je celý . Sú tam výpadky , takže nepočuť všetko.



Jen zkouším, kolik reakcí na to bude. :-D Nemáte kde hrát tak si tu dopisujete.. Já se s váma dohadovat nebudu. situace je taková jaká je a já nemám důvod něco obhajovat. Já mám zameteno, jak tu někdo furd píše at si zameta.. :-D :lol: :lol: :lol:

Hele fakt je to už prdel, když to tu pročítam. Tolik emocí, jako kdyby vám někdo vzal dudlík :-D

Hele pohoda.. :good:


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Martinkardos83 » 22 Jan 2017, 22:22

Neboj sa možnosti hrať je veľa , ja som momentálne v práci tak nehrám a mám čas to tu sledovať. Ale neboj pôjdeme si niekam zahrať. Však áno toľko emócií, ja nerozumiem prečo bolo toľko emócií predtym na globale. Ty nerozumies prečo je teraz tu toľko emócií. Ty nerozumies mne a ja nerozumiem tebe, hold nie sme všetci rovnaký.

User avatar
Sainse1
 
Posts: 121
Joined: 12 Oct 2014, 09:55

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Sainse1 » 23 Jan 2017, 00:12

Zdravím

Zlaťas

Byl jsem několikrát nařknut že spolupracuji s BIA. Několikrát jsem odpověděl, nespolupracuji.

Zabíjeli jsme koho jsme chtěli, kdy jsme chtěli. Že jsme minulý celý JH nechtěli bojovat proti BIA, to je pravda. Protože spojenci Bohemia po nás chtěli, cituji "až se prolomí hradby tak vy tam naběhnete a pozabíjejte je" ... Odpověď byla prostě. "Ne" ... Nebyli zbroje ani zbraně a neměl jsem chuť posílat a ani kluci neměli chuť jít zabíjet nebo jít bojovat na příkaz nějakého sedláka. Potom, když se situace uklidnila a nebylo to 20 Bohemia hráčů vs 12 BIA, tak jsme začli napadat BIA. Mohou ti potvrdit jak jsme je otravovali při obléhání ke konci JH na šestý řád.

V sobotu to bylo jiné. Hráč Nevermind from Ironclad mě a mým členům silně nadával do globalu a dokonce občas i do rodiny minulý týden. Snažil jsem se nereagovat stím, že si to odskáče. Proto v sobotu bylo jasné rozhodnutí je napadnou, nikoli zničit, protože nebyli věci. Ale zároveň jsem věděl že BIA útočí na Ragnarok - spojence Ironclad. Proto jsme zamezili podporu od Ironcladu.

--------------------------------------------------------------

Alana naprosto chápu, pokud mu někdo vyhrožoval, kort do rodiny.



To je asi vše. A Hanze nemá nikdo rád
Image


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Martinkardos83 » 23 Jan 2017, 00:31

Len doplnim info aby všetci vedeli o koho sa jedna. Hráč Nevermind from Ironclad = Kutasjarda. Ináč zdravím Kutas.

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 23 Jan 2017, 04:33

Martinkardos83 wrote:Neboj sa možnosti hrať je veľa , ja som momentálne v práci tak nehrám a mám čas to tu sledovať. Ale neboj pôjdeme si niekam zahrať. Však áno toľko emócií, ja nerozumiem prečo bolo toľko emócií predtym na globale. Ty nerozumies prečo je teraz tu toľko emócií. Ty nerozumies mne a ja nerozumiem tebe, hold nie sme všetci rovnaký.


Přésně, já nemám rád tebe, ty nemáš rád mě.. Nerozumím tobě a ty zase mě.

To je prostě na pohodu :D

V životě se bojim různých věcí, rozhodně né ale toho kde bude BIA hrát. :ROFL: :ROFL: :ROFL:


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Martinkardos83 » 23 Jan 2017, 07:16

Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 23 Jan 2017, 07:43

Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.



To je pravda, komunikace je potřeba. Je třeba polemizovat o různorodosti myšlení některých jedinců, do nekonečna vyvracet a zpochybnovat jednání druhých.

Pak když docházejí argumenty, vyhrožovat rodinám. Je to celkem ubohost a slabost některých hlupáků. Nakonec lhát a klamat, pak i žadonit o mazání příspěvků. Protože na tom asi něco bude.

Nu což, jste extrémní jak ve hře, tak slovama. Taková je hold BIA a to se nezmění.

Ted ty, vyvracej nadále


SullyCZ
 
Posts: 26
Joined: 11 Nov 2015, 14:43

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by SullyCZ » 23 Jan 2017, 07:51

Haci wrote:
Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.



To je pravda, komunikace je potřeba. Je třeba polemizovat o různorodosti myšlení některých jedinců, do nekonečna vyvracet a zpochybnovat jednání druhých.

Pak když docházejí argumenty, vyhrožovat rodinám. Je to celkem ubohost a slabost některých hlupáků. Nakonec lhát a klamat, pak i žadonit o mazání příspěvků. Protože na tom asi něco bude.

Nu což, jste extrémní jak ve hře, tak slovama. Taková je hold BIA a to se nezmění.

Ted ty, vyvracej nadále


Nic kontruktivního, jen urážky ... to je Hači. Jednou možná dospěješ. Víc se na to asi napsat nedá :(


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Martinkardos83 » 23 Jan 2017, 08:05

Haci wrote:
Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.



To je pravda, komunikace je potřeba. Je třeba polemizovat o různorodosti myšlení některých jedinců, do nekonečna vyvracet a zpochybnovat jednání druhých.

Pak když docházejí argumenty, vyhrožovat rodinám. Je to celkem ubohost a slabost některých hlupáků. Nakonec lhát a klamat, pak i žadonit o mazání příspěvků. Protože na tom asi něco bude.

Nu což, jste extrémní jak ve hře, tak slovama. Taková je hold BIA a to se nezmění.

Ted ty, vyvracej nadále

Jasné že budem vyvracat tvoje slová, mám na to čas. Nielen ja mám pocit , že argumenty dochádzajú akurát vám, ale to nech hodnotí niekto iný. Ako ku tomu vyhrazaniu ak sa preukáže ze nejaký nás člen sa vyhrážal Alanovi spôsobom ze to mohlo vzbudiť dovodnu obavu o alanov život alebo zdravie alebo dovodnu obavu o život alebo zdravie jeho rodiny tak tento člen bude okamžite vylúčený. Dovtedy ale kým sa takéto konanie nepreukáže neverím Alanovi už ani slovo. Príde mi to ako na tej porade tvrdil (však je to na zázname) ze na bohemke ma zaregistrovanych 600 ľudí a na stránkach ma pocitadlo a je tam číslo cca 400. Zaiste môžete sa brániť ze povedal ze nevie presne , že si nepamätá ale podľa mňa si pamätá veľmi dobre. A bola snaha len ohromit číslami a zavádzať. Ďalej si myslím , teda do momentu kým sa nepreukáže opak ze Alan zavádza aj v tejto veci. Zvelicil, prehnal , nafukol niečo a teraz sa nas tu snažíte ociernovat už aj takýmto spôsobom. Ale naozaj rád si počkám na rozhodnutie v trestnom konaní a v prípade že nebude v Alanov prospech som zvedavý čo budete potom písať , lebo toto si fakt dobre zapamatam. Večne nás tu obvinujete z klamstiev a neviem čoho ešte ale aby si konkrétne označil klamstvo a dokázal ho , to už nie. Vždy len vseobecne.

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 23 Jan 2017, 08:06

SullyCZ wrote:
Haci wrote:
Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.



To je pravda, komunikace je potřeba. Je třeba polemizovat o různorodosti myšlení některých jedinců, do nekonečna vyvracet a zpochybnovat jednání druhých.

Pak když docházejí argumenty, vyhrožovat rodinám. Je to celkem ubohost a slabost některých hlupáků. Nakonec lhát a klamat, pak i žadonit o mazání příspěvků. Protože na tom asi něco bude.

Nu což, jste extrémní jak ve hře, tak slovama. Taková je hold BIA a to se nezmění.

Ted ty, vyvracej nadále


Nic kontruktivního, jen urážky ... to je Hači. Jednou možná dospěješ. Víc se na to asi napsat nedá :(



Přesně o tomhle píšu. Nevím co si ted mam vzít s tvé dospělosti. Nicméně tvůj příspěvek je podstatou tohoto fora.

Děkuji za tvou myšlenku, zase jsme o krok dopředu

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 23 Jan 2017, 08:12

Martinkardos83 wrote:
Haci wrote:
Martinkardos83 wrote:Ale nie Haci to sa pleties , ja som napísal ze ti nerozumiem a nie že ta nemám rád. Ja ta praveze mám rád a vždy sa teším na to čo si sem napísal. Veď keby nebolo teba a nás a zopár ďalších jedincov , by sme ani nepotrebovali túto sekciu lebo by tu bolo úplne mrtvo.



To je pravda, komunikace je potřeba. Je třeba polemizovat o různorodosti myšlení některých jedinců, do nekonečna vyvracet a zpochybnovat jednání druhých.

Pak když docházejí argumenty, vyhrožovat rodinám. Je to celkem ubohost a slabost některých hlupáků. Nakonec lhát a klamat, pak i žadonit o mazání příspěvků. Protože na tom asi něco bude.

Nu což, jste extrémní jak ve hře, tak slovama. Taková je hold BIA a to se nezmění.

Ted ty, vyvracej nadále

Jasné že budem vyvracat tvoje slová, mám na to čas. Nielen ja mám pocit , že argumenty dochádzajú akurát vám, ale to nech hodnotí niekto iný. Ako ku tomu vyhrazaniu ak sa preukáže ze nejaký nás člen sa vyhrážal Alanovi spôsobom ze to mohlo vzbudiť dovodnu obavu o alanov život alebo zdravie alebo dovodnu obavu o život alebo zdravie jeho rodiny tak tento člen bude okamžite vylúčený. Dovtedy ale kým sa takéto konanie nepreukáže neverím Alanovi už ani slovo. Príde mi to ako na tej porade tvrdil (však je to na zázname) ze na bohemke ma zaregistrovanych 600 ľudí a na stránkach ma pocitadlo a je tam číslo cca 400. Zaiste môžete sa brániť ze povedal ze nevie presne , že si nepamätá ale podľa mňa si pamätá veľmi dobre. A bola snaha len ohromit číslami a zavádzať. Ďalej si myslím , teda do momentu kým sa nepreukáže opak ze Alan zavádza aj v tejto veci. Zvelicil, prehnal , nafukol niečo a teraz sa nas tu snažíte ociernovat už aj takýmto spôsobom. Ale naozaj rád si počkám na rozhodnutie v trestnom konaní a v prípade že nebude v Alanov prospech som zvedavý čo budete potom písať , lebo toto si fakt dobre zapamatam. Večne nás tu obvinujete z klamstiev a neviem čoho ešte ale aby si konkrétne označil klamstvo a dokázal ho , to už nie. Vždy len vseobecne.


Je to jednoduché. Máme servery které si platíme. Servery které jsou určené nováčkům a hráčů co chtějí poznávat hru.

Nikoliv hráčům co odrazují hráče od hry. Pokud si 30 hráčů zažádá aby BIA šla jinam ze zhora uvedených důvodů. Tak prostě BIA jde. Pokud si nedovedete vážit práce ostatních, nemáte co dělat na CZ/SK serverech. Můj server TerraSancta jste vyplenily 2x po třetí jsem vás zabanoval. A budu vás banovat i nadále. Já vás nepotřebuji. Hele argumentů je dost.

Posledně jsem tu sváma polemizoval týden, dokud nedošly argumenti vám. Já si budu psát svou a vy také. Nazor si každý udělá dle svého

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 23 Jan 2017, 08:20

Tak tedy začnem od počátku.

Dám ti jednoduchou otázku. Proč si myslíš že jste byli vybanovaný na bohemce? Kdo to chtěl?
Last edited by Haci on 23 Jan 2017, 08:21, edited 1 time in total.


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Martinkardos83 » 23 Jan 2017, 08:21

Však teraz píšem že na bohemke mal zaregistrovanych cca 400 ľudí , keď sa ohaname počtami. Z toho hlasovalo 30 za odchod, čiže 7,5%. Anketa trvala jednu noc, možno ani toľko nie a ty mi tu budeš tvrdiť že takéto hlasovanie je smerodajné. Ale keď to takto zoberieme tak áno 30 posluhovacov hlasovalo za odchod a o viac sa starať netreba. Ak by hlasovala aspoň nadpolovičná väčšina alebo anketa trvala aspoň týždeň mohli by sme sa rozprávať o relevantnom výsledku. Ale takto hovoríme len o vysledku účelovom
Last edited by Martinkardos83 on 23 Jan 2017, 08:27, edited 1 time in total.

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 23 Jan 2017, 08:25

Martinkardos83 wrote:Však teraz píšem že na bohemke mal zaregistrovanych cca 400 ľudí , keď sa ohaname počtami. Z toho hlasovalo 30 za odchod, čiže 7,5%. Anketa trvala jednu noc, možno ani toľko nie a ty mi tu budeš tvrdiť že takéto hlasovanie je smerodajné. Ale keď to takto zoberieme tak áno 30 posluhovacov hlasovalo za odchod a o viac sa starať netreba.


Neřeš jak dlouho byla anketa. Důležitý je výsledek. Nicméně ty tu útočíš na 30 lidí co vás nechtěla. To co má Alan v DB je úplně zcestný argument, těžko asi bude čekat na hlas 400 hráčů, když se na server vejde 64. Nemyslíš? Převážná většina hlasovalo pro ne. Vám bych o hlasování taky neřekl, pokud jde o hlasování proti vám za účelem zjištění zdali jste žádaný.
Je to logické, nebo není?

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 23 Jan 2017, 08:30

Martinkardos83 wrote:Však teraz píšem že na bohemke mal zaregistrovanych cca 400 ľudí , keď sa ohaname počtami. Z toho hlasovalo 30 za odchod, čiže 7,5%. Anketa trvala jednu noc, možno ani toľko nie a ty mi tu budeš tvrdiť že takéto hlasovanie je smerodajné. Ale keď to takto zoberieme tak áno 30 posluhovacov hlasovalo za odchod a o viac sa starať netreba. Ak by hlasovala aspoň nadpolovičná väčšina alebo anketa trvala aspoň týždeň mohli by sme sa rozprávať o relevantnom výsledku. Ale takto hovoríme len o vysledku účelovom



Posluhovačou? Myslíš si snad že tim něčeho dosahneš když budeš takhle pojmenovávat hráče?

Není se o co starat? Ale vždyt ty se od včerejška staráš a jen máš nataženou ruku a poukazuješ na jednu osobu. Proč tomu tak je?


Martinkardos83
True Believer
 
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2016, 18:53

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Martinkardos83 » 23 Jan 2017, 08:32

Trochu som editol môj príspevok predtým a pre mňa je zase zcestne tvrdit ze ked sa na server vlezie v jeden moment len 64 ľudí tak netreba viac čakať. Pre mňa je výsledok vyslovene účelový nič viac nič menej .

User avatar
Haci
True Believer
 
Posts: 201
Joined: 16 Nov 2015, 08:05

Re: CZ/SK komunita na MMO existuje

Post by Haci » 23 Jan 2017, 08:37

Martinkardos83 wrote:Trochu som editol môj príspevok predtým a pre mňa je zase zcestne tvrdit ze ked sa na server vlezie v jeden moment len 64 ľudí tak netreba viac čakať. Pre mňa je výsledok vyslovene účelový nič viac nič menej .



Tak znovu. Myslíš si že když uděláš anketu, na žádost hráčů aby určitá část odešla. Tak jim ty řekneš aby zahlasovala taky?

Navíc Vás je na serveru 24, hlasujících pro odchod bylo 30, k jakýmu výsledku by to směřovalo?

Jsou to jednoduchý otázky

Return to Off Topic